Reacties voor: Xiaomi bouwt iPhone-weegschaal voor slechts 15 dollar

Het Chinese Xiaomi heeft een smart-weegschaal geïntroduceerd die slechts $15 kost en zowel je gewicht als BMI met een app kan tracken.
Sander Kleijn -

Reacties: 18 reacties

  1. Worden de gegevens van de weegschaal-app ook getransporteerd naar de Gezondheids-app?

  2. Oehh! Hier gaat mijn hartje sneller van kloppen, kunnen jullie alstublieft een update plaatsen wanneer deze beschikbaar is!

  3. @snr: Ja, Mi Fit ondersteund de Health app.

  4. Wat is dan zo’n gespecialiseerde website? Ik kan het niet vinden.

  5. Sander, verklaar je wat nader mbt het naar Nederland halen via gespecialiseerde websites, heb zeer veel interesse!

  6. Tinydeal, Banggood. Maar deze weegschaal is nog niet direct verkrijgbaar denk ik.

  7. Geven jullie een update als er meer bekend is?

  8. Eerst hadden we alleen een standaard weegschaal. Toen kwam er eentje bij die ook het vetpercentage e.d. meet en nu wil ik deze ook. Je kunt nooit genoeg weegschalen hebben toch?!

  9. Eigenlijk wel interessant dat bedrijven als Xiaomi zelf producten ontwikkelen, deze net zo goedkoop laten produceren als Westerse bedrijven dat laten doen, maar in tegenstelling deze besparing dan ook in een veel lagere verkoopprijs tot uiting komt.

    Weet trouwens iemand of je deze producten kunt gebruiken zonder informatie te uploaden naar een server? Het liefst zou ik mijn gegevens alleen lokaal op mijn iPhone willen hebben, in de Gezondheidsapp. Aangezien het toch altijd eerst via een derde app gaat, is het natuurlijk mogelijk dat gegevens worden doorgegeven.

  10. @snr: Eerst naar de Chinese regering 😉

  11. Opzich wel ironisch, je koopt een weegschaal omdat je niet weet hoe zwaar je bent. Maar in de specificaties staat vervolgens dat ie alleen werkt tussen de 5 en 150 kilo.

  12. Origineel geplaatst door Referix
    Opzich wel ironisch, je koopt een weegschaal omdat je niet weet hoe zwaar je bent. Maar in de specificaties staat vervolgens dat ie alleen werkt tussen de 5 en 150 kilo.

    Onder de 5 kan je beter een keukenweegschaal gebruiken omdat je dan precisie metingen krijgt. Boven de 150 ga je denk ik zelf al niet op een glasplaat staan.

  13. Online kost ie 40 euro bij …express

  14. Kunnen jullie een review doen al hij uitkomt?

  15. hier al te bestellen ($85), maar verzendkosten zijn meer dan het product zelf.

  16. Wat is er mis met een gewone weegschaal? Het lijkt erop dat er allerlei toepassingen worden verzonnen omdat mensen een iPhone hebben i.p.v. dat er toepassingen komen die een iPhone praktisch en functioneel inzetten.

  17. Al te vinden vanaf $ 42,99 met gratis verzending http://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=xiaomi scale

  18. Bij tinydeal.com voor $27,94 incl verzending in de voorverkoop. Ik denk dat de prijs nog wel verder daalt naarmate er meer aanbieders komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.