Menu van YouTube op Apple TV.

Reacties voor: YouTube rolt nieuw design uit voor Apple TV-app (met grote advertenties)

De YouTube-app heeft een nieuw design op de Apple TV gekregen. Het ontwerp komt nu meer overeen met de YouTube-apps op andere systemen, zoals smart-tv's.

Reacties: 12 reacties

  1. Gelukkig Youtube Premium. Echt een verademing vergeleken met al die advertenties.

  2. Echt weer een verbetering. De klant centraal. De gebruikers ervaring. Yep. Niet dus. We worden geterroriseerd door die oeverloze reclames. Het is niet meer te kijken zo. Ik heb nu enkele maanden nextDNS ingesteld en wat een verademing is dat !

  3. De grote advertentie had ik in het oude design ook al hoor 😅

  4. Wat is dat toch met Google en hun ontmoedigingsbeleid om hun eigen diensten aan de man te brengen?, met reclame ga je je product echt niet beter maken.
    Hoe groter de advertentie irritatie hoe minder mensen het gaan gebruiken, en bij mij is het zelf zo dat ik producten juist niet heb gekocht omdat ik gek werd van de reclame daarvan, dus ja… Hoe ver willen ze gaan in hun eigen dienst te verkrachten?

    Maargoed, ik ben het afgelopen jaar al alle Google troep uit mn leven te bannen, Gebruik nu alleen nog sporadisch mn Chromecast af en toe Google Translate en ben nu mn Gmail aan het uitfaseren.
    Er zijn echt betere alternatieven gelukkig.

    Voor de mensen die toch YouTube premium willen?, Zet even je VPN op India of een ander arm land, en sluit daar even een abonnement af (dat kost je omgerekend 2-3 Euro)

  5. Origineel geplaatst door Stephan
    Gelukkig Youtube Premium. Echt een verademing vergeleken met al die advertenties.

    Ik heb hier ook wel eens aan zitten denken, maar vind het toch te duur tov andere betaalde diensten. Gebruik jij ook YouTube Music? Een streamingdienst minder maakt het natuurlijk wel aantrekkelijker, maar ik hoor veel mindere verhalen over de YouTube Music app.

    Ik denk dat een van de weinige plekken waar ik altijd ads blijf zien toch wel YouTube is. Ik betaal graag voor een betere ervaring, maar dit is echt te duur voor alleen reclame vrij video’s kijken.

  6. Ik maak zeer weinig gebruik van YouTube, eens een walktrough als vast zit in een spel of een review soms van een product.

    Dus goed die advertenties ook bij starten boeien mij niet zo, maar dit is wel een grote reclame banner zo hè.
    Maar goed heb geen Apple-Tv ook dus zal die grote banner niet zien 🙂

  7. Ik had het idee dat de play/pauze knop ineens niet meer goed werkte.

    Als de video aan het aspelen is lijkt hij helemaal niet te reageren, alléén als de controls/tijdsbalk in beeld is dan lijkt hij te werken.

    hebben meer mensen last van dit probleem?

  8. Origineel geplaatst door B
    Voor de mensen die toch YouTube premium willen?, Zet even je VPN op India of een ander arm land, en sluit daar even een abonnement af (dat kost je omgerekend 2-3 Euro)

    Dit maar eens geprobeerd. Doe dit ook al voor Netflix (via Turkije). Eerst een maand gratis en dan omgerekend 1,44 euro per maand. Ben heel erg benieuwd. Thanks voor de tip

  9. @Ro: Hi Ro, op het moment gebruik ik de tip van B., klein bedrag voor een grote frustratie. Begin ook steeds meer van Spotify naar Youtube Music te gaan. Ben er niet heel ontevreden over.

    Echter heb ik op dit moment ook nog Spotify primair, omdat dit ingebouwd zit in mijn auto. First World problems.

  10. @B: Dank net afgesloten in India. 129 roepie is €1,44 per maand 😃

  11. 🤮 youtube. Overload aan reclame. Zoekfunctie die niet werkt en bizarre voorstellen doet van onzinnige videos. Irritante user interface. Oh ja en het is van google. 👎

    Hopelijk wordt Vimeo populairder.

  12. Origineel geplaatst door Victor
    🤮 youtube. Overload aan reclame. Zoekfunctie die niet werkt en bizarre voorstellen doet van onzinnige videos. Irritante user interface. Oh ja en het is van google. 👎
    Hopelijk wordt Vimeo populairder.

    Vooral dit dus. Iets normaals opzoeken gaat gewoon niet, een algeheel algoritme dat defect is volgens mij. De reclames worden we gekker en nu snap ik dit best wel hoor maar het is soms echt te gek voor woorden. En premium is weleens door mijn hoofd geschoten maar kan het echt niet aan mijzelf verkopen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.