Reacties voor: WÜF is een nieuwe, slimme halsband voor honden

WÜF is een slimme halsband voor honden, waarmee je het gedrag kan bijsturen. WÜF let op meer dingen dan locatie en stappen.
Lees het complete artikel → WÜF is een nieuwe, slimme halsband voor honden
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Handig voor mijn vrouw!

  2. “zittend in een hoekje, vraagt Veronica zich af waarom mensen zoveel belachelijke onzin willen crowdfunden”

  3. @Mark: wil je die beter africhten dan?

  4. @Veronica: dan ben je niet de enige

  5. @Veronica: Ach, met een beetje creativiteit kun je zelfs voor de belachelijkste onzin nog wel een nuttige toepassing verzinnen. Neem nou “met audio in twee richtingen, gps-locatie en spelelementen”, dat klinkt toch ideaal voor alle ouders? (Every move you make, every step you take I’ll be watching you). Afluisteren, locatietracken en op afstand vermanend toespreken daar hoef je geen hond voor te hebben om er behoefte aan te hebben, voor een kind is het nog handiger. En door dat spelelement kun je het vermommen als een leuke gadget voor ze.

    Stel je toch eens een wereld voor zonder slecht opgevoede kinderen en slecht afgerichte honden! Zelfs als je zelf hond noch kind hebt kun je daar toch alleen maar blij van worden?
    Waarschijnlijk is dit waar we allemaal op hebben zitten wachten, alleen hebben we het zelf nog niet door. Maar juist dat soort ideeën is Apple groot mee geworden, veel van hun grootste successen werden vooraf ook als belachelijk weggehoond 😉

  6. Euh.. Een halsbandje voor 99 dollar?

  7. Het moet niet gekker worden. Iemand met een hond weet toch zelf wel hoe zijn interactie met z’n hond is?! Daar heb je geen tracker van 100 euro voor nodig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.