Reacties voor: Gerucht: ‘Woning-app komt dit najaar naar de Mac’

De Woning-app is vanaf dit najaar waarschijnlijk op de Mac te gebruiken. In macOS 10.14 (codenaam Liberty) wordt HomeKit-ondersteuning toegevoegd, zegt Bloomberg.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Erg fijn als de Mac HomeKit gaan ondersteunen! Ik vond het altijd maar raar dat Siri op mijn Mac de lichten niet kon bedienen.

  2. Eindelijk! Apple kennende heb je hier natuurlijk een speciale wifi chip voor nodig die enkel op de nieuwste macs zitten.

    Net zo’n domper als het unlocken van je mac met je apple watch. Imac 2012 kan dat niet vanwege hardware beperkingen 😓

  3. Met Jochem eens. Maar wat moet ik er mee op een laptop? Als ik iets wil bedienen heb ik mijn iPhone altijd bij me. En om eerst een MacBook te openen….. ik heb werkelijk nog nooit op mijn werk gedacht snel iets aanzetten en dat ik zoveel tijds winst dan behaal om op mijn MacBook te blijven tov mijn scherm van mijn iPhone te unlocken. En idd als er weer nieuwe hardware voor nodig is ben ik blij dat ik iig een iPhone 8 heb en Apple tv4k voor bediening.

  4. @Jochem: ik bestuur mijn Hue al vanaf de Mac. Dus moet kunnen.

  5. Wat ook vreemd is, is dat je AppleTV of iPad in hetzelfde LAN dient te zitten als je IoT devices. Als iets onverstandig is, is IoT devices in hetzelfde LAN als je PCs…..

  6. Leuk voor een keertje. Ik zie op het plaatje sonos in de HomeKit app. Hoe doe je dat?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.