Reacties voor: YouTroep: 5 tips om je kind veilig filmpjes te laten kijken

Het is weer zover: de eerste delen van het land hebben vakantie! Met veel vrije tijd en het mooie weer wordt er bij ons veel buiten gespeeld en trekken we er ook vaker op uit. We zijn in deze periode ook iets makkelijker met schermtijd en het kijken van filmpjes. Zeker als het een actieve en gezellige dag is geweest pakken we nog wel eens een filmpje of laten we de kinderen zelf kijken.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Mbt Netflix, ik heb ook een kind profiel aangemaakt zodat hij zijn content kan kijken. Maar als hij wil, kan hij net zo gemakkelijk mijn profiel aanklikken en mijn content bekijken. Ik vind het raar dat je er geen code op kunt zetten. Of wellicht heb ik deze optie over het hoofd gezien?!

  2. YouTroep?

  3. Origineel geplaatst door Johan
    Mbt Netflix, ik heb ook een kind profiel aangemaakt zodat hij zijn content kan kijken. Maar als hij wil, kan hij net zo gemakkelijk mijn profiel aanklikken en mijn content bekijken. Ik vind het raar dat je er geen code op kunt zetten. Of wellicht heb ik deze optie over het hoofd gezien?!

    16+ content zijn alleen te bekijken dmv vooraf ingestelde code. (Ook bij 12+ films waarbij meer geweld, schuttingtaal en seks aan te pas komt)

    • @Sandra: Hi Johan en Sandra! Je kunt inderdaad een pincode instellen die je moet invoeren voordat je (kind) content, geschikt voor een bepaalde leeftijdscategorie, kan bekijken. Je kunt kiezen uit peuters en kleuters (0-6), oudere kinderen, tieners en volwassenen. Dit betekent dat wanneer je bijvoorbeeld de ouderlijk toezicht instelling op peuters en kleuters zet, zij wel content voor die leeftijdscategorie kunnen kijken en alles daarboven een pincode ingevuld dient te worden voordat de content gekeken kan worden.

      Let op, dit kan je alleen instellen vanaf een desktop (dus niet vanaf je telefoon). Op deze site leggen ze het stap voor stap uit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.