Reacties voor: Wozniak bevestigt witte iPhone 4, pre-order bij Expansys gestart

De witte iPhone 4 lijkt toch te komen: Steve Wozniak heeft dit bevestigd en webwinkel Expansys is al begonnen met het verzamelen van pre-orders voor de witte iPhone 4.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 36 reacties

  1. Wat heerlijk dat die Woz overal schijt aan heeft :p

  2. Helemaal eens met Steve, maar omdat de andere Steve per definitie niet naar hem luistert, weten we nu zeker dat voice cmds nooit zal komen…
    Sigh.
    (het lijken van Hanegem en Cruijff wel)

  3. ze willen zeker gemaakte kosten zo snel mogelijk terug verdienen door dat toestel zo duur te maken geen haar op me hoofd 977 euro te betalen voor een gsm
    dat apple die witte iphone ergens steekt waar het zonlicht niet schijnt
    ben benieuwd wat ze voor de iphone 5 gaan vragen dan
    als dat dezelfde weg opgaat zullen heel veel mensen afhaken op sommige na die aboo,s tegen woeker prijzen afsluiten om toch maar te kunnen zeggen ik heb een iphone 5 en kunnen gaan werken om hun gsmabo te kunnen betalen

  4. Nou, kom maar door dan eindelijk met die witte i4!

  5. volgens mij is het omgerekend: 1071 euro.

  6. Welke functie heeft Wozniak momenteel binnen Apple?

  7. Duur…
    En veel te laat…

  8. Eigenlijk valt het best mee met de kosten. Het is toch zonder abonnement?

  9. bij iphoneservicepoint betaal je 699 euro voor een 16GB (zwart). Expansys vraagt wel erg veel, die proberen natuurlijk in te springen op de vraag momenteel. Maar er is nog helemaal niks duidelijk over de witte dus ik zou zeker niks op pre-order bestellen!

  10. 1000 euro voor een telefoon! Die ook nog eens wit is…

  11. Ga geen bijna 1 jaar oud model kopen tegen de tijd dat je hem hier kan kopen/bestellen is de iPhone 5 al aangekondigd

  12. Let wel even op dat het Expansys is die deze prijs rekent voordat je Apple begint te bashen.
    Ik neem aan dat de witte iPhone gewoon even duur wordt als de zwarte.

  13. @ronaldoo:

    Kijk eerst eens WIE hem verkoopt voordat je allerlei dingen roept.

    Expansys vraagt er ruim £1000,- voor, zij proberen als eerste er (te) veel geld aan te verdienen…

    Via Apple.com is alleen de zwarte variant te koop

  14. Origineel geplaatst door jesper
    Eigenlijk valt het best mee met de kosten. Het is toch zonder abonnement?

    Valt mij dan juist weer reuze tegen. Vooral als je bedenkt dat de nieuwprijs van een zwarte i4 nu rond de 700 euro ligt.

  15. @ronaldoo: Haha, wat een emotie zeg.

    Ik durf er iets liefs onder te verwedden dat de witte iPhone (als die al komt) op hetzelfde prijspeil komt te liggen als de zwarte. Dat puberale commentaar van je is dan ook aan de verkeerde gericht.

    Dat Expansys hoge prijzen hanteert lijkt me niets nieuws, en dat ze die prijs nog wat opkrikken naar “wat de gek ervoor geeft” voor een blijkbaar erg gewild product is slim van ze.

  16. Origineel geplaatst door gserban: Ga geen bijna 1 jaar oud model kopen tegen de tijd dat je hem hier kan kopen/bestellen is de iPhone 5 al aangekondigd

    Dit dus! Mag m’n iPhone 3G vervangen, maar wacht lekker op
    de iPhone 5! Zonder enige antenne/glas/weetikhetallemaal gate!

  17. Na nieuwste geruchten blijkt de witte iPhone de iPhone 5 te zijn. Nieuwste functie is het cellofaan camera effect. Speciaal ontwikkeld voor de Toy camera enthousiasteling. Helaas geeft Apple geen details over verdere nieuwe functies.

  18. Snap de ophef niet. Een witte Iphone 4, so what? Ik heb een Iphone 4 en vind de verbeteringen tov de Iphone 3GS minimaal. Geen haar op mijn hoofd om nu een witte te kopen. Ik hoop dat ze wat meer echte verbeteringen stoppen in de IPhone 5. Ik wacht met smart op dat ding, wit of zwart maakt me geen r@#t uit.

  19. Wit!! Oh nee lijkt wel een goedkope Samsung.

  20. Voor alle mensen die zitten te zeuren en nu al wachten op de iphone 5: als je kijkt naar de tijdlijn van de vorige iphones komt er eerst nog een update van de 4 (eind mei). En over anderhalf jaar misschien de 5 (mocht hij zo gaan heten). Deze moet dan qua soft-, hardware én uiterlijk zo verschillen van zijn voorganger, dat gebeurd bij apple niet binnen een krap halfjaar na de presentatie van de iphone 4.

  21. Toch mooi dat diezelfde tiener gewoon in zijn mails vertelde dat ze NIET van de foxcon fabriek komen, maar dat ze gewoon nagemaakt zijn.

  22. Een auto hoort zilvermetallic te zijn en een smartPhone zwart. BASTA!

  23. De saga gaat verder…

  24. Schandalig duur!!!! Ze mogen hun witte iPhone 4 houden. Je moet goed zot zijn om daar zoveel geld voor neer te tellen. Mijn iPhone 3GS werkt uitstekend en overschakelen naar een 4 is de moeite niet ! Wachten dus:-)

  25. @hermaart
    Of ze het nu een iPhone 5 gaan noemen of niet, feit is dat er aankomende zomer een verbeterde iPhone uitkomt, heel simpel! Dus logisch dat men nu niet meer voor een iPhone 4 gaan! Sowieso voor dat geld niet, zwarte iPhone 4 heb je voor 600 euro, daar komt bij dat ik persoonlijk de witte gruwelijk lelijk vind!

  26. De witte is echt afgrijselijk lelijk! En wie zit hier nou op te wachten als je in de zomer een iphone 5/4S (of hoe die ook gaat heten) kan kopen of veel goedkoper een zwarte iphone 4! :/

  27. Origineel geplaatst door Herrmaart
    Voor alle mensen die zitten te zeuren en nu al wachten op de iphone 5: als je kijkt naar de tijdlijn van de vorige iphones komt er eerst nog een update van de 4 (eind mei).

    Lekker negatief, en nog incorrect ook. Misschien is het goed als je zelf eens naar die tijdlijn kijkt: Nieuwe versies komen elk jaar in juni op de markt in de VS. Rest van de wereld soms nog iets later. Bovendien, hoe je uit de progressie iPhone -> 3G -> 3GS -> 4 een “kleine update, grote update”-regelmatigheid haalt is mij een raadsel.

    En over anderhalf jaar misschien de 5 (mocht hij zo gaan heten). Deze moet dan qua soft-, hardware én uiterlijk zo verschillen van zijn voorganger, dat gebeurd bij apple niet binnen een krap halfjaar na de presentatie van de iphone 4.

    Jun 2011 is een vol jaar na de 4. Wat voor nummer er op geplakt wordt (ik gok gewoon 5) is niet relevant, maar reken maar dat er een nieuwe generatie komt.

  28. iPhone 5 komt er bijna aan…. De iPhone 4 black & white.
    Ik laat hem mooi voorbij gaan.

  29. Wellicht een leuk weetje.
    Tijdens de science&technology summit in Den Haag (november vorig jaar) heb ik met Woz gesproken (hij zat gewoon in de zaal toen hij niet aan het woord was). Hij had net daarvoor bij een andere bezoeker van het evenement de witte iPhone gezien (en ook een handtekening op geplaatst). Die andere bezoeker is degene die Woz over het bestel adres heeft verteld. Die gast heeft mij ook het telefoontje laten zien en als de flash aanstaat licht het hele achterscherm zo’n beetje op waardoor foto’s zwaar overbelicht werden.

  30. Met een vertraagde levertijd heb je pas in september je iPhone 5. 9 maanden later wordt de iPhone 6 geïntroduceerd….Zit jij nog ruime tijd met je verouderde iPhone 5.

    Je kunt wel aan de gang blijven…Als je contract voorbij is, gewoon verlengen met een iPhone 4. Zit je over twee jaar ook sneller aan de iPhone 6.

  31. Origineel geplaatst door AlexOrigineel geplaatst door gserban: Ga geen bijna 1 jaar oud model kopen tegen de tijd dat je hem hier kan kopen/bestellen is de iPhone 5 al aangekondigd Dit dus! Mag m’n iPhone 3G vervangen, maar wacht lekker op
    de iPhone 5! Zonder enige antenne/glas/weetikhetallemaal gate!

    Dat valt nog af te wachten als de iphone5 uitkomt.

  32. witte telefoons (mits ze niet snel vuil worden en glanzen) hebben el iets speciaals… maar ik koos toch voor een zwarte xperia ipv witte…
    denk wel dat dat bij meerdere mensen zo is: zwart is netter
    maar wit is stijl… hmmmm

  33. De enige reden waarom ze de 4 niet uitbrengen is puur omdat ze jullie willen laten speculeren terwijl ze geqoon rustig de 5 aanhet ontwikkelen zijn zodat niemand ze stoort

  34. Ivoor wit dan is toch anders.
    Komen ze er niet mee dan laat ik hem gewoon bleken.
    Vind de iPhone 4 een wereld van verschil met de iPhone 3 gs.
    Ook het touchscreen werkt lekkerder op een 4 dan een 3 gs en verder is de 4 slanker en houd lekkerder vast.
    Ben benieuwd wat de opvolger wordt en of er ook weer een soort gate verzonnen gaat worden om hem zwart te maken.

  35. Ga gelijk een witte bestellen en neem er mooi een zwarte hoes bij.

  36. Ik geloof niet in de iPhone 5 roddels.

    En wit is tegenwoordig eerder ordinair dan stijlvol. Maar dat hangt ook van de eigenaar af. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.