Reacties voor: Yessim toch met firmware 2.2 te gebruiken

De hardware-unlock van Yessim blijkt met de juiste instellingen toch te werken met de standaard firmware 2.2, zonder dat je custom firmware nodig hebt.
Lees het complete artikel → Yessim toch met firmware 2.2 te gebruiken
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Mijn HTC werkt gewoon met de laatste firmware met alle simkaarten. HTC was ook een stuk goedkoper en heeft meer functionaliteit zonder vage sim-adapters.

  2. @Mark Boxman – Stoer hoor, wij hebben lekker wel osx ipv *** windows mobile;) dat zo traag is als de nete

  3. Origineel geplaatst door Mark BoxmanMijn HTC werkt gewoon met de laatste firmware met alle simkaarten. HTC was ook een stuk goedkoper en heeft meer functionaliteit zonder vage sim-adapters.

    ik heb hiervoor meerdere HTC toestellen gehad, en ik heb alleen maar problemen gehad. het beeldscherm geeft ineens nog maar 8 kleuren weer, batterij meerdere malen kapot gegaan, stukje bij het toetsenbord van binnen afgebroken waardoor deze niet meer goed opengaat etc etc etc etc etc.

    voor mij geen HTC meer.

  4. Origineel geplaatst door Mark BoxmanMijn HTC werkt gewoon met de laatste firmware met alle simkaarten. HTC was ook een stuk goedkoper en heeft meer functionaliteit zonder vage sim-adapters.

    HTC is geen vergelijking,slome bakken….iPhone draait echt rondjes om een HTC.

  5. Met het gevaar om inhoudelijk in te gaan op een trollerige opmerking als die van Mark, idd, ik heb ook mijn “ervaring” met HTC en Samsung. Ook al lijken beiden op papier een superieure ervaring te gaan bieden, de praktijk wijst uit dat dit absoluut niet waar is. Met mn iPhone heb ik eindelijk het gevoel dat dit de manier is hoe een mobiel apparaat/telefoon ontworpen zou moeten zijn. Tuurlijk zijn er nadelen, dat blijft altijd zo, maar HTC/Samsung/Nokia zijn totaal geen match.

  6. Ik vermoed dat je bij stap 4 gewoon QuickPwn kunt gebruiken. Volgens mij is het slimmer om het hele proces met x-sim en eigen sim in de iPhone 3G te doen. Daarmee voorkom je dat iTunes later de “ongeldige sim” melding geeft. Dat gebeurt namelijk als je je iPhone met de originele sim activeert en later je eigen sim + x-sim weer terugplaatst.

  7. [quote] 3. Flash met de nieuwste firmware 2.2[/quote]

    Wat betekent dat? Ik ben al een aardige iPhone-expert. 🙂
    Maar ik heb geen idee wat dat “flashen” inhoudt..

  8. Hoe kan ik de kaart programmeren? Er is geen software te vinden die dat kan lijkt het… of moet ik in de menus van de iphone kijken?

  9. @Edwin
    Hey Edwin, als ik het goed gezien heb op het filmpje, moet je die instellingen inderdaad wijzigen in het Settings-menu op de iPhone zelf…

  10. nee dat werkt niet. wanneer ik precies die stappen doe geeft hij alsnog geen service weer. Is het bij iemand al gelukt?

  11. Een HTC toestel is het kapotslaan op de bar in een beregezellig brabants cafe niet eens waard.
    Ik wil die Diamond niet eens in de buurt van m’n oor zien.
    Stront. En dat met een hoofdletter S.

  12. Origineel geplaatst door EdwinHoe kan ik de kaart programmeren? Er is geen software te vinden die dat kan lijkt het… of moet ik in de menus van de iphone kijken?

    Edwin,

    Als het goed is heb je een USB kabel met programmer bij je Yessim meegekregen, daarmee moet je een aantal waarden op de yessim zelf veranderen, daarna pas in je Iphone stoppen.

    Ik heb zelf mijn USB kabel nog thuis liggen, dus ik kan zelf nog niet bevestigen dat deze methode werkt, maar het programmeer gedeelte weet ik wel zeker dat dat op deze wijze moet.

    (Op de site van yessim kun je de software vinden waarmee je dat kunt doen.)

    Hoop dat je er wat aan hebt…

  13. Bedankt Co! Ik heb hem op de amerikaanse yes sim site gevonden. Maar alleen voor windows (.exe). Heb een mac dus ik ga even naar een internetcafe. Hoop dat het werkt!

  14. De card reader die yes sim erbij levert werkt niet. Heb alles geprobeerd maar het werkt niet. Lijkt er op dat ik vele lotgenoten heb. Weet iemand een manier om contact op te nemen met yes-sim? http://www.gsmhackers.net/vb_board/showthread.php?t=75

    Hoort de card reader 2 plastic pinnetjes te hebben die voorkomen dat je de kaart plat kan neerleggen? Lijkt me beter om hem er op te leggen in plaats van te balanceren op 2 pinnetjes.

  15. Je hoeft geen programmer te hebben.
    Ik heb Iphone 3g met yessim en vodafone
    Had hiervoor 2.1
    Upgedate met standaar versie van appe naar 2.2
    Eerst van alles geprobeerd, werkt niet meer mijn yessim..
    Dit is wat je moet doen:
    Instellingen –> Algemeen –> Stel opnieuw in –> Herstel netwerkinstellingen.
    Even wachten en klaar:D

  16. als ik dat doe krijg ik na 2 minuten wachten de mededeling ” geen service ” en die staat er na 20 minuten nog steeds. Weet iemand waar je een card reader kan kopen?

  17. Misschien eerst unlocken met officiele simkaar AT&T of T-mobile..
    Daarna opnieuw in dfu mode
    Dan opnieuw restore met 2.2
    Officiele eruit, yessim + jou keuze erin.
    Herstel netwerkinstellingen en wie weet
    Dit moet eigenlijk op het forum:P
    Check 3g hardware unlock problemen

  18. Hallo,

    Per ongeluk heb ik op update (upgrade) ?
    Of is er reeds een download firmware 2.2 ?
    Of andere oplossing ?
    Weet iemand een oplossing ?

    Ik dank U bij voorbaat voor enige reactie

    vriendelijke groeten
    Andre

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.