Reacties voor: Deze bureaulamp is geschikt voor HomeKit

Dit hebben we nog niet zoveel gezien: een bureaulamp met HomeKit-ondersteuning. Je zou natuurlijk je bestaande bureaulamp kunnen voorzien van een Hue of andere slimme lamp, maar bij deze Mijia Table Lamp Pro is alles al voor je geregeld.
Lees het complete artikel → Deze bureaulamp is geschikt voor HomeKit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Hahaha met HomeKit. Cool dan gaat het licht aan en moet je werken en uit en mag je naar huis. Super zinloos. Ik vraag mij voor veel dingen af waarom HomeKit en bij andere dingen juist af waarom niet?!! Zoals waarom een licht schakelaar met HomeKit. Als ik moet plassen heb ik sneller het knopje gevonden dan mijn iPhone geopend en de app enz. En ik kan sensor gestuurde aan uit schakelaars monteren van hue. Maar somfy zonnenschermen nog niet temperatuur sondes i.p.v. de weber igrill, om er maar wat zinloze te noemen mis ik.

  2. Als je zit te werken aan je bureau en je hebt te weinig licht dan kun je toch je arm uitstrekken om het knopje op de lamp om te zetten?

  3. “Zoals waarom een licht schakelaar met HomeKit”

    Ik gebruik zelf de Fibaro switch. Het voordeel?!? Met 1 druk op de knop alle lampen aan/uit, ik heb in de keuken een lichtarmatuur met 12 lampen. Het lijkt me een dure oplossing overal hue lampen in te draaien, vandaar dat ik de schakelaar smart heb gemaakt. Nu kan deze zowel handbediend als in een scene worden meegenomen.

    Dus soms zijn bepaalde opties nog niet zo dom als ze in eerste instantie lijken.

  4. @redactie : Europese TÜV keuring?? Is de TÜV niet Duits, waarbij de keuring zo streng is dat het Europees en daarbuiten volgens mij ook geaccepteerd wordt?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.