Reacties voor: WWDC 2013: zijn onze verwachtingen waargemaakt?

Apple kondigde vandaag een hele reeks nieuwe producten aan, maar was dit in lijn met de wensen van bezoekers op iCulture?
Lees het complete artikel → WWDC 2013: zijn onze verwachtingen waargemaakt?
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Jaa en nee, ik hoop dat iOS 7 voor iPod touch 4 g komt;)

  2. Wat vinden de redacteurs van iPhoneclub over iOS 7?

  3. Ik ben tevreden met de nieuwe mogenlijkheden van iOS7.

  4. Na alle berichten over IOS7 gelezen te hebben op diverse sites kan ik eigenlijk maar tot 1 conclusie komen:

    De term Apple heeft een totaal vernieuwd IOS is niet juist. Veel functies die Apple al tijden geleden in IOS5 had door moeten voeren en door andere zijn opgepakt in de vorm van losse apps, zijn dan nu eindelijk, op een select aantal iDevices te verkrijgen. Apple showd niets nieuws, het was er al op Android en ook via apps op IOS, alleen niet geintregeerd.

    Oké zeggen de Apple freaks dan, maar Airdrop dat is toch nieuw, ja misschien wel maar het gros van de Apple iDevice gebruikers kan er straks niets mee omdat het toestel het zgn niet ondersteund. Dit zijn we al tegengekomen toen de iPad 1 uitgesloten werd voor IOS6.

    Appleborduurd door, kijkt om zich heen naar andere apps, wacht af en gaat dan pronken met het idee dat in een net iets andere verpakking gestoken is, de “vernieuwing” heet dus eigenlijk standaard maken van apps.

    Inovatie, nee……..Renovatie ja.

    De benaming het totaal vernieuwde IOS7 is dus niet juist, het is het verbeterde IOS5. Al met al denderd Adroind gewoon door en heeft Apple het nakijken.

  5. Jammer, dat het zoveel op andriod lijkt… Niets nieuws dus 🙁

  6. Meer dan tevreden!!

  7. Origineel geplaatst door dimitri
    Wat vinden de redacteurs van iPhoneclub over iOS 7?

    Ja daar ben ik ook erg benieuwd naar!!

  8. Meer dan tevreden en de beta is nog aardig stabiel.

  9. Ook hier meer dan tevreden.
    Misschien toch nog een polletje? Of men tevreden is of niet.
    Veel wisselende geluiden in elk geval, maar he..je kunt niet iedereen tevreden stellen.

  10. Geen nieuwe MacBook Pro. Dit is een tegenvaller. Ik wil een nieuwe MB, maar nu wacht ik op een pro met een verbeterde batterij een betere wifi.

  11. Origineel geplaatst door Roy
    Jaa en nee, ik hoop dat iOS 7 voor iPod touch 4 g komt;)

    Helaas, alleen voor iPod touch 5G en hoger…

  12. Complimenten voor uitvoerige artikelen, berichtgeving etc.!

  13. Ik weet niet ofdat anderen het is opgevallen maar ik zou haast zeggen dat ze een soort “sneak preview” van de nieuwe Iphone met kleur op de site hebben gezet Blauwe lijn als je hier naar kijk zie je een blauwe lijn er omheen en op de rest op de site Feautures allemaal niet …

  14. Origineel geplaatst door oudside
    Ik weet niet ofdat anderen het is opgevallen maar ik zou haast zeggen dat ze een soort “sneak preview” van de nieuwe Iphone met kleur op de site hebben gezet Blauwe lijn als je hier naar kijk zie je een blauwe lijn er omheen en op de rest op de site Feauturesallemaal niet …

    Ohe zag het al this een Ipod … sorry 😛

  15. Nou zeker niet, is leuk de IOS7 maar ik had wel meer verwacht en dan bedoel ik dus niet van de IOS7 die ziet er prima uit of niet want dat moeten we nog maar afwachten.
    Maar komt er dit jaar (2013) nog een nieuwe iPad (geen mini)?

  16. Origineel geplaatst door Thomas:

    Ja daar ben ik ook erg benieuwd naar!!

    Uhm ja ik ook eigenlijk

  17. Ik ben altijd zwaar teleurgesteld in de “Other countries will follow later”, echt.

  18. Foei lelijk en Apple doorbreekt zijn eigen robuuste designlijn waar menig designers een beetje van mee wilden pikken. Apple verandert in zijn eigen Chinese kloon, maar aan prijs zullen we het wel niet merken…

  19. Ik ben absoluut te spreken over iOS 7. Ziet er serieus gelikt uit en die nieuwe features zoals Control Center maken het helemaal af. Thanks Apple! 😀

  20. Tjongejonge. Wat een ge-azijnpis hier weer zeg! Kan er even iemand doortrekken?

    Nu komt Apple eindelijk tegemoet aan alle zaken die iedere azijnpisser altijd wilde, is het óók weer niet goed omdat Google sommige van deze zaken al had. Vráág er dan niet om!

    Tja, sommige mensen zijn NOOIT tevreden te stellen. 🙁

  21. Ik vind de nieuwe design niet mooi. Misschien met de tijd mee dat het nog gaat komen. Alleen erg jammer dat er geen nieuwe iphone geïntroduceerd is.

  22. Design is mooi, had van mij nog wel minder gemogen, en hoe komen mensen erbij dat het op android lijkt? Ja controlcenter heeft android al een tijdje. Maar gelukkig heeft IOS7 geen live tiles zoals w8 of android ziet er gewoon rete strak uit en daar hou ik wel van! En bv photos is toch wel heel mooi geworden, met video/photostream ideaal.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.