Reacties voor: WSJ: ‘Apple brengt witte iPhone dit voorjaar uit’

Volgens de Wall Street Journal brengt Apple nog dit voorjaar de witte iPhone uit. Apple wil niet zeggen welke operator de witte iPhone gaat verkopen. De bron van WSJ blijft echter onduidelijk.

Reacties: 25 reacties

  1. Het begint er helaas steeds meer op te lijken dat we de komende zomer geen iPhone 5 kunnen gaan kopen. Dat zou erg jammer zijn.

    Tenzij ze de iPhone 4 als goedkoop alternatief houden net als de 3GS op dit moment. Want dan hoeft het natuurlijk niets te betekenen.

  2. Origineel geplaatst door Werner de Vries
    Het begint er helaas steeds meer op te lijken dat we de komende zomer geen iPhone 5 kunnen gaan kopen. Dat zou erg jammer zijn.Tenzij ze de iPhone 4 als goedkoop alternatief houden net als de 3GS op dit moment. Want dan hoeft het natuurlijk niets te betekenen.

    Dit slaat als een tang op een varken. Wat heeft de release van een witte 4 nu te maken met de release van de 5?

    De cashcow moet gemolken worden. Er lopen elke zomer wereldwijd miljoenen abonnementen af van huidige iPhone gebruikers. Opzekers dat Apple de 5 uitbrengt.

  3. Ben benieuwd of de witte er komt.. Indien er geen iPhone 5 komt dan is de witte waar ik inmiddels net als vele met mij al bijna een jaar op wacht een goed alternatief.

    Gelukkig loopt mijn abbo 19 juni af dus dat komt mooi uit:)

  4. Ook altijd zeker geweten dat ze in hun cyclus bleven, maar begin langzaam toch ook erg te twijfelen. Dat zou knap k*t zijn. Heb 2 abbo’s die om en om aflopen tijdens de jaarlijkse release :-/

  5. Ben benieuwd of de witte iPhone 4 er nog komt.. Hoop eigenlijk dat ze die kennis gebruiken voor de witte iPhone 5. Indien er geen iPhone 5 komt dan is de witte iPhone 4 waar ik inmiddels net als vele met mij al bijna een jaar op wacht een goed alternatief.

    Gelukkig loopt mijn abbo 19 juni af dus dat komt mooi uit:)

  6. Is er ook nog iemand die de mogelijkheid ziet dat de witte iPhone tevens een iPhone 5 zal zijn???
    De kleur wit is niet voorbehouden aan de iPhone 4, kan ook gewoon de volgende iphone zijn..

  7. Origineel geplaatst door Monsterr
    Dit slaat als een tang op een varken. Wat heeft de release van een witte 4 nu te maken met de release van de 5?De cashcow moet gemolken worden. Er lopen elke zomer wereldwijd miljoenen abonnementen af van huidige iPhone gebruikers. Opzekers dat Apple de 5 uitbrengt.

    De productie is nog niet gestart, zo opmerkelijk zou het niet mogen zijn als ze voor een nieuwe launch kiezen, bijv Januari.

  8. Fijn, weer een reactie niet doorgekomen…

    Wat ik zei. De witte kleur kan ook tegelijkertijd met de iPhone 5 geïntroduceerd worden.
    Op zich zou het niet zo heel raar zijn om de kleur wit niet aan het einde van de life-cycle van de iPhone 4 aan te kondigen. Dat zou een beetje loos zijn.
    Als ze die kleur bewaren voor de iPhone 5 geeft dat kopers ook weer de mogelijkheid zich te onderscheiden van de “oude” iPhone 4 gebruikers.

    Ik zie nog geen reden om er vanuit te gaan dat er geen iPhone 5 komt deze zomer. Volgens mij worden we gewoon voor het lapje gehouden. En dat mag ook wel, na het debakel met de iPhone 4 vorig jaar.
    Nu kunnen ze komen met een verrassing, die was er vorig jaar niet meer.
    Ik verwacht in ieder geval dat de iPhone 5 op de WWDC wordt aangekondigd, ookal wordt hij pas later uitgebracht dan normaal. Het zou niet verstandig zijn om klanten in het donker te laten, terwijl een hoop contracten in juni, juli, augustus zullen aflopen en de nieuwe Android telefoons er dan al wel zijn.

    (Red.)Als nieuwe bezoeker (of als persoon met steeds wisselende identiteit) komen je reacties niet meteen online. Dat is spammers en andere idioten tegen te gaan. Dank voor je begrip.

  9. Origineel geplaatst door Monsterr
    Wat heeft de release van een witte 4 nu te maken met de release van de 5?De cashcow moet gemolken worden. Er lopen elke zomer wereldwijd miljoenen abonnementen af van huidige iPhone gebruikers. Opzekers dat Apple de 5 uitbrengt.

    Als de iPhone 5 (ook een witte) uitkomt over 2 maand dan gaan ze echt niet meer hun best doen voor de witte iPhone 4. Dan laten ze de mensen gewoon een witte iPhone 5 kopen. Vandaar mijn gedachte.

  10. Ik ben helemaal mee eens… Kan me ook niet voorstellen dat ze nu met een witte 4 komen en dan 2 maanden later met de 5 (wit/zwart). volgens mij koop je dan echt geen witte 4 meer maar wacht je nu toch even op de 5.

    we zullen het wel zien 🙂

  11. @Werner de Vries: De iphone 5 komt niet over 2 maanden uit. Marciano heeft gelijk, er zijn geruchten volgens fabrikanten dat de productie nog niet is gestart, laat staan dat er al plannen liggen voor een nieuwe iphone. Er gaan geruchten dat het september gaat worden, maar ik denk pas volgend jaar.

  12. Vervelend hoor, dat wel/niet ge-jojo..

  13. En maar wachten op de witte IPhone.

  14. Snap sowieso niet het hyperige gedoe om een kleur…

  15. Ik hoef geen iphone4 te weing verschil met de 3GS. Of het wordt een iphone5 of een HTC.

  16. De iPhone 5 komt gewoon deze zomer. Apple kan zich niet permiteren dat mensen waarvan hun 1-2 jarig abonnement afloopt een andere telefoon bij hun nieuwe abonnement kiezen. De witte iPhone 4 zal net als het huidige zwarte model in de handel blijven naast de nieuwe iPhone 5 modellen. Een uitstel van meer dan 2-3 maanden is daarom definitief niet realistisch.

  17. @patrick: Same here!!!
    Maar eigenlijk is het ook onzin om nu een witte 4 te lanceren en 6 maanden later een zwarte en witte 5.

    Dan heb je een telefoon van 6 mnd oud die na het uitkomen van de 5 alweer verouderd is.

  18. Die iPhone 4 wit mogen ze nu ook houden, hoef em echt niet meer nu die bijna 1 jaar oud is.

    Ik wacht wel op het de iPhone 5. M’n 3GS werkt gelukkig nog prima dus dat wordt afwachten wanneer Apple de nieuwe op de markt brengt.

  19. Dit is toch wel een teken aan de wand dat de iPhone 5 zeker langer op zich gaat laten wachten. Het heeft geen enkele zin om nu productiecapaciteit op te offeren aan een witte iPhone 4 als j e binnenkort een nieuw model lanceert. Aan de andere kant kan het een test zijn of de witte iPhone nu in grote getalen geproduceerd kan worden. Een zoort van testcase dus.

  20. Origineel geplaatst door Steph
    @Werner de Vries: De iphone 5 komt niet over 2 maanden uit. Marciano heeft gelijk, er zijn geruchten volgens fabrikanten dat de productie nog niet is gestart, laat staan dat er al plannen liggen voor een nieuwe iphone. Er gaan geruchten dat het september gaat worden, maar ik denk pas volgend jaar.

    Geloof mij, er is al lang een prototype van de iPhone 5 klaar. En ik weet bijna wel zeker dat ze hem al intern aan het testen zijn. Zodra de iPhone 4 uitkwam zijn ze al begonnen met de ontwikkeling van de iPhone 5. Dat doen ze echt niet een maand van tevoren.

    We kunnen alleen maar afwachten wanneer hij zal komen. Dat kan deze zomer zijn, maar ook volgend jaar. Want zoals ik in een vorig bericht zei: Ze kunnen de 4 ook als goedkoper model houden. Net als ze met de 3GS doen op dit moment. En dan is het dus gewoon mogelijk dat de iPhone 5 deze zomer uitkomt.

  21. Als steve nog langer wacht met info zullen veel mensen, waaronder ik ook, gaan rondkijken naar alternatieven als samsung galaxy s2 die volgendemaand uitkomt of de HTC sense die goede reviews krijgt. Dus als apple slim is komen de iig binnenkort is met wat meer duidelijkheid boven water. Anders kan het nog wel is vies gaan uitpakken met de iphone zo.

  22. Origineel geplaatst door Axel
    Als steve nog langer wacht met info zullen veel mensen, waaronder ik ook, gaan rondkijken naar alternatieven als samsung galaxy s2 die volgendemaand uitkomt of de HTC sense die goede reviews krijgt. Dus als apple slim is komen de iig binnenkort is met wat meer duidelijkheid boven water. Anders kan het nog wel is vies gaan uitpakken met de iphone zo.

    Ik denk dat je 1 van de weinige bent

  23. Origineel geplaatst door Axel
    Als steve nog langer wacht met info zullen veel mensen, waaronder ik ook, gaan rondkijken naar alternatieven als samsung galaxy s2 die volgendemaand uitkomt of de HTC sense die goede reviews krijgt. Dus als apple slim is komen de iig binnenkort is met wat meer duidelijkheid boven water. Anders kan het nog wel is vies gaan uitpakken met de iphone zo.

    Ik denk dat het Steve & co. het geen r##t interesseert dat consumenten zoals jij graag vooraf wat meer info wil hebben en de onzekerheid niet kunnen dragen. Apple gaat gewoon altijd voor het verrassingseffect… En d’r zal geen iPhone minder om verkocht worden, denk ik.

  24. Volgens mij vergeten we 1 ding in dit verhaal: Er worden ook nog ontzettend veel iPhones verkocht buiten de zomer. Dus een latere lancering van de iPhone 5 is vervelend voor al die klanten die een iPhone kochten in de zomer, maar prima voor de miljoenen klanten die hem pas later kochten.

    Ik kan me alleen gewoon niet voorstellen, dat in deze ontzettend competitieve markt, Apple zo lang denkt te kunnen doen met de iPhone 4, hoewel het met een flinke upgrade van iOS natuurlijk wel weer een heel mooi product is..

  25. Ach… wat heeft al dat speculeer voor zin?… En als je nou een goed werkende iPhone hebt, waarom zo ‘n drang om zo gauw mogelijk een nieuwer model aan te schaffen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.