Reacties voor: The Wolfe geeft je MacBook Pro de grafische kracht van een desktop-pc

De Wolfe Thunderbolt-GPU belooft de grafische kracht van een desktop op je MacBook. De Kickstarter-campagne is vandaag van start gegaan.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Geschikt voor alle thunderbolt Macs. Dus ook voor mijn Mac Mini late 2012. Als ik in m’n Windows partitie via VMware Fusion dan ook die grafische processor kan benutten hoef ik dus geen game pc meer te kopen. Wil graag de PC versie van GTA5 op m’n mac kunnen spelen maar dat lukt niet vanwege de Intel graphics 4000 in m’n Mac Mini. Iemand een idee of dit dan zou gaan lukken? Heb een i7 met 16Gb RAM in m’n Mini.

  2. Dus voor de MacBook pro gaan we van 15 frames per seconde naar……? (Er overheen is niet echt specifiek genoeg). Interessant product!!

  3. Leuk, net even weer wat anders dan de bijvoorbeeld Razer core. Alleen jammer dat ze op het moment zich beperken tot GTX970. Als ze nou de GTX1080 erin wisten te stoppen…. 😛

  4. Origineel geplaatst door Ibl
    Geschikt voor alle thunderbolt Macs. Dus ook voor mijn Mac Mini late 2012. Als ik in m’n Windows partitie via VMware Fusion dan ook die grafische processor kan benutten hoef ik dus geen game pc meer te kopen. Wil graag de PC versie van GTA5 op m’n mac kunnen spelen maar dat lukt niet vanwege de Intel graphics 4000 in m’n Mac Mini. Iemand een idee of dit dan zou gaan lukken? Heb een i7 met 16Gb RAM in m’n Mini.

    GTA 5

  5. Ik ben benieuw hoe dit in de praktijk uit gaat pakken. Het schijnt dan thunderbolt wel een enorme bottleneck is voor performance met een grafische kaart. Ook schijnt het enorm veel compatibiliteitsproblemen met zich mee te brengen.

    https://www.youtube.com/watch?v=jFHjT50M7_Y

  6. GTAV kun je dan natuurlijk gemakkelijk spelen op max settings

  7. @Persoon: Het zou misschien wel kunnen, maar ik vraag me af wat er gebeurd met de warmte. Als ik naar mijn MacBook Pro (2011) kijk, die wordt al zeer warm bij het renderen van een video, dan vraag ik mij af wat er gebeurd als ik langdurig een game zou spelen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.