Reacties voor: Apple stuurt OS X Yosemite 10.10.2 beta naar ontwikkelaars

Apple heeft de eerste beta van OS X Yosemite 10.10.2 naar ontwikkelaars gestuurd, zodat ze alvast kunnen testen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Sorry, maar welke wifi problemen? Ik heb nergens last van op Yosemite..

  2. Lekker Apple weekje zo met een nieuwe iOS en Mac OS X beta en dan ook nog eens WatchKit.

    Ik ben een tevreden Developer 🙂

  3. Origineel geplaatst door B?rt
    Sorry, maar welke wifi problemen? Ik heb nergens last van op Yosemite..

    Dat jij ze niet hebt betekent niet dat niemand er last van heeft. Beetje meer inlevingsvermogen bart.

    Ik heb ze ook niet, maar het is duidelijk dat er zat mensen zijn die ze wel hebben.

    Er zijn zoveel typen netwerkkaarten in zoveel typen Macs. En een zoveel groter aantal draadloze routers/modems. Zal vast een bepaalde combinatie zijn die nog niet optimaal werkt.

  4. @B?rt: Ik heb er wel last van, op een Macbook Pro Retina. Ik ga deze update installeren,

  5. Ik heb gelukkig nergens last van, vanaf dag 1 loopt Yosemite als een trein. Beter dan Mavericks. Maargoed, dat doet niet af dat het vervelend is dat het bij andere mensen niet zo goed werkt. Hoop dat Apple snel genoeg met een oplossing komt en dat iedereen kan genieten van hun Mac.

  6. @B?rt: Ik had nog steeds last van WIFI problemen. Zo werden vaak netwerken niet gevonden terwijl het het kastje naast de macbook staat. Dan moest ik mijn systeem herstarten want wifi aan en uit werkte ook niet. Ook kwam het vaak voor dat het extreem lang duurde voordat een verbinding tot stand gebracht was. Of soms verloor het spontaan de verbinding. (Hier ook een MacBook Pro Retina)

    @Wim Haanstra: Ik ben benieuwd of dit een oplossing bied. Ik ben wel iOS developer maar geen Mac developer, kan ik deze dan ook ergens vinden?

  7. Mijn mac mini 2010 deed het in het begin ook beter dan met mavericks maar krijg al meer problemen moeite met opstarten soms paar keer herstarten voordat programma’s als vlc werken anders geen beeld of geluid maar hij speelt wel af!!
    Raak elke keer me schermbeveiligings instellingen kwijt en meer van die grappen kortom niet blij!!

  8. Ik krijg steeds meer het gevoel (na het lezen van verschillende berichten en de commentaren over de problemen met Yosemite) dat een verse installatie van Yosemite minder of geen problemen geeft t.o.v. een update van Mavericks.

    Momenteel draai ik Yosemite op mijn spiksplinternieuwe iMac Retina (superscherm!!!) zonder problemen én naar volle tevredenheid.
    Mijn MacBook Pro draait nog op Mavericks, maar daar wil ik op termijn ook Yosemite op hebben. Maar dan gooi ik er eerst alles af, om een verse installatie te hebben.

    Persoonlijk vind ik Yosemite trouwens érg mooi met die nieuwe platte interface. Dan lijkt Mavericks (of nog ouder) wel erg ‘tele-tubby Windows XP’ 😉

  9. @Wim Haanstra: Ik zou even wachten als je google chrome gebruikt. Die crashed met deze versie.

  10. Ja hier ook, erg veel last van. Nagelnieuwe Mac Pro. Uitval (vervelend met spotify), langzaam laden, sommige guest netwerken niet accepteren. Zelfs de iphone 6 voor tetheren werkt niet meer. iphone 5 en oude OS ging prima.
    Voor het eerst in 20 jaar zeer ontevreden over Apple!

  11. Ik heb geen last van Wi-Fi problemen maar wel van Bluetooht problemen. En meer mensen hebben hier last van. En ik heb op het moment een MacBook 15” Retina. Ook heb ik een hoop problemen voorbij horen komen met Mail. Hoop dat ze hier snel wat aan doen. Hebben meer mensen hier misschien last van?

  12. Ik moet elke keer mijn macbook pro 13 (uit 2010) na uitschakelen in veilige modus opstarten. Hierna kan ik hem herstarten, anders laat hij niet en geeft hij heel kort aan dat het laden niet lukt.. de nieuwe os werkt bij mij over het algemeen trager en ik krijg vaak flitsend beeld (als of je met een camera een scherm filmt). Als ik kon ging ik terug naar de vorige os versie, maar heb helaas geen back-up… Hoop ernstig op oplossingen

  13. O.a. zijn er een aantal in 10.10.0 gedeprecate API’s in 10.10.2 definitief verwijderd. Dat is o.a. de reden dat Chrome momenteel direct na het opstarten crasht, heeft te maken met een verwijderde touchpad API.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.