Reacties voor: WWDC-gerucht: Magic Trackpad te vroeg uitgelekt

Een onverwacht apparaat is gelekt voorafgaand aan de WWDC-keynote: de Magic Trackpad, een randapparaat voor de Mac met multi-touch aanraakgevoelig oppervlak.
Lees het complete artikel → WWDC-gerucht: Magic Trackpad te vroeg uitgelekt

Reacties: 35 reacties

  1. Dat magic trackpad koop ik meteen als het er komt! De magic mouse is goed, maar niets zo gemakkelijk als het trackpad van mijn mbp.

  2. JA! Dan ga ik over op een iMac! I <3 multi touch trackpad!

  3. Ligt het aan mij of is dit gewoon een toetsenborg dat op z’n kop ligt? Even photoshoppen om hem kleiner te maken en klaar is kees… volgens mij is het nep.

  4. Origineel geplaatst door Bram Willems
    Ligt het aan mij of is dit gewoon een toetsenborg dat op z’n kop ligt? Even photoshoppen om hem kleiner te maken en klaar is kees… volgens mij is het nep.

    mijn keyboard heeft 4 ronde rubberen dopjes onderaan, geen streepjes…

  5. Ik vind het persoonlijk echt een onzin ding. Ik werk veel liever met een muis dan op een trackpad!

  6. lijkt me redelijk overbodig… bestaat al jaren en waarschijnlijk veel beter …alleen heet het dan Wacom 🙂

  7. Origineel geplaatst door Nielson
    Ik vind het persoonlijk echt een onzin ding. Ik werk veel liever met een muis dan op een trackpad!

    Voor mensen met RSI klachten werkt het wel waarschijnlijk als vervanging van een wacom.
    Mits het me polsen ontlast koop ik hem.

  8. Ik ben vanavond niet thuis, is de website dan nog wel via m’n iPhone te bekijken?

  9. Ach, leuk voor erbij toch. Iemand de afmetingen?

  10. Da’s maf…. ik heb al tijden iets van: was de besturing ipv muis mar net zo goed op de imac als op de macbook – was er maar zoiets als een los trackpad, wat zou dat heerlijk zijn… Dus is het zoooo gek als je dit dan leest 🙂 Hope so dus !!!!

  11. Ik snap niet wat mensen zo gaaf vinden aan zo’n trackpad. Ik sluit juist de muis op mijn MacBook aan omdat ik anders met de trackpad moet werken.

  12. Zou hem graag willen hebben als hij ook met m’n Windows PC werkt, .. Zou heerlijk zijn ipv een gewone muis!

  13. Origineel geplaatst door Roy
    Ik snap niet wat mensen zo gaaf vinden aan zo’n trackpad. Ik sluit juist de muis op mijn MacBook aan omdat ik anders met de trackpad moet werken.

    Precies. Met een muis werk je ook gewoon veel sneller als met een trackpad. Qua RSI gevalletjes snap ik ‘m wel.. maar om nu sneller te werken met een trackpad? Can’t imagine that..

  14. @Roy: ieder zijn ding toch. Ik vind de multitouch op de MacBook geweldig werken eens je de gestures met meerdere vingers onder de knie hebt.
    Als ik dit op mijn iMac ook zou kunnen zou ik het helemaal geweldig vinden.

  15. Yes, dat zou tijd worden. Zit ik al jaren op te wachte op dat trackpad. Was daarom ook zooooo teleurgesteld in de iPad! Dit zou veel goed maken, en ik ben 1 van de 1e die ‘m koopt!

  16. Het trackpad op mijn Macbook Pro werkt voor mij net zo snel als een muis tijdens simpel internetten en dergelijke! Vaak gebruik ik mijn Wacom met 1 hand en de andere hand ligt op het trackpad, vaak om te scrollen/zoomen en dergelijke, ideaal!

  17. Origineel geplaatst door Nielson
    Origineel geplaatst door RoyIk snap niet wat mensen zo gaaf vinden aan zo’n trackpad. Ik sluit juist de muis op mijn MacBook aan omdat ik anders met de trackpad moet werken.Precies. Met een muis werk je ook gewoon veel sneller als met een trackpad. Qua RSI gevalletjes snap ik ‘m wel.. maar om nu sneller te werken met een trackpad? Can’t imagine that..

    Klopt zelf werk ik met wacom tablet maar ik denk dat het wel zijn voordelen heeft voor RSI omdat je zo je gehelen arm/pols goed gebruikt….

  18. net een kleine bedenking gemaakt. Paar weken terug was er toch het gerucht van de Appletv met iphone OS. Ik vroeg me toen af, hoe in godsnaam bedien je dat. Met dit ding zou dat wel lukken!

  19. En iedereen gaat straks weer in koor Oooooh en Aaaaah roepen terwijl dit eigenlijk een namaaksel is van de Wacom Bamboo Touch met een appeltje er op.

  20. Niet weer een los ding !
    Liever een klein toetsenbord met trackpadveldje Logitech DiNovo en dan beter
    (hoe lang is AppleTV nu al uit)

  21. Wat is het voordeel hiervan t.o.v. de iPad als trackpad?(in het geval dat je natuurlijk een iPad hebt, want anders is een iPad als trackpad, een dure trackpad)

    Ik hoop toch op een nieuwe goede Mac mini, krijg vandaag een nieuwe 42″ HD tv voor op mijn slaapkamer en daar wil ik wel een Mac Mini aanhangen.

    Ik denk zelf dat Apple de prijzen van producten omlaag gaat doen. Nu ze wat ‘populairder’ zijn onder de consument, waardoor er meer verkocht kan worden, dat de prijzen zullen slinken. Daardoor word er nog meer verkocht en zullen ze nog een groter marktaandeel krijgen, en zullen zo het winnen van Microsoft en Google(dat zal de missie zijn).

  22. @alchemist: HEHE kende het product niet maar mij hoor je iig dan geen ooohhh en ahhhh noemen “roept hier iemand iets met zogenaamde innovatie.”

  23. Ik schrok al even, straks krijgt het wireless keyboard een dikke update, terwijl ik hem net heb gekocht.
    Enkel het multi-touch trackpad zal ik niet kopen aangezien al de nieuwe magic mouse en een multitouch-trackpad in m’n MacBook heb.

  24. @Bram Willems: Lekker vierkant toetsenbord heb je

  25. best stoer wel duur denk ik…

  26. @jeroen: hij zegt toch even photoshoppen om hem kleiner te maken.

  27. Denk echt niet gephotoshopped hoor.. we zien dalijk wel 😉

  28. Wacom Bamboo heeft ook een variant die je kan gebruiken als trackpad ( multitouch ) en kan gebruiken met een pen.
    Het enige voordeel van de trackpad is dat hij draadloos is.

  29. Origineel geplaatst door Joyce
    Da’s maf…. ik heb al tijden iets van: was de besturing ipv muis mar net zo goed op de imac als op de macbook — was er maar zoiets als een los trackpad, wat zou dat heerlijk zijn… Dus is het zoooo gek als je dit dan leest Hope so dus !!!!

    had je maar een patent aangevraagd! Bummer!

    Ik werk met de intuos4.. daspasfijn!

  30. @Sancaman: Ik heb die Bamboo ook maar kan er niet goed aan wennen. De knoppen zitten verkeerd als je je toetsenbord ook wil gebruiken. Je klikt dan steeds de ‘aanraak’ knop aan en uit. Snappen jullie misschien niet maar dat terzijde.

    Ik zou de ‘magic trackpad’ wel een goede aanvulling vinden in het mac assortiment. Maar zou die benaming bedacht zijn door Hans Kazan?

  31. HAHAHA dachten ze nog iets nieuws te brengen, is het alweer ontdekt FAIL!

  32. @Pipo: poeheeee ja sssonde…

    ja voor het penwerk heb ik ook een wacommetje… maar die goeie bewegings- en vingersherkenning heeft toch alleen Appeltje 🙂

  33. @Machanski: Je kan het ook omdraaien. Links en rechtshandig.

  34. @alchemist: Niet helemaal waar denk ik, want een vriend van mij heeft zo’n wacom voor zijn imac en volgens hem moet hij veel harder druken op de wacom dan op zijn trackpad van zijn macbookpro die volgens hem dus veel soepeler en directer reageert 😛 maar mijn info is dus wel 2de hands 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.