Reacties voor: YouTube gaat reclames tonen in mobiele video’s

Google heeft TrueView aangekondigd, reclames in YouTube bij mobiel gebruik. Een aparte YouTube-app in iOS zal misschien gunstig uitpakken, als Google straks meer armslag heeft met een losse app.
Lees het complete artikel → YouTube gaat reclames tonen in mobiele video’s
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. gaat dat dan niet van je databundel af?
    ze willen ook alles verpesten -_-‘

  2. It’s all about the money, money, money…

  3. Schandalig.

    IK HAAAAAAAAT RECLAME, heb daarom mozilla firefox op mijn laptop met addons.

    Ik hoop maar dat die skip ad knop in beeld zal komen tijdens het afspelen, want dit slaat nergens op. Niet dat mijn tijd kostbaar is, maar ik wil toch wel zelf kunnen kiezen of ik reclame kan zien op mijn apparaten?

    Ook wat henk zegt: Hoe zit het met databundel? Gaan hun dat voor ons betalen met de winst die ze met het bekijken van het filmpje krijgen? Of zijn we weer eens lekker de pineut.

  4. hoop dat er dan ook een ”AdBlock” voor iOS komt! heb geen last meer van irritante ads op youtube dankzij Ad Block voor Google Chrome!

  5. misschien dat er een tweak komt die er voor zorgt dat er geen reclames meer komen…

  6. Komen dan ook annotaties ed.

  7. Voor niks gaat de zon op.

  8. Nu maar wachten op Apple die haar eigen “YouTube-App” uitbrengt… iVideo??

  9. ik haat die adds en annotations op youtube in de browser… ik hou van de eenvoudigheid van de youtube app

    en nu gaan ze dat ook verpesten? grrr 🙁

  10. Leer dat nou toch eens: Nooit zal je iets voor niets krijgen. Er zal altijd op de een of andere manier voor betaald moeten worden. Met geld, diensten of met reclame.

  11. Hopelijk wordt die app dan gelijk wat beter gemaakt. Nu krijg je zoekresultaten in portretstand, zonder mogelijkheid om het scherm te draaien in landschapstand. Dan tik je op een video die vervolgens in landschapstand wordt afgespeeld, zonder mogelijkheid om het te draaien naar portretstand. Dus zit je de hele tijd je telefoon heen en weer te kantelen. In de raamhouder in de auto is dat niet echt handig.

  12. Verschrikkelijk is dit zeg ik hoop dat er een leuke tweak er voor is net als adblocker.

  13. Dus de YouTube app in iOS 3 & 4 blijft bestaan.
    En als ik het goed begrijp zonder reclame?

  14. @Alfred: Ik mag hopen dat je stilstaat als je videos kijkt. Want wat jij net zegt is ook niet echt handig;)

  15. Je hoeft de reclames niet te kijken, deze kan je gewoon wegdrukken, daar is vandaag nog een artikel over geweest op tweakers.net

  16. @Janiks: na een paar seconden, net als devdesktopversie , gewoon irri, iedere keer zelfde reclame

  17. @Janiks: Echter voordat je ze weg kan drukken zijn ze al wel (gedeeltelijk) gedownload en is er dus data van je data bundel afgeschreven.

    Leuk… voor reclame gaan betalen. Goede zet, Google/YouTube, not!

    Hmmm, krijg persoonlijk tegenwoordig steeds meer de neiging om of de mobiele telefoon af te schaffen (dus alleen huis telefoon als vroegah! Ben ik er niet, bel maar terug. Wel zo makkelijk) of terug te stappen naar een puur bellen en SMS’en toestel. Want met al die reclame in je apps en voor filmpjes aan enzovoorts verstook je alleen maar extra kosten van je data voor een ander (niet provider zijnde) z’n gewin. En daar heb ik niet zoveel zin in om eerlijk te zijn.

    TV bekijk ik ook niet meer vanwege mijn gruwelijke hekel aan reclame. DVD/Blu-ray’s koop ik ook niet meer vanwege de irritante Brein, Kijkwijzer en FBI anti piraterij shit filmpjes die nooit te skippen zijn. Dus werkt het lekker tegenstrijdig, want nu haal ik het via alternatieven. Etc… Etc… Etc.

  18. Vimeo grijp je kans 🙂

  19. Ik blijf wel op ios 5. Is ook beter voor mijn JB

  20. @LogiForce: Minder drastisch is geen YouTube filmpjes buiten de deur (danwel uitsluitend op wifi) bekijken.
    Maar een mobiele telefoon lijkt soms wel een sociale verplichting, ja.

  21. Over reclame gesproken: wat een ontzettend irritante StudioLine-reclame(s) op iPhoneclub. Ik erger me daar bij ieder bezoekje aan. Sorry, redactie. Ik begrijp de noodzaak van reclame en heb er eigenlijk ook nooit problemen mee, maar deze vermindert het (mijn) leesplezier.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.