Reacties voor: XBMC in de toekomst met native AirPlay-ondersteuning? (jailbreak)

XBMC krijgt mogelijk native ondersteuning voor AirPlay, de draadloze streamingtechnologie van Apple. Er wordt gebruik gemaakt van code vanuit Boxee, een ander open source-mediaproject.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Erg goed nieuws! Ik gebruik nu diverse scripts om Airplay volledig werkend te krijgen onder XBMC Live. Tijdrovend en omslachtig.

  2. Is t mogelijk om xbmc op een seagate mediaplayer te installeren?

  3. Wanneer dit mogelijk word is er geen jailbreak nodig. Snap dan ook niet waarom dit tussen haakjes in de titel staat. Er zijn al mogelijkheden waar je jailbreak voor nodig hebt, maar daar gaat dit bericht algemeen niet over volgens mij?

  4. @hoi: Volgens mij bedoelen ze dat wanneer je XBMC op je iPhone of iPad wil installeren een jailbreak noodzakelijk is.

  5. @hoi: XBMC heb je een Jailbreak voor nodig 🙂

  6. Heb xbmc al op me apple tv’s draaien!! Beste programma voor de Apple tv!! Lekker films streamen, maar ook foto’s en muziek!! AirPlay is voor mij niet nodig!

  7. Origineel geplaatst door hoi
    Wanneer dit mogelijk word is er geen jailbreak nodig. Snap dan ook niet waarom dit tussen haakjes in de titel staat. Er zijn al mogelijkheden waar je jailbreak voor nodig hebt, maar daar gaat dit bericht algemeen niet over volgens mij?

    Omdat Xbmc alleen te installeren is via jailbreak…

  8. Voor xbmc op een ipad of een appletv heb je idd een jailbreak nodig.

    Heb je XBMC draaien op een htpc of op je gewone pc, dan heb je geen jailbreak nodig op je iphone of je ipad om gebruik te maken van de airplay mogelijkheden van xbmc.

    De laatste situatie is de meest gebruikte vandaar de verwarring.

  9. De term jailbreak bij dit bericht is inderdaad verwarrend, je kan inderdaad ook XBMC op de iPhone, iPad en Apple TV zetten en daar heb je inderdaad een jailbreak voor nodig. Echter, daar gaat dit artikel niet om, dit gaat om de native ondersteuning van het netwerkprotocol AirPlay.
    Vergeet niet dat ruim 95% van de XBMC op een pc/Mac staan die aangesloten is op TV, en daar gaat dit om, zonder bijkomende scripts op XBMC en zonder jailbreak op de iPhone of iPad, zal je je video’s via AirPlay ook naar de XBMC kunnen sturen…

  10. Ik lees net dat het niet mogelijk is om een versie van XBMC te porten naar een seagate freeagent..wel naar een ps3 though..:D

  11. En van iTunes naar een XBMC ?
    Met andere woorden je volledige iTunes library, incl playlists, albumart, etc beschikbaar hebben in XBMC?

  12. Plex is already testing this as well. You can also download a app for your Synology NAS in their beta repository to have their Plex Media Server running on your NAS.

  13. De huidige versie aTV XBMC draait heel slecht. Er moet nog een hoop worden gefixed zoals HD playback en Dolby Digital bijvoorbeeld. Bugfixes lijken mij op dit moment zinvoller. Volgens kenners kun je beter aTV Flash gebruiken.

  14. XBMC op de Ipad is erg leuk (hoef in in ieder geval niet alles te converteren zoals bij Airvideo) maar ik merk op mijn Ipad 1 toch een klein beetje “lag” bij de muisbewegingen en de batterij is erg snel leeg. Video’s vanaf mijn NAS gaan echter super, zonder stotteren, maakt niet uit in welk format….

  15. Raar dat hierover niets staat op xbmc.org

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.