Reacties voor: Z3 Stand maakt de iPad geschikt voor baby’s en hobbykoks

De Z3 Stand voor de iPad is te gebruiken in bad, in bed, in de keuken en vanuit de babywieg. Deze houder is in allerlei hoogtes en onder allerlei hoeken te gebruiken.

Reacties: 20 reacties

  1. Schitterend prijsje 🙂

  2. Ik ben normaal niet zo’n zeikerd wat de prijs betreft maar deze heeft voor mij de grens overschreden. Wel jammer, want ik had het graag gehad, voor minder geld. Vooral dat hij opgebouwd weinig ruimte inneemt en je m makkelijk mee kan nemen vond ik aantrekkelijk.

  3. Z3 = mooiste BMW ooit gemaakt ( IMHO )

  4. Hm, vanuit je hangmat? Even kijken: strand/zand is geen geweldig stabiele ondergrond en weet je hoe hard het hier waait? Ik denk dat hij binnen 15 minuten omligt…

  5. Met een muziekblad standaard bereik je het zelfde, kosten +/_ € 20,00

  6. Zometeen pleurt dat ding er af en dan heeft die baby ineens een breeder hoofd…

    Ff serieus, ik vind het al erg als er zo’n kind voor de tv gezet word… Geef dat kindje wat persoonlijke aandacht joh of geef het een auto.

  7. Men denkt voor alle apple spulletjes een mooi prijsje te vragen. Gelukkig bestaat er iets zoals ebay waar je tig verschillende standaards kan krijg voor een paar tientjes.

    Laatst nog een lederen mapje gekocht voor 22 euro van zeer goede kwaliteit 🙂

  8. @Ronald: u is dameskapper?

  9. Origineel geplaatst door JosZometeen pleurt dat ding er af en dan heeft die baby ineens een breeder hoofd…Ff serieus, ik vind het al erg als er zo’n kind voor de tv gezet word… Geef dat kindje wat persoonlijke aandacht joh of geef het een auto.

    Ach, als je geen baby hebt heb je zo 200 euro
    over,

  10. Origineel geplaatst door JosZometeen pleurt dat ding er af en dan heeft die baby ineens een breeder hoofd…Ff serieus, ik vind het al erg als er zo’n kind voor de tv gezet word… Geef dat kindje wat persoonlijke aandacht joh of geef het een auto.

    Als je geen baby hebt dan heb je al snel 200 euro over. 🙂

  11. Origineel geplaatst door JosZometeen pleurt dat ding er af en dan heeft die baby ineens een breeder hoofd…Ff serieus, ik vind het al erg als er zo’n kind voor de tv gezet word… Geef dat kindje wat persoonlijke aandacht joh of geef het een auto.

    Als je geen baby hebt dan heb je al snel 200 euro over. :-)@Jos:

  12. Origineel geplaatst door Jos
    Zometeen pleurt dat ding er af en dan heeft die baby ineens een breeder hoofd…Ff serieus, ik vind het al erg als er zo’n kind voor de tv gezet word… Geef dat kindje wat persoonlijke aandacht joh of geef het een auto.

    Tja, als je geen baby hebt, heb je al snel 200 euro over 🙂

  13. Ik zag al dubbel maar nu mijn posts ook nog.

  14. Zelf gebruik ik de StandzFree daarvoor. Deze is de helft goedkoper en werkt daarnaaast ook fantastisch op bank of bed. Alleen de verzendkosten hielden me tegen, maar heb hem via een importeur op MP gekocht. Was het opeens 6,80 verzendkosten ipv 70 dollar. Zie standzout.com.

    Trouwens heel vertederend hoor, je eigen kroost van nu net 2 jaar, binnen een jaar heel wegwijs te zien worden op zo’n iPad. Zeker tov de oude generatie die er na uitgebreide uitleg soms nog steeds niets van bakken… 😉

  15. @jos: die van mij mag elke dag een half uur spelen, net 2 geworden maar kan het hele alfabet al lezen en benoemen, weet de cijfers te gebruiken (oa voor pincode etc) en zet zelfs de Wifi aan als ik die nog uit had staan zodat haar YouTube filmpjes weer werken. Ze worden er een stuk slimmer van.

  16. @Vince,

    Twee jaar is geen baby meer. Bij twee jaar mag hij heus wel ff op de iPad of voor de tv (je hebt gelijk; goed voor de ontwikkeling). Maar een baby in de box wordt net zo blij van een mobile (geen telefoon dan) om naar te kijken. Om hem in de box de hele dag een ipad voor z’n snuffert te hangen is wel een beetje sneu.

  17. Origineel geplaatst door Ron E
    @Ronald: u is dameskapper?

    @Ron E. LOL
    Geen idee dat ‘t een dameskapper-auto was.
    Dan ga ik toch maar voor ‘n Hummer in ‘t vervolg. 😉

  18. Origineel geplaatst door Ronald
    Z3 = mooiste BMW ooit gemaakt ( IMHO )

    Ga dan op z’n minst voor de Z8

  19. Gisteren mijn StandzFree toegekomen ,
    WAT en gemak zeg én handig !

  20. Dolphin Massage, Mother’s Day geschenk.
    http://sm1.kr/1KaZ

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.