Reacties voor: Witte ‘iPhone 4s’ aangetroffen in AT&T-systeem

In de interne systemen van AT&T is een witte iPhone 4s (met kleine s) opgedoken. Het zou gaan om een nieuw model, uitgevoerd in wit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 36 reacties

  1. Simpel, die mensen testen hun systeem of alles netjes werkt als de opvolger er is. Dus kiezen ze een willekeurige naam en kijken ze of alles werkt. Die mensen moeten immers ook in de realiteit even een test voeren of alle procedures in hun systeem netjes elkaar opvolgen toch 😛

  2. Ik was gisterenavond op een verjaardag van een goede kennis van mij. Deze kennis heeft een bedrijf met een hoop abonnementen bij KPN en wordt door KPN als een soort premiumklant gezien en hij vertelde mij dat hij deze week een dummy van de iPhone 5 in zijn handen heeft gehad bij het uitzoeken van nieuwe telefoons.. de medewerker van KPN wist hem ook te verzekeren dat de nieuwe iPhone vooral een upgrade is en geen revolutionair nieuw toestel, dus een 4s net als de 3GS was van de iPhone 3G

  3. @Christiaan: Imaginary kennis?

  4. @Christiaan: Zou dat maar niet al te serieus nemen.

  5. Volgens mij betekend dit inderdaad gewoon dat er geen iPhone 5 komt.

  6. Ik begrijp er niks van hoe die nieuwe iPhone zo lang geheim kan blijven. Er werken duizenden mensen in de productie, logistiek, bij Apple en bij telecombedrijven en het enige wat af toe lekt zijn dit soort berichten over dat er een iPhone in het systeem is opgedoken…

  7. Het zou niet best wezen dat Apple na ongeveer 2jaar niet een nieuwe iphone uit kan brengen. Lopen ze echt achter op de concurrentie.

    Ik ben ook wel benieuwd hoe het kan dat Apple het altijd zo lang geheim kan houden.

  8. @Jeff: Al die werknemers moeten daarvoor een contract tekenen dat ze moeten zwijgen.
    En als je ziet wat Apple doet in rechtzaken met andere (grote!) bedrijven dan heb je echt geen zin om even moeilijk te doen tegen Apple 😉

  9. ik durf geld te wedden dat er eerder een iphone 4s komt dan een iphone 5

    wie durft et aan?

  10. (Red.) Obvious trolling.

  11. Ik hoop dat hij snel uit komt, de homeknop van m’n 4 heeft zijn beste tijd gehad. En dan koop ik hem zonder abonnement, want ik ben zo stom geweest om hem met tweejarig abonnement te kopen.

  12. @werner: 2 jaar? Is die iPhone 4 al zo oud dan. Mijn contract met de 3Gs is afgelopen sinds augustus, en ik was een van de eerste met een 3Gs…
    De iPhone 4 is zo rond augustus 2010 gereleased, dus is de iPhone net aan 1 jaar oud…

  13. @Tendonsie: makes sense indeed

  14. Ben trouwend zó benieuwd naar de schermresolutie van dat ding. LG heeft inmiddels een 1280x720p toestel aangekondigd die binnenkort gaat verschijnen. Als Apple op 960×640 blijft hangen dan gaat Apple dus een jaar lang achterlopen op bepaalde Android toestellen.
    Kan me haast niet voorstellen dat Apple dat wil laten gebeuren (omdat een hoge resolutie altijd een heet hangijzer voor ze is geweest).

  15. Origineel geplaatst door erwin
    ik durf geld te wedden dat er eerder een iphone 4s komt dan een iphone 5wie durft et aan?

    Ik durf het wel aan. Het maakt niet uit welke naam hij krijgt namelijk: de volgende iPhone is gewoon de vijfde iPhone, of deze nou 4S of 5 heet. Dus de iPhone 4S IS de iPhone 5.

  16. @Lesley: iPhone 4S is geen iPhone 5, het is een kleinere en een goedkopere variant van iPhone 4 die in dit jaar wordt aangekondigd, iPhone 5 komt volgende jaar uit (voorjaar).

  17. Vrijdag iemand van T-Mobile gesproken (werkt op het hoofdkantoor en heeft een hoge communicatiefunctie). Volgens hem: weten slechts 5 mensen binnen T-Mobile NL iets meer. Deze 5 hebben uiteraard een verklaring moeten tekenen.

    Het schijnt dat Apple zó arrogant is dat er pas 2 weken vóór de release bekend wordt gemaakt hoe veel exemplaren ze gaan ontvangen! Waarnaar door T-Mobile alles geregeld moet worden: beveiliging transport, opslag en communicatiecampagnes etc.

    Laten ze iets lekken, worden ze meteen gekort op het aantal exemplaren!

    @Christiaan: Kortom: wat denk je zelf, droom lekker verder! 🙂

  18. Origineel geplaatst door fondip
    @LesleyiPhone 4S is geen iPhone 5, het is een kleinere en een goedkopere variant van iPhone 4 die in dit jaar wordt aangekondigd, iPhone 5 komt volgende jaar uit (voorjaar).

    Dit is natuurlijk gewoon onzin. De eerstvolgende iPhone die uitkomt, is de vijfde iPhone. De iPhone die daarna uitkomt, is de zesde iPhone. De zesde iPhone zal GEEN iPhone 5 heten.

    Het is een simpel geval van tellen. ik snap echt niet waarom iedereen hier zoveel moeite mee heeft.

  19. Origineel geplaatst door Lesley:
    Dit is natuurlijk gewoon onzin. De eerstvolgende iPhone die uitkomt, is de vijfde iPhone. De iPhone die daarna uitkomt, is de zesde iPhone. De zesde iPhone zal GEEN iPhone 5 heten.

    Het is een simpel geval van tellen. ik snap echt niet waarom iedereen hier zoveel moeite mee heeft.

    Dus dan wordt het iphone 4S en dan iphone 6?? Lekker logisch xD

    Ik denk ook nu verbeterde iphone 4 en dan voorjaar nieuwe iphone dan liggen ze weer helemaal op schema zoals het ooit was 😀

  20. @Lesley: Het is geen onzin, dit had een T-Mobile medewerker aan mij 2 maanden geleden verteld dus sindsdien was het al bekend bij de kantoor van T-mobile. ze zei ik zou maar niet op wachten tot iPhone 5 dit jaar uit komt want we hebben te horen gekregen dat de toestel pas in het voorjaar 2012 gelanceerd zou worden. maar ja als jij denkt dat de toestel dit jaar uit komt dan kun je lang wachten lesley.

  21. Beetje rare strategie moest eerst een licht verbeterde iPhone 4 uitkomen en enkele maanden nadien iPhone 5…. Veel mensen gaan zich bekocht voelen vrees ik. Maar ja…. Das nu eenmaal Apple zeker…

  22. @fondip: Hm, jij hebt het over dezelfde provider die verleden jaar klanten ging bellen met een 3GS aktie omdat er volgens hun geen iPhone 4 uitkwam voorlopig, die vervolgens 2 maanden later gewoon uitkwam…..
    Lekker betrouwbaar dus.

  23. Origineel geplaatst door fondip
    @Lesley: Het is geen onzin, dit had een T-Mobile medewerker aan mij 2 maanden geleden verteld dus sindsdien was het al bekend bij de kantoor van T-mobile. ze zei ik zou maar niet op wachten tot iPhone 5 dit jaar uit komt want we hebben te horen gekregen dat de toestel pas in het voorjaar 2012 gelanceerd zou worden. maar ja als jij denkt dat de toestel dit jaar uit komt dan kun je lang wachten lesley.

    Ten eerste: t-Mobile medewerkers zijn geen autoriteit, maar weten net zo weinig als de rest van de wereld.

    Ten tweede: als jij denkt dat niet de vijfde, maar de zesde iPhone de iPhone 5 gaat heten, heb je echt een bord voor je kop.

    Je kunt zelf toch ook wel tellen?

    Origineel geplaatst door Tom
    Beetje rare strategie moest eerst een licht verbeterde iPhone 4 uitkomen en enkele maanden nadien iPhone 5…. Veel mensen gaan zich bekocht voelen vrees ik. Maar ja…. Das nu eenmaal Apple zeker…

    Ja, is dat Apple? Wanneer hebben ze dat dan gedaan?

    Je moet niet geloven wat mensen beweren die iets gehoord hebben van een vriend van een kennis die werkt bij een bedrijf waarvan een medewerker bevriend is met de babysitter van de hondenuitlater van de fitnessinstructeur van de diëtist van de vrouw die bevriend is met de moeder van het neefje van Steve Jobs.

    Mensen als fondip dus. Doen alsof ze alles weten, maar gewoon dezelfde geruchten herhalen als wij allemaal lezen.

  24. Origineel geplaatst door Apple740
    Ben trouwend zó benieuwd naar de schermresolutie van dat ding. LG heeft inmiddels een 1280x720p toestel aangekondigd die binnenkort gaat verschijnen. Als Apple op 960×640 blijft hangen dan gaat Apple dus een jaar lang achterlopen op bepaalde Android toestellen. Kan me haast niet voorstellen dat Apple dat wil laten gebeuren (omdat een hoge resolutie altijd een heet hangijzer voor ze is geweest).

    Het is natuurlijk niet zo dat de functionaliteit afhangt van schermresolutie.
    En laat ons nu even eerlijk zijn,in hoeverre is het nog van belang op zo’n klein schermpje. Filmpjes kijken is leuk als je even niks om handen hebt in de wachtzaal bij de tandarts of zo,maar daarbuiten zie ik ze toch liever op mijn TV…véél beter geschikt daarvoor.
    De pixels van een iPhone 4 en diens retina zijn niet meer met het blote oog waarneembaar…hoe scherper moet het en kan het nog,dan.

    Nu,zelf geef ik grif toe dat mijn iPhone voor mij ook wel veel meer is dan een gewoon mobieltje maar we moeten ook niet gaan overdrijven… het blijft een telefoon,geen home cinema theatre 😀

  25. @Kevin: Velen zien graag een groter scherm op de volgende iPhone, en volgens bepaalde geruchten gaat dat ook gebeuren, maar als Apple alleen het scherm groter maakt en niet de resolutie, gaan bepaalde Android modellen een streepje voor krijgen. Bij mij in ieder geval.

  26. Het is inmiddels toch wel duidelijk dat er geen nieuw design komt van de iPhone. Steeds als er een nieuw design komt, lekken er nieuwe onderdelen van het nieuwe uiterlijk. Dat was het geval bij de 3G(plastic achterkant) en 4(heel vroeg het scherm en later prototype).

    Enige wat nu naar buiten komt zijn mockups obv geruchten. Geen enkel nieuw onderdeel van het uiterlijk gezien waarvan werd gesuggereerd dat het van de iPhone 5 zal zijn.

  27. Origineel geplaatst door Lesley
    Ten eerste: t-Mobile medewerkers zijn geen autoriteit, maar weten net zo weinig als de rest van de wereld.

    Staat toch in zo een systeem van T-Mobile wat de verwachtende toestellen zullen zijn wat binnenkort uit zal komen, ik bedoel maar als telefoonbedrijfen Blackberry Samsung en Apple recht hebben om die informatie te verlenen aan KPN/Vodafone/T-Mobile. dus naar mijn mening denk ik juist dat ze veel beter weten dan andere mensen.

    Origineel geplaatst door Lesley
    Ten tweede: als jij denkt dat niet de vijfde, maar de zesde iPhone de iPhone 5 gaat heten, heb je echt een bord voor je kop.

    Ik heb ook niet gezegd dat de volgende iPhone 5 100% zo gaat heten, voor het zelfde geld kan het ook een ander naam hebben, alleen omdat het vaak gezegd wordt heb ik het zo maar moeten vermelden, en trouwens dat medewerker zou ook zeggen tegen mij dat het niet eens bekend is hoe het heete, dus waarom zou ze dan verder informatie verlenen over de toestel met die naam, blijkbaar weet zij ook dat de toestel zo zal heete dus ja.

    Origineel geplaatst door Lesley
    Mensen als fondip dus. Doen alsof ze alles weten, maar gewoon dezelfde geruchten herhalen als wij allemaal lezen.

    Ik weet niet alles maar wordt er beetje ziek van dat jullie in elk gerucht gaan geloven, tja en als een website vermeld dat het volgende maand aangekondigd wordt dan heb ik me een beetje twijfels, ze zeiden ook in mei dat het in Juli of Augustus aangekondigd zou worden en in begin September verkocht zou worden, dus ja inmiddels weten wij nog helemaal niks van, daarom ga ik vanuit dat het toch in voorjaar 2012 aangekondigd wordt.

  28. Beetje vreemd dat de iPhone 3G (inmiddels als ouder dan 3 jaar) er wel in staat en zijn opvolger iPhone 3GS niet.

    Ook geloof ik eerder dat er een iPhone 4s komt in plaats van een iPhone 5.
    Apple kennende weet ik dat zij geen koe gaan slachten die nog melk geeft.

  29. Origineel geplaatst door fondip
    @Lesley: iPhone 4S is geen iPhone 5, het is een kleinere en een goedkopere variant van iPhone 4 die in dit jaar wordt aangekondigd, iPhone 5 komt volgende jaar uit (voorjaar).

    De zesde generatie iPhone, iOS 6 en dan noemen we het… iPhone 5. Yeah right.

  30. Als je nou telkens stelt dat (het gerucht gaat dat) eind volgende maand, begin de maand daarop de nieuwe iPhone wordt aangekondigd, komt het vanzelf een keer uit.
    Tja mensuh, zo werken geruchten. ‘t Is maar een opwarmertje, zodat we allemaal c o m p l e e t leip worden als ‘ie uitkomt. En er ‘s nachts voor in de rij gaan staan, etc. En er wakker van liggen.

  31. @fondip: Je moet jouw aannames niet aan anderen opdringen, want je slaat alleen maar een modderfiguur. En je zegt moe te worden van iedereen die elk gerucht gelooft, maar vooralsnog ben jij degene die doet alsof geruchten feiten zijn.

  32. Via POW nieuws(TV) heb ik onderaan waar die scroll bar is, gelezen dat de iPhone 5 op 15 oktober a.s. beschikbaar zal zijn in Frankrijk. Dus vermoed ik dat deze overal wel beschikbaar zal zijn(toch in de benelux)op dat moment.

  33. Ik word helemaal ziek van al die geruchten, nieuwtjes etc. Begin meer en meer een hekel te krijgen aan Apple ! Ze kunnen toch gewoon bekend maken wanneer het toestel waar gelanceerd wordt, zonder er wat over te zeggen desnoods bah bah ! ze beginnen bet zo arrogant te worden als dat bedrijf van Gates die ze zelf altijd verafschuwd hebben !! Ben er wel klaar mee! Als ik begin oktober big niks weet stap ik over naar Samsung !

  34. @Lesley: Ik ben niet de enigste ziek wordt hoor van de geruchten kijk maar naar de reactie hier boven, maar ja ik ga met jouw niet meer in discussie, daar schieten we toch niks mee op, we zullen het allemaal wel zien waarneer het uit komt.

  35. @sander: Haha daar ga je spijt van krijgen 😉

    Je doet net of Apple al die geruchten verspreidt en uit laat lekken, maar volgens mij werken wij er hier en bij alle andere iPhone fora hard aan mee. Als iemand een gerucht lanceert en het interesseert niemand wat, dan wordt het ook geen wereldwijd gerucht.

    Wat ze heel slim doen is een beetje geheimzinnigheid creeren waardoor de halve wereld over ze praat. Maar ik denk niet dat ze bewust heel lang wachten met lanceren van een nieuw model om jou te pesten.

    En om een klein beetje off topic positiviteit in te brengen: vorige week fantastisch geholpen door de Apple care helpdesk met een apparaat wat al lang buiten de service viel, gewoon omdat het kon, en oh ja ook een Airport Express gekocht die alles doet wat het belooft en meer. Zo ;-). En nu weer duimendraaiend wachten tot de nieuwe iPhone (hoe die ook heet) uitkomt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.