Reacties voor: WSJ: ‘Apple bestelt retina-schermen bij Samsung voor Q4 iPad mini’

Volgens WSJ heeft Apple retinaschermen voor de iPad mini besteld bij Samsung, wellicht uit angst voor concurrentie van de Nexus 7.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Die code in iOS7 is zo aangepast natuurlijk. Dat lijkt me niet echt bewijs. Hebben ze niet al eerder fake apparaten in een beta gezet?

  2. Welk kwartaal wordt bedoeld: het ‘gewone’ vierde kwartaal of Apple’s vierde kwartaal, want het vierde kwartaal in Apple’s boekjaar is het eerste kwartaal van het jaar. Daar ontstaan vaker misverstanden over. Aan de andere kant is op de markt brengen voor de feestdagen interessanter voor de verkoop. Twee modellen iPad Mini, een instapmodel zoals het huidige en een Mini Pro met retina scherm lijkt me logisch en aantrekkelijk voor verschillende doelgroepen.

  3. Origineel geplaatst door Louis
    code van iOS 7 bleek dat er een iPad mini 2

    Dat kan, maar die kans is groter bij anonieme bronnen. Deze ontwikkelaar Nick Frey zet zijn reputatie op het spel voor een geintje? Zou kunnen, maar slechte tactiek als je aan het begin van je carriere staat.

    Origineel geplaatst door MacaanZee
    Welk kwartaal wordt bedoeld: het ‘gewone’ vierde kwartaal of Apple’s vierde kwartaal

    Ondanks dat het Reuters-verhaal doorspekt is met live-aandelenkoersen, denk dat ze kalenderkwartaal bedoelen.

  4. @ Gonny,

    Ik denk dat Louis bedoelt dat Apple het er “Fake” heeft ingezet. Om zo niet prijs te geven dat de nieuwe mini dus idd retina heeft.

  5. Ik denk dat Apple best ook wel eens dingen naar buiten brengt om de competitie op het verkeerde been te zetten.

    Als Apple zijnde zou ik zo lang mogelijk de onderhandelingen voortzetten met Samsung als ik tegelijkertijd al lang weet dat ik over ga naar Sharp of LG of Lowe.

    Thread-drift….Wat is er eigenlijk gekomen van die geruchten dat Apple belangstelling zou hebben het economisch worstelende bedrijf Lowe over te nemen? de Apple TV…. Hmmm nog even wachten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.