Reacties voor: ZAGG brengt invisibleShield voor de iPhone 3G uit

ZAGG heeft de invisibleShield voor de iPhone 3G aangekondigd, waarmee je de nieuwe iPhone volledig kunt beplakken en beschermen tegen krassen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik heb dit bij mijn eerste iPhone op dit moment maar moet wel zeggen dat de randjes erg vies worden na een verloop van tijd door al het stof wat eraan blijft hangen in je broekzak. Gelukkig viel dat volgens hun onder de garantie en krijg ik binnenkort voor 3,99 USD aan verzend en handelingskosten een nieuwe toegezonden.

  2. Ik heb ooit een invisibleShield besteld en betaald maar nooit ontvangen

  3. Dan ga ik er vanuit dat je werk van gemaakt hebt…?

  4. maar waarom is ie vandaag al te koop? 😛
    het duurtnamelijk nog wel ff voordat de iphone uitkomt

  5. Al een tijdje de InvisiShield om mijn iPhone zitten (voorkant) Beste screenprotectror die er is volgens mij.

  6. Hoe bestel je deze zonder creditcard?

  7. @Kevin:
    Met PayPal (http://www.paypal.com)

    @Robin:
    Ik heb mijn InvisibleShield gekocht voordat ik mijn iPod kreeg. Misschien is hij met die gedachte eerder uitgebracht. Bovendien kan verzending naar Nederland tot twee weken duren..

    @Tom:
    Als je ze een mailtje stuurt met de melding dat je hem niet ontvangen hebt, sturen ze geheel kosteloos een andere op. De service van Zagg is echt de beste!

  8. @ tom, hij heet niet voor niets invisible, misschien zag je m gewoon niet;)

  9. hahahahaha!
    Nou, ik heb ‘m ook, werkt perfect, maar inderdaad, de randjes worden een beetje vies. Ik zal die garantie van Zagg maar eens uitproberen… 🙂 topproduct verder!!

  10. Ik heb dit spul ook voor mijn mp3 speler (creative zen) en mijn mobiel (nu nog SE k800i, binnenkort hopelijk een iPhone), maar dan niet van invisibleshield. Volgens mij is het merkloos, maar het werkt wel perfect 😀

  11. @Paskaal: hoe kom jij aan dat “hoesje” welke niet van invisibleshield is dan?, want ik kan hem niet via invisibleshield bestellen want heb geen creditcard, dus ik hoopte dat ik een andere variant ervan kon bestellen.
    gr

  12. Hoezo bestellen met een creditcard? Ik heb de ZAGG Invisibleshield voor mijn iPhone gewoon bij de Phonehouse gekocht :-).

  13. Origineel geplaatst door Tom
    Ik heb ooit een invisibleShield besteld en betaald maar nooit ontvangen

    ik had er een die niet goed bleef: kreeg tot 3 keer toe een nieuwe toegezonden die nooit zijn aangekomen (ze hebben een depot in de UK)

    afgezien van het feit dat het enige bescherming biedt, is het zonder toch plezieriger !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.