Reacties voor: Apple brengt Yosemite 10.10.4 beta 1 uit voor ontwikkelaars

Apple heeft OS X Yosemite 10.10.4 beta 1 beschikbaar gesteld. In Yosemite 10.10.4 beta 1 zitten een aantal bugfixes en verbeteringen.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Ben de beta nu aan het downloaden, ben benieuwd hoe stabiel het nu is 😀

  2. Ik heb sinds 10.10.2 hogere Ping met TF2 met MBP retina late 2013. Heeft iemand hetzelfde? Begin te twijfelen of het netwerk of Mac is.

  3. Veel updates laatste tijd.

  4. @Tim: Ik heb hier geen last van probeer je mac eens een ander ip te geven

  5. @frederik: Zal ik doen! 🙂 Hoe hoog is de ping bij jou? Hier heb ik 40ms ipv 20 normaal.

  6. Hier wordt je toch niet goed van!! De ene update is nog niet uit of de andere is al weer aangekondigd… Waar zijn de tijden van Snow Leopard gebleven? Dat was tenminste een razendsnel, SOLIDE besturingssysteem waar niet om de week rare bugs hersteld hoefde te worden…

  7. @Artax: Helemaal mee eens maar die tijden zijn overgestapt naar SnapChat zag ik hier vanochtend. Lees dit iCulture artikel maar eens 😉 daarin leggen ze de vinger op de zere plek.

    (Misschien onbedoeld maar toch zeer verhelderend…)

  8. @Artax: Ik snap echt de frustraties niet. Ten eerste is dit een beta voor ontwikkelaars. Als normale gebruiker heb je hier niks mee te maken. En juist omdat het een beta is wordt het al door meer mensen getest en gebruikt voordat er een update voor normale gebruikers uit komt.

    Ten tweede, de updates nemen maar even van je tijd in beslag en zijn laten duidelijk zien hoeveel tijd het inbeslag neemt. (Niet zoals Windows waarbij je alleen een update indicatie krijgt met hoeveel updates er nog gedaan moeten worden)

    Tevens als gebruiker zou ik juist blij zijn dat mijn systeem een update krijgt. Met name de security issues die recent steeds naar voren komen en redelijk snel opgelost worden. En de interval van updates valt reuzen mee.

    En even heel eerlijk. Hoe vaak kom je nou zelf de bugs tegen waar ze in de wijzigingen over praten.

  9. @Tim: Als ik iculture.nl ping dan is het 11.907. Als andere ip geven niet werkt zou ik dit proberen.

    40ms is inderdaad veel. je zou nog als je dat wil je hele mac resetten maar ik kan je niet garanderen dat de ms verminderd , weet je ook echt zeker dat het niet aan je netwerk ligt ik zou proberen te pingen op een andere computer 😀

    Succes !

  10. @Wyox: Je neemt me de woorden uit de mond, sluit me daar helemaal bij aan. Mensen schijnen het concept van Beta software niet te begrijpen, en een private beta voor ontwikkelaars al helemaal niet.

  11. Ik vond Mac OS 7.6.1 super werken.
    Al kan ik me niet voorstellen daar nu nog mee te werken.

  12. Ik denk dat bij de WWDC 15 zowel ios als OS een flinke update krijgen niet kwa uiterlijk maar stabiliteit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.