Reacties voor: Zagg mengt zich in de strijd voor het beste iPad Pro en iPad mini 4 toetsenbord

De strijd voor het beste iPad toetsenbordje is losgebarsten. Nu Apple een eigen Smart Keyboard voor de iPad Pro maakt, zetten accessoiremakers hun beste beentje voor. Zo ook Zagg, die met vijf nieuwe toetsenborden komt.
Lars Paymans -

Reacties: 8 reacties

  1. Ik begrijp niet goed waarom je een toetsenbord zou kopen voor een iPad. Koop dan toch gewoon een laptop.

  2. Vind het een beetje onzin, een laptop “vervager” met iOS. Oke, iOS is perfect voor de iPhone en iPad maar ik zag liever OS X in de iPad pro. Dan was het een instant buy!

  3. Jammer dat ze niks met de smart connector doen. Maar ja, waarschijnlijk koop ik toch het Apple toetsenbord. Wel jammer dat de achterkant dan niet beschermt is.

  4. Ik hoop dat ze de verlichting weer op het oude niveau terugbrengen: instelbaar op alle kleuren en helderheden. Alleen wit en geen instelling voor de helderheid is het niet voor mij.

  5. Origineel geplaatst door Angelo
    Vind het een beetje onzin, een laptop “vervager” met iOS. Oke, iOS is perfect voor de iPhone en iPad maar ik zag liever OS X in de iPad pro. Dan was het een instant buy!

    Ik snap je probleem niet zo, ik gebruik al jaren de iPad als interface tussen mij en m’n pc/server, deze draait op windows, op het moment dat m’n iPad connect, lijkt het op een iPad met w10. Dit kan toch ook prima met iMac? En dus OS X?
    Op deze manier vervangt je iPad niet alleen je laptop, maar ook je desktop en draait ie elk OS mogelijk. Ik heb al tijden niet meer fysiek achter m’n desktop gezeten.

  6. Dan is het wel te hopen dat ze inmiddels hun Bluetooth verbinding op orde hebben, want bij mijn huidige Zagg bij iPad2 moet ik telkens opnieuw pairen. Hoogst irritant. En zo te zien ben ik de enige niet.

  7. @Tobias: Ik snap je ‘oplossing’ niet zo 😁

    Dan heb je een uiterst draagbaar apparaat als de iPad, en dan zorg je ervoor dat je er alleen thuis wat aan hebt door het alleen als remote desktop venster voor een desktop computer te gebruiken?? Da’s (voor de meeste mensen) toch het paard achter de wagen spannen…

    Ik ben het eens met de kritiek dat een Pro device ook een Pro OS verdient, nu is het meer een iPad semi-pro (laten we die nickname erin houden! 😃). Met als enige voordeel dat de MS Office apps gratis zijn. Qua prijs en gewicht zit je echter verder met toetsenbord erbij al op MacBook niveau, maar je kunt geen Mac apps draaien, laat staan een virtuele machine of bootcamp om incidenteel ook Windows apps te kunnen draaien.

    Maar het boeit mij verder niet meer, heb obv de geruchten de bui al zien hangen en voor een èchte MacBook gekozen. Vrijwel net zo licht en draagbaar maar veel veelzijdiger. Als ik echt ultieme draagbaarheid zoek en een lichtgewicht phone OS wèl voldoende is neem ik mijn Mini Retina wel mee. Die heeft net zulke beperkte opslagruimte en mogelijkheden, ook gratis MS office apps en is nog véél draagbaarder. Zelfs met een eventueel extern toetsenbordje als ik verwacht veel te typen, dat wèl los te koppelen valt om op comfortabele kijkafstand te gebruiken.

    Dat hebben deze toetsenbordjes (naast de prijs) dan weer wel voor op Apple’s eigen (imho allesbehalve slimme) ‘smart’keyboard. Maar ja, die iPad semi-pro hoef ik er absoluut niet bij 😉

  8. Ben wanhopig op zoek naar een keyboard case voor m’n nieuwe ipad mini 4, dus die ZAGG leek me wel wat. Echter, de 25ste gebeurde er helemaal niks en de laatste 2 dagen is er zelfs helemaal niets meer op de ZAGG website te zien. Zijn de failliet?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.