Reacties voor: Waarom iPhone-woordspelletjes zo populair zijn in Nederland

Als je een fanatiek Lingo- of Wordfeud-speler bent hoef je je nergens voor te schamen. De iOS-games zijn mateloos populair in Nederland en brengen ook nog eens de nodige voordelen met zich mee.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Het is alleen jammer dat de originele Scrabble van Electronic Arts niet Nederlandstalig is.
    Dit geldt ook voor de Monopoly

  2. Lingo had flink veel bugs in het begin maar het lijkt erop dat de nieuwste update een stuk stabieler is. Verder helemaal eens met de inhoud van het artikel: ik speel ze ook allebei, met m’n eigen vrouw, gezellig even contacten samen 😉

  3. Ik zie enkel mensen binnen een bepaalde leeftijdscategorie nog Wordfeud en andere taalspelletjes doen. Die leeftijd begint vaak met het getal 5.

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Ik speel nog altijd WordOn. Vind ik nog steeds de leukste van allemaal. En ook Wordboxer is nog steeds erg leuk om te doen.

  6. Ik heb ongeveer 5/6 jaar geleden wordfeud gespeeld met een meisje en nu 6 jaar later hebben wij een relatie wat is de wereld toch klein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.