Reacties voor: ZAGG kondigt ZAGGskin en InvisibleSHIELD voor iPhone 4 aan

ZAGG heeft alvast een invisibleSHIELD en ZAGGskin voor de iPhone 4 aangekondigd. Deze stickers plakken makkelijker op de vlakke achterkant van de iPhone 4.

Reacties: 26 reacties

  1. Niet nodig, de achterkant+voorkant worden toch nooit bekrast door de nieuwe laag die erop zit dus voor mij hoeft het allemaal niet.

  2. Ik vind het wel gaaf.. beetje overbodig als je het mij vraagt maar ik doe het wel doen denk ik. vind het wel wat hebben..
    (Red.) Reactie gewijzigd, omdat originele vraag verwijderd is.

  3. Origineel geplaatst door Excellence
    Niet nodig, de achterkant+voorkant worden toch nooit bekrast door de nieuwe laag die erop zit dus voor mij hoeft het allemaal niet.

    nee ze gaan alleen barsten als je hem laat vallen of ergens mee tegen aan komt…
    Dat apple zegt dat het superglas is betwijfel ik…

  4. De doorzichtige ga ik zeker halen als ik de iPhone 4 bezit. Zo’n patroontje is leuk vind dit vind ik persoonlijk een beetje zonde. Met de Bumper van Apple erom is je iPhone 100% beschermd.

  5. Zo’n InvisibleSHIELD voor de voor -en achterkant ga ik meteen aanschaffen als ik de iPhone 4 heb.

  6. Origineel geplaatst door TriXal0ne
    De doorzichtige ga ik zeker halen als ik de iPhone 4 bezit. Zo’n patroontje is leuk vind dit vind ik persoonlijk een beetje zonde. Met de Bumper van Apple erom is je iPhone 100% beschermd.

    Precies wat ik ook in gedachte had..

  7. Zo’n invisible shield is echt geweldig geen vette vinger afdrukken meer.

  8. Origineel geplaatst door Dave
    Zo’n invisible shield is echt geweldig geen vette vinger afdrukken meer.

    Minder…

  9. Momenteel loopt er ook een iPad giveaway actie, en telkens je meedoet (1x per week) maak je kans op een 50% discount code. Met een beetje geluk kan je dus ook nog je invisibleshield kopen met een korting van 50%. Ikzelf speel al enkele weken mee en heb nu ook een korting van 50%, wrs zal ik dit gebruiken om een shield voor iPhone 4 te kopen.

  10. Bij de voorgaande modellen was het een ramp om aan te brengen door de rondingen. Daardoor ook minder effectief en het oogde ook minder fraai. Zal bij nieuwe iPhone beter uitpakken, denk ik…

  11. Ik hoef het iig niet meer…

    Na verloop van tijd wordt dat spul gelig wat vooral lelijk is als je een witte iPhone hebt.

    De zijkantjes gingen bij mij na een tijdje loslaten. Vervolgens komt er dan stof op waardoor het niet meer plakt. erg lastig.

    Wel sterk spul en kan idd erg goed tegen krassen.

  12. Ik vind de stikker wel makkelijk die je over je ipad kan plakken zo voor kom je dat er krassen of rare vlekken op komen.
    Ik denk wel dat ik diega kopen dat bescherm folie voor de Ipad.

  13. Zijn ze tegenwoordig ook echt invisible, of hebben ze nog steeds dat hobbelige oppervlak?
    (ze werken wel geweldig, al blijven er af en toe putjes achter van de sleutels in dezelfde broekzak)

  14. Ik heb nu deze screenprotector voor de 3gs erop zitten en het is echt een superprotector.. Nog geen één kras of iets erop..

  15. De eerste maand is dit handig, maar daarna blijft er van de invisible shield weinig over. Hij wordt dan hartstikke geel.
    Dit is vooral zichtbaar met een witte iPhone. Maar goed, van krasjes totaal geen last.

  16. Invisible shield + zo’n bumpertje van apple = hufterproof iphone?

    Ik heb hem sinds het begin al op mijn iphone 3g en hij zit nog steeds er op.. op het scherm.. beschermt prima en je ziet er niets van dus ik ga hem zeker ook op de iphone 4 plakken.

  17. Heb zelf op screenguard.nl een invisibleGuard besteld voor mijn 3GS voor maar € 11.99, het is zeker net zo sterk en heb het idee dat deze minder snel vergeeld…

  18. Origineel geplaatst door Excellence
    Niet nodig, de achterkant+voorkant worden toch nooit bekrast door de nieuwe laag die erop zit dus voor mij hoeft het allemaal niet.

    ja mar da zedde ze over mijn macbook ook maar die staat nu ook VOL grassen

  19. net een bestelt voor 15€. had nog een kortings code van 40%:D Wel raar dat je voor de voor en achterkant 24,99$ betaalt en voor voor/achterkant + zijkant ook 24,99. maar ik kan er mee leven hoor:P Heb voor zekerheid die met zeikanten genomen.

  20. Als de dingen nu ook een oleofobische laag hebben, net als het scherm (wat ik betwijfel) dan wil ik ze ook!

  21. Ik heb meteen een invisibleshield op mijn iPhone geplakt toen die uit de doos kwam, en hij is momenteel nog 100% krasvrij (de iPhone, de sticker niet meer). In de sticker kunnen geen kleine krassen komen, maar wel heel grote (met sleutel bv), maar deze komen niet op de iPhone. Ik ben er heel tevreden over. Het grootste minpunt is dat hij verkleurt. mijn witte achterkant is toch wel wat meer blauw dan wit nu, maargoed.

  22. Ja dat glas gaat altijd zo snel kapot, het zou 30x sterker zijn als de gemiddelde plastic zei jobs. Maar dat zal wel zijn tegen buiging ofzo(zoals ze lieten zien tijdens de keynote), maar tegen een plotse belasting zal het waarschijnlijk ongeveer even snel breken helaas…

  23. het slaat nergens op van die luchtboor want daar kan ook gewoon een rubberen bitje in zitten heeft me moeder ook voor de tandarts praktijk en dat beschadigt glas natuurlijk niet maar laat dat plastic in het filmpje wel wit uitslaan door de hitte en dat plastic smelt dus eigenlijk gewoon

  24. Bestel er een voor al mijn gadgets. Is ook in NL verkrijgbaar btw, invisibleSHIELD sowieso. ZAGGskins lijken me wel leuk, ga er eens eentje proberen.

  25. Origineel geplaatst door Mo
    Heb zelf op screenguard.nl een invisibleGuard besteld voor mijn 3GS voor maar € 11.99, het is zeker net zo sterk en heb het idee dat deze minder snel vergeeld…

    Van de week ook even een invisible guard gekocht, ben zelf helemaal gek van invisibleSHIELD maar de invisible guard haalt deze kwaliteit absoluut niet!

    Net het folietje wat je na aanschaf van je telefoon gelijk eraf haalt! Ik koop volgende keer weer invisibleSHIELD…

  26. Origineel geplaatst door Mo
    Heb zelf op screenguard.nl een invisibleGuard besteld voor mijn 3GS voor maar € 11.99, het is zeker net zo sterk en heb het idee dat deze minder snel vergeeld…

    Dat kan je vergeten dat je die thuis bezorgd krijgt. Stelletje oplichters.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.