Reacties voor: YouTube start met downloads en betaalde video’s

YouTube geeft gebruikers de mogelijkheid om video's te downloaden: gratis of tegen een kleine vergoeding. Ze beginnen met een aantal video's van universiteiten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Zeer interessant voor mij niet die crapyy software meer

  2. Wat ik me dan afvraag is, krijgt de uploader dan het geld of YouTube (Google)? Denk zelf van niet. Maar je weet maar nooit…

    Voor het downloaden op mijn iPhone voldoet MxTube aan mijn wensen. Ik gebruik het alleen als ik een liedje niet in mijn iPod heb staan en die vaker wil luisteren.

  3. Maar firefox kan alles gewoon nog wel gratis blijven downloaden op YouTube? De betaalde filmpjes dan.

  4. Geld gaat uiteraard naar de uploader.
    Er staat ook in het artikel:
    “Mensen die een filmpje publiceren kunnen aangeven of de download gratis is, of dat er via Google Checkout een klein bedrag moet worden betaald”

    Als zij het bedrag mogen bepalen denk ik dat dit komt omdat zij het ook zullen krijgen. Anders stond er wel een vast bedrag voor.

  5. Ben eens benieuwd wanneer we de eerste I-am-rich-video’s te zien krijgen. 🙂

  6. Youtube – nee
    MxTube – ja

  7. Zullen ze die betaalde toch flink moeten gaan beveiligen.
    Jmmer dat mijn 1 miljoen video copyright claims heeft:p

  8. Enigzins een goed idee maar er zijn omwegen om er toch aan te komen al moet je er voor betalen. Nu kan je ook de youtube filmpjes omzetten naar mp3 files en mp4 files maar mt een programma waar je eigenlijk ook voor moet betalen maar waar je ook zo ergens een serial vandaan kan halen. Maar voor youtube is het een goed idee. Maar de mensen die toch al de filmpjes/muziek illegaal eraf haalden zullen dit gelijdelijk blijven herhalen ook met deze methode.

  9. Is er al bekend wanneer die download links er onder komen? Het lijkt mij grappig om enkele van die youtube video’s toe te voegen op de iphone 🙂

  10. Vrij eenvoudig om voor je ipod / iphone een filmpje op te slaan door deze favoriet in je browser te zetten en dan te klikken op de download link die links in je YouTube venster wordt toegevoegd:
    Geen progje of extensie nodig, werkt in elke browser:

    javascript:if%20(document.getElementById(‘download-youtube-video’)==null%20&&%20!!(document.location.href.match(/http:\/\/[a-zA-Z\.]*youtube\.com\/watch/)))%20{var%20yt_mp4_path=’http://www.youtube.com/get_video?fmt=18&video_id=’+swfArgs[‘video_id’]+’&t=’+swfArgs[‘t’];%20var%20div_embed=document.getElementById(‘watch-embed-div’);div_embed.innerHTML=div_embed.innerHTML+’
    %20Download%20as%20MP4%20’+%20%20((navigator.userAgent.indexOf(‘Safari’)!=-1)?'(control-click%20and%20select%20Download%20linked%20file%20as)’:(‘(right-click%20and%20select%20Save%20’+%20(navigator.appName==’Microsoft%20Internet%20Explorer’?’target’:’link’)%20+’%20as)‘))+”;}void(0);

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.