Reacties voor: World Wide Jailbreak Convention van start in San Francisco

Zojuist is in het South San Francisco Conference Center de World Wide Jailbreak Conference (WWJC) van start gegaan. De conferentie brengt prominente leden uit deze jailbreakscene samen en is live te volgen.
Paul Pols -

Reacties: 19 reacties

  1. Er bestaat toch al een untethered jailbreak voor iOS 6! Ik het namelijk lopen op mijn iPhone 4 iOS 6.

    iOS 6 is untethered te jailbreaken op de iPhone 3GS met de oude bootrom, tethered te jailbreaken op de A4-gebaseerde iDevices en (nog) niet te jailbreaken op de A5-, A5X- en A6-gebaseerde iDevices.

  2. En welk programma heb je daarvoor gebruikt Sidi?

  3. @Sidi: Jep, echter is deze niet geschikt voor A5, A5X en A6 apparaten. Daarnaast is het ook nog eens tethered. Iedereen wacht uiteraard op een untethered jailbreak voor iOS6 op ALLE apparaten 🙂

  4. @Sidi: Unthethered?? kan je een link sturen dan

  5. Ja hoor, weer ruim 2 maanden wachten voor A5/A6 jailbreak. -_-

  6. Origineel geplaatst door EBOUE
    Unthethered?? kan je een link sturen dan @Sidi:

    iOS 6 is niet untethered nog.

  7. Ik hoop dat er iemand met nieuws komt ivm de aTV3…dat is de enige jailbreak waar ik op wacht

  8. Je kunt op YouTube filmpjes vinden. Dit is filmpje bv:
    http://m.youtube.com/watch?v=os_Vx1mfOr0

  9. Mat wat is de iPhone 3GS dan te jailbreaken??

  10. Ja, een jailbreak voor Apple TV 3!!

  11. @Sidi: meen je dit serieus -.- Er is géén untethered jailbreak. Er bestaat wel de mogelijkheid om je iDevice tethered te jailbreaken, er daarna via SSH Cydia op te zetten. Hierna is via een speciale BigBoss-repo een Semi-Tethered jailbreak toe te passen. Hiermee kan je je apparaat wel opnieuw opstarten, de jailbreaktweaks werken echter niet, en Cydia en een aantal andere apps zijn niet te openen…. Nou weet je dat ook weer!

  12. @PO: Cydia is WEL te openen! Heb m’n iphone 4 met iOS 6 gejailbreakt, en cydia werkt prima. Niet alle sources werken, en niet alle tweaks maar ook een aantal wel. Zo, dan weet jij dat weer!

  13. Wacht ook nog steeds op een jailbreak voor mijn Apple tv 3.

  14. Dus de 3gs (old bootrom) is untethered te jailbreaken? Met wat dan? Bédankt!

    Op basis van de exploits die publiek zijn is een untethered jailbreak van de iPhone 3GS met de oude bootrom in principe mogelijk. De mogelijkheid om dit via een grafische interface uit te voeren wordt op dit moment naar mijn beste weten nog niet ondersteund door versie 0.9.13dev4 van redsn0w, maar daar zal met de aanstaande publieke versie vermoedelijk verandering in komen.

  15. @PO: Bij mij werkt Cydia naar behoren! Er zijn inderdaad tweaks die niet willen werken. Maar er zijn een heleboel tweaks die het dan weer wel doen! YouTube To MP3 werkt bijvoorbeeld perfect! Je moet het maar eens proberen je iPhone 3GS, iPhone 4, iPod 4 met iOS 6 te jailbreaken! En dan pas moet je zegen wat je er van vind, inplaats van mij hier de les te willen spellen terwijl je ongelijk hebt!!!

    @EBOUE: @Ali: @Jan: @Chessbo: Voor de mensen die een iPhone 3GS, iPhone 4 of een iPod 4 met iOS 6 hebben en die graag hun apparaat willen jailbreaken heb ik hier een YouTube video waarin een man (in het Engels) je laat zien hoe je je iOS 6 apparat (iPhone 3GS, iPhone 4 of iPod 4) moet jailbreaken via een Windows computer. De nodige links die je nodig zult hebben om je iOS 6 apparaat (iPhone 3GS, iPhone 4 of iPod 4) te jailbreaken staan in de beschrijving van het filmpje. Dit is wel een ingewikkelder proces om je iPhone of iPod te jailbreaken maar je hebt dan wel Cydia in de plaats! Ik heb mijn iPhone 4 iOS 6 kunnen jailbreaken zonder enige moeite!!!!

    De link van de video: http://m.youtube.com/watch?v=4oyqqN2uLHk
    (Ik heb deze link gekopieerd via mijn iPhone)

  16. Origineel geplaatst door Sidi
    Er bestaat toch al een untethered jailbreak voor iOS 6! Ik het namelijk lopen op mijn iPhone 4 iOS 6.iOS 6 is untethered te jailbreaken op de iPhone 3GS met de oude bootrom, tethered te jailbreaken op de A4-gebaseerde iDevices en (nog) niet te jailbreaken op de A5-, A5X- en A6-gebaseerde iDevices.

    Kijk naar t antwoord van iPC kerel…

  17. Hij is ook niet untethered. Dat heb ik ook nooit geroepen, maar ik zeg alleen maar dat cydia wel werkt, en dan kan iedereen nog zo hard roepen dat het niet werkt maar dit is dus niet zo! Mijn iphone 4 met iOS 6 is tethered gejailbreakt, en cydia werkt prima! Google maar eens op iOS 6 jailbreak final, en kijk op Redmond Pie site. Enige kennis van SSH is wel handig, want dit is geen standaard jailbreak methode. Mij ging het vooral om SBsettings en die doet het gewoon, alleen processes killen wil niet, dan crasht ie. De rest van de toggles zoals wifi, data, brightness werken prima. Ook de oude YouTube app die je via Cydia weer kan installeren heb ik weer terug in ios 6, want die vind ik gewoon prettiger dan andere Apps. IFile kon ook niet ontbreken: werkt prima! Nu ik deze tweaks weer terug heb start ik uiteraard m’n iphone niet opnieuw op. Die blijft gewoon aan staan. Ik neem aan dat bijna iedereen em altijd aan heeft staan. Dus opnieuw booten via Redsn0w is dus ook niet nodig in mijn geval. Dan heb je toch een prima werkende jailbreak?
    Natuurlijk is het geen publieke jailbreak, maar het is wel EEN jailbreak, alleen geen standaard jailbreak.
    Feit blijft: een jailbreak is een jailbreak!!! Dus ook tethered op ios 6. Wie het anders ziet moet het misschien eerst maar eens zelf uitvoeren en dan pas oordelen ipv de massa achterna te lopen?! Amen.

  18. Gewoon ff wachten tot een stabiele versie uitkomt. Heb nu toch nog een iPod 3 waar geen IOS 6 op kan, als de iPod 5 in NL beschikbaar is ga ik hem kopen. Misschien is IOS6 tegen die tijd al “PWNED”

  19. @Sidi: Verschillende mensen vragen welk programma dude! Steeds draai je eromheen en verwijs je naar een youtube filmpje :s Als jouw iphone untethered gejailbreakt zou zijn dan zou je dat graag willen delen en ons vertellen welk programma je daarvoor hebt gebruikt koekerd 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.