Reacties voor: Nu definitief: Microsoft trekt in mei 2020 de stekker uit Wunderlist

Het hing al even in de lucht, maar nu is er een concrete datum: in mei volgend jaar stopt de todo-app Wunderlist. Microsoft kocht de populaire app jaren geleden en wil dat gebruikers overstappen naar haar eigen To Do-app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Waarom zie ik hier een parallel met de aankoop van Whatsapp door Facebook.

  2. Fijn… todo getest, maar de uitnodiging link die je voor lijsten kunt maken werkt niet eens. Krijg het niet eens voor elkaar om een lijst te delen. Daarom terug naar het vertrouwde Wunderlist gegaan.

  3. @Balken07: slaat echt helemaal nergens op.

  4. Ik heb een jaar geleden Microsoft To-do geïnstalleerd, omdat ik al het vermoeden had dat dit eraan zat te komen.
    Maar tot op heden vind ik dat To-do niet kan tippen aan Wunderlist, het is wat mij betreft lang niet zo overzichtelijk en de IU ziet er ook maar saai uit.

    • Hopen dat Wunderlist een doorstart maakt!!

  5. Origineel geplaatst door Balken07
    Waarom zie ik hier een parallel met de aankoop van Whatsapp door Facebook.

    Gaat de stekker dan uit Whatsapp? Daar is niks over terug te vinden.

  6. Hoewel ik Wunderlist erg goed vond ben ik al een tijdje fan van ToDo. App wordt steeds beter en integratie met Office 365, Planner, etc is super handig…

  7. @John: Ik hoopte dat dat een boel goed zou maken, maar vind de integratie tot nu toe tegenvallen. Verwachtte dat ik van mails vanuit Outlook (iOS) direct todo’s zou kunnen maken. En dat todo’s ook vanzelf in Outlook voor desktop zouden verschijnen. Maar ik krijg het niet voor elkaar. Misschien doe ik wat verkeerd?

    Ik heb wel een Office 365 abonnement, maar als mail gebruik ik geen Microsoft-adres. Is het daartoe beperkt?

  8. Ik vind het ook heel jammer dat wunderlist stopt. Gebruik het zelf al jaren met plezier. Hiervoor verschillende to do apps getest maar wunderlist was de beste. Dus voorlopig blijven tot Mei en dan hopen dat de nieuw Microsoft app tegen die tijd even goed is.

  9. If you can’t beat them, buy them and let them die…

  10. Origineel geplaatst door Nick
    Fijn… todo getest, maar de uitnodiging link die je voor lijsten kunt maken werkt niet eens. Krijg het niet eens voor elkaar om een lijst te delen. Daarom terug naar het vertrouwde Wunderlist gegaan.

    Hier soortgelijke issue, importeren werkt prima, maar alle gedeelde lijsten uit ons huishouden worden niet direct gedeeld omdat we beide een nieuw e-mail adres moesten koppelen, gmail bij wunderlist, Hotmail/outlook voor TODO. Nu hebben we beide dezelfde lijsten geïmporteerd maar kunnen ze niet niet meer met elkaar delen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.