Reacties voor: YouTube op de derde generatie Apple TV nu echt op zwart

Alleen nog AirPlay mogelijk
YouTube stopt met haar kanaal op de Apple TV 3 uit 2012. Gebruikers moeten daardoor terugvallen op het gebruik van AirPlay.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. De Apple tv3, dat was nog eens waar voor je geld met een aanschafprijs van € 79,00.

  2. Tja het was te verwachten sinds YouTubes nieuwe beleid omtrent reclames. De YT app van de 3e generatie toont deze niet dus dat willen ze natuurlijk niet meer…

  3. Nou fijn oprotten dus met die apple tv rotzooi heb je tog niks meer aan…

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Ja helaas. YouTube op de AppleTV3 werkte (nog) redelijk, en werkte direct. Het alternatief om de videos dan maar via AirPlay af te spelen, werkt ook… maar:
    1 – Is omslachtig.
    2 – Op een iPad3 wordt de YT app ook niet meer ondersteund, dus moet het via Safari .
    3 – YT (mobile) via Safari en AirPlay werkt wel, maar is niet echt stabiel. Airplay van andere streaming sites is veel beter/stabieler. Vooral bij reclames gaat het (vaak) fout, klapt AirPlay er uit.
    Heel jammer dus. YouTube via de ATV3 deed ik graag. Het is dus nu schipperen geblazen.

  6. @Gerrit Snel: ja maar je doet ook wel lang door met apparaten. De iPad 3 is bij de meesten wel met pensioen. Dan zit je nog op iOS 9 , we zijn nu al bij iOS 14.

  7. Ik was echt fan van Apple en had alles van Apple. Alles wat ze verklooien schaf ik niet meer aan want zo goed als ze waren, zo slecht worden ze ook. Door hun arrogantie lopen ze altijd lekker achter de feiten aan.
    Kijk eens naar de stand-by tijd van de iPhone accu. Triest gewoon.

  8. @Leo: Ja, dat klopt. Echter, beide apparaten werken technisch nog prima, en ik probeer altijd waarde voor mijn (dure) geld te verkrijgen. Het is gewoon jammer dat ze verouderd/onbruikbaar geraken, door het verdwijnen van software.
    Ironisch genoeg, werkt YouTube nog steeds op een ongeveer even oude WD TV Live Media Player. Die is helaas een stuk trager, en YT is daarop ook niet echt stabiel.

  9. Bende,,, verplicht 199 euro uit te geven en 10 euro per maand om geen reclame te krijgen op YouTube, kassa.. mooier kunnen we het niet maken wel makkelijker.. IMac store geweest niet genoeg tijd om in 10min uit te leggen wat het verschil is tussen de drie types Apple TV.,, volgende klant staat te wachten,,Jammer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.