Reacties voor: Wozniak verkeerd geciteerd door Telegraaf: iPhone toch beter dan Android

De presentatie van
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. slordig hoor,.

  2. gebeurd wel vaker bij de Telegraaf. Sensatiekrant

  3. Duh, het is de telegraaf…

  4. nou is al die ophef voor niets:P
    wel erg slordig

  5. Geen verrassing.

    De Telegraaf is dan ook geen krant, het is een roddelblad dat op krantenpapier gedrukt is. Mensen trappen daar in, maar dat moeten ze niet doen.

    Al draagt een aap een gouden ring…

  6. Inderdaad beetje slordig.

  7. Origineel geplaatst door keesje
    Geen verrassing.De Telegraaf is dan ook geen krant, het is een roddelblad dat op krantenpapier gedrukt is. Mensen trappen daar in, maar dat moeten ze niet doen.Al draagt een aap een gouden ring…

    Daar denken 2miljoen + lezers toch anders over. Kan je van andere “kranten” niet zeggen.

  8. dit betekend wat over hyves.. maar goed gewoon slordig dit

  9. televaag, *#$ bedrijf.
    Zijn lezing tijdens Meet The Future Summit 2010 in het world forum den haag was erg leuk en intressant. Die man kan goed praten…. ware spraakwaterval:)
    Staat zelfs op Engadget. LOL

  10. Vond het al zo raar dat een van de topmannen van Apple zoiets over zijn eigen bedrijf zou zeggen. Vind sowieso inderdaad ook elke app op iOS beter dan op Android (wat naar mijn mening echt een hype is).

  11. Vond het al zo raar dat een van de topmannen van Apple zoiets over zijn eigen bedrijf zou zeggen.

    Hahahaha. Eén van de topmannen van Apple? Eigen bedrijf?

    De goede man (een God overigens!) is al sinds eeuwen niet meer aan Apple verbonden, dan via een toelage die ooit afgesproken is in een ver en grijs verleden.

    Steve Wozniak heeft verder geen enkele bemoeienis meer met Apple anders dan dat het zijn hobby is.

  12. Origineel geplaatst door Mikio
    Origineel geplaatst door keesjeGeen verrassing.De Telegraaf is dan ook geen krant, het is een roddelblad dat op krantenpapier gedrukt is. Mensen trappen daar in, maar dat moeten ze niet doen.Al draagt een aap een gouden ring…Daar denken 2miljoen + lezers toch anders over. Kan je van andere “kranten” niet zeggen.

    Kom op, we gaan nu toch niet beweren dat lezersaantallen ook maar enige indicatie zijn van de feitelijke betrouwbaarheid van een nieuwsblad? Ik heb journalistiek gestudeerd, waarbij het onderdeel ‘factchecking’ aan bod komt. Daarbij toetst de student tamelijk willekeurig nieuwsfeiten aan de waarheid. De Telegraaf scoort daarbij schrikbarend hoog qua overdrijving of zelf pure onwaarheid.

    Dat het ontzettend lollig is om op z’n tijd een Televaag open te slaan zal ik niet ontkennen. Maar als dat je hoofdbron qua actualiteit is, dan kun je amper een fatsoenlijk wereldbeeld hebben.

  13. @Karel-Willem: Hij is nog steeds als werknemer verbonden aan Apple. Je hebt wel gelijk dat hij geen topman meer is van het bedrijf. Hij helpt nog steeds met bouwen aan Apple’s producten, maar doet er met andere bedrijven veel dingen naast.

  14. Tja de Telegraaf is koning als het gaat om misleidende koppen (en inhoud), noem het dan ook de Privé.

  15. Ik kan me heel sterk vergissen. Maar volgens mij heeft Wozniak echt helemaal niets meer in de melk te brokkelen op het gebied van product- en software-ontwikkeling.

    Hij is een soort ‘lid-van-verdienste’ van Apple.
    En veel meer moet je daar niet achter zoeken.

    He still remains an employee (and receives a paycheck) and is a shareholder. He also maintains connections with Steve Jobs.

  16. Origineel geplaatst door Zjories
    (wat naar mijn mening echt een hype is).

    @Zjories Als je het niet gebruikt hebt, zeg er dan niks over. Android/iOS is geen eeuwige discussie, het is een voorkeur. Mensen die meer willen aanpassen, gebruiken misschien liever android dan iOS (en ga hier nou geen jailbreaken bij halen, we weten allemaal dat het niet hoort, en dat het je telefoon vertraagt, en ja, dat is mijn eigen ervaring) iOS is populair vanwege zijn simpelheid/grotere app store, android vanwege de openheid.
    Houd nu op met een of andere achterlijke fanboy (ja ik zei fanboy ja) te zijn en sta open voor andere dingen en geef argumenten, en niet een of andere debiele opmerking.

  17. Jammer dat niemand Woz van tevoren even had ingelicht wat voor soort krant de Telegraaf is. Het verbaast me niet echt dat hier (weer eens) iets onjuist wordt vermeld of uit zijn verband gerukt. Liep datzelfde blaadje ook een tijd geleden niet “kinderarbeid bij Apple” te koppen toen bleek dat bij Foxcon een aantal medewerkers nog net 15 waren i.p.v. 16 toen ze begonnen? Sensatie en blaadjes verkopen staat bij de Tekegraaf op de eerste plaats. Feiten en waarheden brengen is van ondergeschikt belang.

  18. Telegraaf….

  19. Inderdaad vreemd ja.
    Zowel de Teleklets als Woz knateren doorgaans onzin uit, dus je zou verwachten dat de combi dan wel weer waarheidsgetrouw is…

  20. Typisch
    Schrikt verkoopt eh

  21. Ik ben gestopt met lezen bij het woord ‘Telegraaf’. Is het de moeite waard om verder te lezen?

  22. Over sensatie belust gesproken; zo’n kop als dit artikel is ook nogal tendentieus… Verder: citeer dan uit dat artikel? Daar staat helemaal niet in dat woz dat gezegd heeft, alleen dat android meer mogelijkheden heeft.

  23. Wat verwacht je dan? Dat de Telegraaf een kwaliteits krant wordt en/of is? Nee, precies. Ik dacht ook van niet.

  24. Ach ja, de “grootste krant van Nederland” past het nieuws weer eens een beetje aan om de “nieuwswaarde” wat op te schroeven….
    Doen ze wel vaker, toch ???
    Anders zijn ze straks niet meer de grootste krant tenslotte….

  25. Origineel geplaatst door Mikio
    Origineel geplaatst door keesjeGeen verrassing.De Telegraaf is dan ook geen krant, het is een roddelblad dat op krantenpapier gedrukt is. Mensen trappen daar in, maar dat moeten ze niet doen.Al draagt een aap een gouden ring…Daar denken 2miljoen + lezers toch anders over. Kan je van andere “kranten” niet zeggen.

    en jij meent dit gewoon echt ?
    De telegraaf is pure onzin en de grote massa zijn ook allemaal te dom om dat te begrijpen.
    en kijken ook een hele hoop mensen naar hart van nederland en vinden dan dat ze het nieuws hebben gezien ! of vind je dat ook een goed nieuws programma ?

  26. 🙂 Whoehahahahahahahaha 🙂 het gaat alleen maar over de Telegraaf!! Wie zegt dat er 2 miljoen+ van dat roddelpapier gelezen wordt?

    Er zijn ook daklozen die eronder slapen, en het is een goed isolatiemateriaal =)

    Je kan beter op iPhoneclub vertrouwen! 😉

  27. Origineel geplaatst door Mikio
    Daar denken 2miljoen + lezers toch anders over. Kan je van andere “kranten” niet zeggen.

    1,5 miljoen PVV, 0,5 miljoen SP zeker?

  28. Gebeurt bij elke krant wel… Heb zelf gelijkaardige met interviews te geven aan de Standaard en Het Belang van Limburg… Ze nemen een uitspraak die nog geen 0,5% van het interview uitmaakte en blazen die op omdat het meer sensatie gericht is… Bijzonder irritant en beneden het niveau van echte journalistiek… Maar helaas wel eerder gewoonte dan uitzondering…

  29. @Karel-Willem: @RvS: Ik kan uit zeer betrouwbare bron vertellen dat Karel-Willem toch gelijk heeft. Ik was namelijk op Summit 2010 en heb hem dit zelf even gevraagd omdat ik erg benieuwd was naar zijn functie bij Apple. Hij werkt niet meer voor Apple, maar voor een ander bedrijf, waar ik de naam niet van heb onthouden (sorry). Wel krijgt hij een maandelijkse compensatie voor zijn werk bij Apple in het verleden, maar dit stelt niet veel voor, aldus Wozniak.

    Omdat ik hem bijna niet kon geloven vroeg ik nog, ‘So you don’t play any role in developing iPhones, iPods, iMacs or anything at Apple.’ Zijn antwoord hierop was kort en duidelijk: “No”

    Ter aanvulling: een van de vragen die Alexander Klöpping aan Steve Wozniak stelde op het podium was wanneer hij voor het eerst een iPhone had gezien. Het antwoord was: Tijdens de publieke Keynote van Steve Jobs. Dus gewoon bij de introductie op 9 januari 2007.

  30. Grappig dat ze buiten Europa de Telegraaf als krant beschouwen. Hier is het inderdaad een sensatieblaadje.

  31. Mag ik even de Android fanboy uithangen en lachen om de volgende zin?
    “..,komt uiteindelijk ook wel goed.”

    Er is iets met dat uiteindelijk.
    Ik wil straks geen gelikte reclames dat de iPhone iets nieuws heeft hè *tromroffel doet* spraakherkenning *Ooohs en Aaaahs*

    *Verder heb ik geen recht van spreken, slechts een keer een iphone in mijn handjes gehad.

  32. Ik heb het zo niet op de Televaag, maar aan de reacties boven mij te zijn ben ik gelukkig niet de enige (:

  33. Okay wat in de krant staat geloven we; behalve wanneer het over Apple gaat…

  34. Origineel geplaatst door Imark: nou is al die ophef voor niets:P
    wel erg slordig

    Is het ophef als iemand een Android-telefoon beter vindt dan een iPhone? Ook als het deze man is? God o god..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.