Reacties voor: WWDC 2010-keynote en aankondiging iPhone 4 online te bekijken

De keynote van WWDC 2010 is op de website van Apple te bekijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. handig als je de wwdc zelf nog niet gezien hebt en de iphone wil zien,
    en dan wil ik 😉

  2. Jammer datvwel teveel menden kijken loopt steeds vast 🙁

  3. iphone 4! hebbe, hebbe, hebbe 😀

  4. Hij staat ook op Itunes zoeken naar ‘Apple Keynotes’

    http://itunes.apple.com/us/podcast/apple-keynotes/id275834665#

  5. het is ook te zien op apple.com beter kwaliteit ook nog.

  6. Ongelofelijk hebben ze het over het beste scherm ooit: niet te onderscheiden op de “high” versie van de keynote. Zorg dan even voor een full HD versie o.o

  7. nou volledig is hij niet want ze hebben een gedeelte er uit geknipt waar de wifi last heeft…op een gegeven moment vraag jobs aan iemand of hij suggesties heeft waarop iemand uit het publiek hard “verizon” antwoord…dat zie ik niet terug!

  8. @Pascal: haha dat verbaasd me zeg. Had niet verwacht dat ze dat gingen knippen 😉

  9. Hier is hij goed te zien hoor, zonder haperingen/vastlopers. Misschien zit je op een druk wifi netwerk 😉

  10. @Pascal: Lol, was me niet eens opgevallen terwijl ik aan het kijken was. Hoewel ik wel van tevoren op knips wilde letten. :’)

  11. Weer een mooie presentatie (duurt wel lang zeg!).
    (Red.) Off-topic vraag beantwoord. Daar zijn andere artikelen danwel het forum voor.

  12. toch jammer dat als je op apple.com op high quality klikt, het nog steeds hardstikke slecht is. ik kon alleen bij die plaatjes het verschil tussen het oude en het nieuwe beeldscherm zien, bij die sites was het écht niet te zien…

  13. maar even een vraagje…als er een A4 chip in de iPhone zit en de iPad. Betekent dat dat ze allebei even sterke processor hebben toch? Wordt de iPad dan niet minder interessant..? of in verhouding zwakker ofzo.. dat idee krijg ik een beetje namelijk.

  14. Ik zag gisteren in de liveblog dat Steve het publiek “smeekte” hun wifi-verbinding uit te schakelen omdat Steve geen website kon openen op zijn nieuwe iPhone…
    Waarom heeft Steve/Apple niet een eigen afgeschermde Wifi-verbinding? Okee, ‘t is misschien wat werk, kost misschien ook wel wat, maar hé! Het is Apple, zij die miljoenen, zoniet miljarden verdienen… Dat Steve niet met zijn iPhone een doodgewone site als de NYT kon openen/downloaden vond ik een blunder van de bovenste plank…. Niet?

  15. Weet iemand waarom ik de keynotes niet met iTunes vd iPhone kan downloaden? Krijg steeds een vage foutmelding.

  16. Ik probeer die keynote podcast te downloaden via iTunes op de iPhone, maar ik blijf foutmeldingen krijgen, iemand anders wel gelukt?

  17. Origineel geplaatst door rwflink
    Ik zag gisteren in de liveblog dat Steve het publiek “smeekte” hun wifi-verbinding uit te schakelen omdat Steve geen website kon openen op zijn nieuwe iPhone… Waarom heeft Steve/Apple niet een eigen afgeschermde Wifi-verbinding? Okee, ‘t is misschien wat werk, kost misschien ook wel wat, maar hé! Het is Apple, zij die miljoenen, zoniet miljarden verdienen… Dat Steve niet met zijn iPhone een doodgewone site als de NYT kon openen/downloaden vond ik een blunder van de bovenste plank…. Niet?

    Dat zal hem nooit meer overkomen geloof me

  18. Weet iemand of je de carkit van tomtom voor iphone 3gs ook kan gebruiken voor iphone4? Of moeten we opnieuw een nieuwe carkit aankopen?
    Alvast bedankt!

  19. Filmpje werkt niet meer?
    het is een privevideo, en daarvoor moet je een vriendschap afsluiten met de poster als je een youtube account hebt???

    Iets te veel moeite…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.