Reacties voor: Versier je Apple Watch met de bandjes van WRBLS

WRBLS probeert op Kickstarter geld in te zamelen voor een collectie originele Apple Watch-bandjes. De horlogebandjes zijn gemaakt van siliconen en zijn versierd met allerlei leuke patronen.
Lees het complete artikel → Versier je Apple Watch met de bandjes van WRBLS
Lars Paymans -

Reacties: 7 reacties

  1. En 40 minuten later staan ze op €12000,=….

  2. Ik vind het wel even een gokje, omdat nog niet bekend is of er snel een nieuw model Apple Watch uitkomt en of de bandjes dan ook passen.

  3. Tip. Koop een adaptertje voor de bandjes (via Aliexpress of eBay of Marktplaats) en ga vervolgens op zoek naar gewoon een los niet Apple bandje. Ik heb bijvoorbeeld een leren bandje van Diesel voor een paar tientjes gekocht. Stuk voordeliger en gewoon een zekerheid omdat je bij een Nederlandse (web) shop terecht kan.

  4. Origineel geplaatst door alk
    Tip. Koop een adaptertje voor de bandjes (via Aliexpress of eBay of Marktplaats) en ga vervolgens op zoek naar gewoon een los niet Apple bandje. Ik heb bijvoorbeeld een leren bandje van Diesel voor een paar tientjes gekocht. Stuk voordeliger en gewoon een zekerheid omdat je bij een Nederlandse (web) shop terecht kan.

    Maar voor de siliconen bandjes (handig voor onder de douche – zwembad) heb je weinig leuke alternatieven, dus deze kickstarter campagne is wel leuk met betaalbare originele siliconen bandjes.

    En de adapters zijn, vind ik persoonlijk, maar van matige kwaliteit…

  5. Goed initiatief.. Ik heb wel interesse in die nieuwe bandjes

  6. Origineel geplaatst door Ed
    Ik vind het wel even een gokje, omdat nog niet bekend is of er snel een nieuw model Apple Watch uitkomt en of de bandjes dan ook passen.

    Voor degene onder ons die niet bij elke nieuwe Watch een nieuwe gaan kopen (wat naar mijn idee ook gekkewerk is) is het een leuk idee.

  7. Mooie bandjes, kan alleen niet vinden waar ik ze kan bestellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.