Reacties voor: Kinderen leren woordjes maken met Woordwiel-app

Woordwiel is een nieuwe Nederlandse app waarmee kinderen woordjes kunnen leren. Aan de hand van klanken maken ze zelf woorden.
Lees het complete artikel → Kinderen leren woordjes maken met Woordwiel-app
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Ondanks dat het maar een eurotje kost, zonde vd centjes. Werkt niet optimaal. Veel foutjes en de gebruikersinterface.

  2. Ik snap niet dat er zo’n positieve review aan deze app wordt gegeven op iCulture. Er zitten behoorlijk veel bugs in, meestal komt het woordwiel niet zichtbaar. Het is bijna niet te spelen op deze manier. Je kunt zoveel woorden maken als je wilt, en er is geen controle of het woord wel bestaat. Je kunt foute woorden niet meer wissen. Je moet van elk woord een foto maken hetgeen veel geheugen gaat opslorpen. Je ziet niet wie de meeste woorden heeft gemaakt en ook geen totaal aantal of andere statistieken.
    Er is dus nog veel werk aan deze app !!!

  3. Origineel geplaatst door Marciemarc
    Ik snap niet dat er zo’n positieve review aan deze app wordt gegeven op iCulture.

    Dank voor je feedback, vervelend om te horen. Appreviews zijn altijd te herkennen aan ‘review’. In dit geval heb ik de app geïnstalleerd en een paar woordjes geprobeerd te maken (zoals je ook aan de zelfgemaakte screenshots ziet). Technische problemen met de app heb ik niet ervaren, maar… ik heb ‘m dan ook niet urenlang losgelaten op een daadwerkelijke peuter, dus kan zijn dat die ergernissen bij langduriger gebruik aan het licht komen. Als volwassene was ik uiteraard geneigd om bestaande woorden gaan maken (het was geen betatest).

    Wat je zegt lijkt me nuttige aanvulling op het artikel.

  4. Origineel geplaatst door Joeri
    Ondanks dat het maar een eurotje kost, zonde vd centjes. Werkt niet optimaal. Veel foutjes en de gebruikersinterface.

    Vervelend te horen van de foutjes, kun je ze mailen naar mail@up-app.nl? Ook welk device? Dan zorgen wij voor een update. Foutjes horen er natuurlijk niet in, dit is tijdens de beta er blijkbaar tussendoor geglipt..

    Origineel geplaatst door Marciemarc
    Ik snap niet dat er zo’n positieve review aan deze app wordt gegeven op iCulture. Er zitten behoorlijk veel bugs in, meestal komt het woordwiel niet zichtbaar. Het is bijna niet te spelen op deze manier. Je kunt zoveel woorden maken als je wilt, en er is geen controle of het woord wel bestaat. Je kunt foute woorden niet meer wissen. Je moet van elk woord een foto maken hetgeen veel geheugen gaat opslorpen. Je ziet niet wie de meeste woorden heeft gemaakt en ook geen totaal aantal of andere statistieken.
    Er is dus nog veel werk aan deze app !!!

    Beste Marie Marc. Bedankt voor je feedback, hier gaan we mee aan de slag en dit zal bij de volgende update verholpen zijn, beloofd!

    Dat je ook foutieve woorden kunt maken is juist. Het gaat bij het leren lezen juist ook om het maken van de zogenaamde onzin-woorden. De app is gemaakt om het verklanken van woorden te ondersteunen, niet voor de spelling en of juistheid van het woord.

    Het wissen van woorden is overigens mogelijk door 2 tellen op het woord te klikken, dan gaat het woord trillen en kun je op het kruisje klikken (zoals je ook apps kunt verwijderen). Dit staat ook bij de uitleg.

    Nogmaals dank voor je feedback, we gaan ermee aan de slag. Vriendelijke groet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.