Reacties voor: ‘YouTube wil YouTube Red uitbreiden met films en series’

YouTube zou in gesprek zijn om films en series aan het aanbod van YouTube Red toe te voegen. Met deze exclusieve content wordt Red weer een grotere concurrent voor Netflix en HBO.
Lars Paymans -

Reacties: 8 reacties

  1. Doe maar niet

  2. Ze mogen wat mij betreft een fatsoenlijk update uitbrengen!

  3. En we fragmenteren het aanbod en series nog verder. Kom op zeg! Werk samen en bied alles onder een service aan. Ik ben echt bereid te betalen maar het moet wel gemakkelijk op te vragen zijn. Hopelijk komt Apple ooit nog eens met een abonnement voor de Apple tv waarbij je voor een vast bedrag alles kunt kijken wat je wilt (onafhankelijk van de aanbieder)

  4. @Richard: Oh geloof me dat komt vanzelf😉✌️

  5. Alsjeblieft niet! Ik baal er al van dat RTL en Videoland de rechten opkomen van series als Under the Dome en de nieuwere films als Mad Max waardoor Netflix deze pas jaren later kan plaatsen. Nog een service die rechten wegkaapt voor Netflix zou ik echt heel erg van balen.
    Ik geniet zo erg van Netflix en hoef niet meer naar dat afschuwelijke RTL met z’n Utopias en realityshows te kijken. Maar doordat dat afschuwelijke RTL altijd maar rechten opkoopt van fantastische series kan ik deze gewoon niet kijken.
    Zo ook voor Apple Music, Spotify, en Google Music. Wat vindt ik het vervelend dat sommige artiesten exclusieve contracten afsluiten en er komen steeds meer streamingservices bij omdat iedereen geld ruikt waardoor alles nog meer verspreid raakt. En de klant maar geld neerleggen.
    Ik voorspel een uitbarsting van streamservices in de komende jaren waardoor alles verdeeld raakt en men weer terug gaat naar piraterij.

  6. Hoe meer er exclusief bij de 1ne zit hoe meer illegaal downloaden in de hand gewerkt gaat worden. Je kan moeilijk een abo nemen op ALLE diensten

  7. Of ze hebben niks geleerd uit de jaren 90 of het interesseert ze niks, maar geldwolven blijven het.
    Denken ze nu echt dat we 2 of 3 abonnementen tegelijkertijd nemen voor zowel muziek als video? Ga toch gauw weg.
    Is er iets niet via Netflix, Apple Music of iTunes te zien/horen… downloaden!

  8. Zou het niet gewoon ideaal zijn als er een mogelijkheid is tot het nemen van een abonnement op alle tv series en films die Apple aanbiedt via iTunes voor een vast bedrag per maand, a la Netflix? Vind het opvallend dat ik er zo weinig (niets?) over lees..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.