Reacties voor: Xewton Musicstudio: de beste muziekapplicatie voor de iPhone?

Xewton Musicstudio is in de App Store verschenen. Deze nieuwe muziekapplicatie heeft een mooie gebruikersinterface en is makkelijk toegankelijk
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Alleen nog niet in de nederlandse appstore 😛

  2. @jz: Nu wel, zoek maar eens op: xewton music studio

  3. jawel, alleen de link hierboven werkt idd niet zoals het hoort 🙂 gewoon ff zelf op naam zoeken in de app store.

  4. 20 euro! Zozo!

  5. in de appstore staat hij toch echt voor €15,99

  6. Eindelijk een midi sequencer. Hier zat ik al een tijdje op te wachten. 15 euro is wel een hoge prijs.
    Misschien komt er nog wat concurrentie op de markt van Cubase, Cakewalk, Reason of Apples’ eigen Logic.
    Even wachten maar.
    Xewton blijkt van Alexander Gross uit Oostenrijk te zijn. Geen band met de grote midi sequencer fabrikanten.

  7. Het ziet er allemaal super uit echter vraag ik me wel af waarom je zoiets op de iPhone wil doen. Ondanks de mogelijkheden en de keurige interface blijft het wel iets dat je bij uitstek op je desktop of laptop doet. Het zelfde geldt ook voor veel games die voorbij komen. Het is leuk dat het kan.

  8. Moest dit nu compatibel zijn met een software op de mac/pc , zou ik nog overwegen om deze app te kopen.

  9. 15 euro is inderdaad veel geld voor een programma dat op Reason lijkt.

    “Reason version 4

    449.00 EUR

    Your Reason rack just got bigger. All new Reason version 4 comes equipped with a brand new sequencer, a revolutionary groove tool, a stunning arpeggiator and a synth to end all synths.”

  10. Met onderstaande reactie ben ik het wel eens. Maar toch. In een ander artikel hier op iPhoneclub staat dat binnen enkele jaren de smartphones de desktops voorbij gaan streven en inderdaad lijkt mij dat zeer waarschijnlijk. Dit soort programma’s evolueert zo snel dat dat binnen een paar jaar volwaardig op de iPhone kan. Deze muziekstudio is pas een begin.
    Evenzogoed zat ik vanmiddag op een bankje aan de Waal en prutste een goed muziekaal ideetje in elkaar. Klinkend. Op mijn iPone. Lovely!!

    Origineel geplaatst door dna75
    Het ziet er allemaal super uit echter vraag ik me wel af waarom je zoiets op de iPhone wil doen. Ondanks de mogelijkheden en de keurige interface blijft het wel iets dat je bij uitstek op je desktop of laptop doet. Het zelfde geldt ook voor veel games die voorbij komen. Het is leuk dat het kan.

  11. Wat is die paar euri nou, ik heb voor reason 400 zoveel betaald en straks als Record uitkomt zou die ook wel zoiets gaan kosten, schaf ik het ook gewoon aan, ik blijf herhalen als iets goed werkt betaal ik er graag voor, echter voor beatmaker heb ik toen ook geld neergelegd en het nooit gebruikt omdat het gewoon geen fijne workflow had, ik ga zo even kijken hoe en wat dut is! Thx voor de tip!!

  12. @Taco:

    ik mis toch weer een hoop, geen analog synth alleen een op samples gebaseerde sawtooth die niet lekker genoeg klinkt, te weinig keuze uit instrumenten, er komen er wel meer schijnt maar toch. De samples klinken te zompig en teveel als 1998 midi, ik vind het een gemis dat er geen mixer in zit. De standaard demo tracks klinken heel slecht, echt slecht gemixt. Mensen kunnen roepen wat verwacht je dan op een telefoon, antwoord is meer dan dit. De app is 99 mb en dat mag van mij meer zijn (betere samples). Sequencer is wel ok, maar ben er nog niet achter hoe je zonder te recorden kunt midi sequencen.

  13. Klinkt erg General Midi inderdaad, het grootste deel van de demo’s. Maar dat is ook een stijl opzich natuurlijk :). Heeft weinig met reason te maken want geen synth.

    En dat muziekmaken meer iets voor laptop of desktop is vind ok onzin. ik werk bijv. Met Korg DS-10 voor Nintendo DS. De interface daarvan is werkelijk briljant, misschien ook wel doordat je met een stylus iets preciezer bent. Mijn DS-10 album gratis via http://www.myspace.com/ds10dominator

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.