Reacties voor: iCulture-lezers kijken bij WWDC 2017 het meest uit naar Siri-speaker en donkere modus in iOS 11

De Siri-speaker en een donkere modus in iOS 11 zijn de twee WWDC-aankondigingen waar de meeste iCulture-lezers naar uitkijken. Maar gaat Apple dit ook daadwerkelijk aankondigen?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Dat Apple eindelijk Homekit maar eens gaat ontwikkelen, momenteel is het nog een buggy en crappy systeem wat amper iets kan.

    Waar Apple vroeger voorop liep en alles vlekkeloos liet werken met de beste ervaring van een uitgedokterd systeem is het steeds meer een bult noodgrepen bij elkaar aan het worden.

  2. Een donker modus? Zitten we daar op te wachten? Ik hoop toch op iets meer innovatie.

  3. Dat een donkere modus de meest populaire vernieuwing is, betekent dat we inmiddels allemaal dik tevreden zijn met de rest van iOS?

  4. Ik zit echt niet op donkere modus te wachten. Als het een optie is, tuurlijk prima.
    Maar ik krijg last van mijn ogen en hoofdpijn van donkere modus. Als dit verplicht gaat zijn, zoals in de klok app, wordt updaten een serieuze overweging wel/ niet…

  5. @Rob: Buggy is het zeker niet, het heeft alleen minder features dan andere home systemen

  6. Origineel geplaatst door Thijs
    @Rob: Buggy is het zeker niet, het heeft alleen minder features dan andere home systemen

    Buggy is het zeker WEL. Soms wordt een automatisering niet uitgevoerd. Ook de app laadt soms niet goed. Voor de rest is het wel een uitkomst, zeker ook doordat het zo goed geïntrigeerd is in iOS. Ik hoop dat er inderdaad nog wat automatisering opties bijkomen.

  7. In het begin heb ik wel wat problemen gehad met HomeKit, maar moet zeggen dat tegenwoordig alles prima werkt, inclusief automations. Ze mogen wel wat extra functies toevoegen, zoals IF – THEN functies. Ben te lui om dat via andere apps te gaan instellen.

  8. @Tja: Helemaal mee eens, dit is meer iets voor de iPhone 8 (Amoled) zou ik zeggen….

    Ik mis de openstelling van NFC als optie even als de verbetering/uitbreiding van Homekit…

    Buiten deze 2 functie’s zit ik zelf het meeste te wachten op een slimmere Siri en Apple Speaker/Siri Spreaker….

  9. @Rick: Gaat echt niet verplicht hoor. Apple is zowieso geen voorstander van een donkere modus omdat veel apps hun design zullen moeten aanpassen. Als het komt wordt het sowieso een optie.

  10. Ik zie nog steeds het nut van een siri speaker niet in. Ik gebruik siri hoogstens 2 keer per dag en mijn telefoon is daarvoor altijd paraat. Zie het nut niet in om dit dan voortaan door mijn huis te roepen. Laat staan dat er een display in de speaker moet. Nu we de laatste 50 jaar een afstandsbediening gebruiken en in het geval van de iPhone ook nog eens altijd bij hebben zie ik niet in waarom ik naar me speaker zou willen lopen en daar op gaan liggen frotten. Ik vind sowieso dat apple alleen met originele producten moet komen die alleen zij kunnen produceren zoals ze zijn. Niet matig gaan concurreren met een toch maar weinig vernieuwende speaker.

  11. Ik hoop dat QuickType eindelijk in het NL komt

  12. Zou een Siri speaker echt tof vinden. Ik zou als ik nu iets moet vervangen overgaan naar Samsung omdat Apple gewoon echt geen vernieuwingen brengt.

    Ik gebruik Siri of telefoon, iPad en Apple TV dagelijks in mijn huis vol domotica systemen. Dus zou echt het ding zijn waarmee Apple mij terug zou kunnen winnen.

    Moet wel meteen ook in het Nederlands uitkomen natuurlijk. En niet zoals de Google dinges of Amazon echo

  13. We leggen de lat dus lekker laag…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.