Reacties voor: Witte iPhone 4 nog steeds te jailbreaken met redsn0w (jailbreak)

De witte iPhone 4 blijkt nog steeds gebruik te maken van de kwetsbare bootromversie, waardoor het toestel gejailbreakt kan worden met behulp van de laatste versie van de jailbreaktool redsn0w.
Paul Pols -

Reacties: 21 reacties

  1. Haha vanmiddag nieuwe iphone 4 gekocht meteen gedaan maar heb hem weer hersteld in Itunes omdat ik niet zeker wist of het schadelijk was. Maar nu weet ik 100% zeker dat het niet schadelijk is dus zo weer opnieuw jailbreaken:D

  2. Gelukkig.
    Zou anders puur discriminatie zijn als van 2 precies dezelfde iphones de zwarte wel en de witte niet gejailbreaked zou kunnen worden.

    Maar na het artikel op dinsdag dat de witte iPhone over 2 dagen komt, het artikel woensdag dat de witte iPhone donderdag komt, het artikel donderdag dat de witte iPhone er is enz enz gelukkig nu ook een artikel over dat de kleur van een telefoon blijkbaar een verschil kan uitmaken wat jailbreaken betreft.
    Op naar het artikel van morgen waarin staat dat de witte iPhone gister uitgekomen is.

  3. aha, nog een reden te meer om hem te kopen… ๐Ÿ™‚

  4. Ik zit steeds te twijfelen. Moet ik deze nou halen of moet ik wachten op de Iphone 5 of 4gs. Wat zouden jullie doen?

  5. Ik vind die witte iPhone eigenlijk spuuglelijk. Niemand met mij eens dat een witte er een beetje goedkoop uitziet?

  6. @Jhvos: Ik vind de witte niet echt lelijk, maar de zwarte vind ik toch mooier. Jammer ook dat ze de proximity sensor en de ambient light sensor niet beter hebben kunnen wegwerken. Zelfs als die niet wit gemaakt konden worden, hadden ze die misschien toch wel kunnen verstoppen achter een iets groter luidspreker roostertje of zo. Het zou niet de eerste keer zijn dat Apple de ambient light sensor achter een luidsprekerroostertje verstopt, ik had ooit een Powerbook G4 waar dat ook was gedaan.

  7. Ik vind het ook ontzettend lelijk die witte iphone…

  8. Ik heb mijn zwarte iphone een x omgebouwd naar een witte maar ergerde me er dood aan na een tijdje.. heb dat ding verkocht en weer een zwarte gekocht. Hij lijkt soms net geel. Op de foto hierboven trouwens ook

  9. Sinds gisteren een mooie witte ๐Ÿ™‚ en meteen gejailbreakt natuurlijk.. iedereen heeft een eigen smaak!

  10. Ik vind de witte al weer zo achterhaald. Het is net alsof ze die nu eenmaal in het productie proces hadden zitten en vanwege,van de gemaakte kosten nog even snel op de markt gooien.
    Ik heb de zwarte en zou liever wachten op de opvolger .

  11. Ik heb hem en hij is prachtig!
    Apples zijn aluminium of wit, niet zwart. ๐Ÿ™‚

  12. Origineel geplaatst door Jan
    Gelukkig. Zou anders puur discriminatie zijn als van 2 precies dezelfde iphones de zwarte wel en de witte niet gejailbreaked zou kunnen worden.

    ROFLOL….. Discriminatie ook!

  13. Hahaha nu zie ik de humor in de eerste reactie -;))) moest nog wakker worden -;))

  14. @Jhvos: Vrouwen hebben nu eenmaal een andere smaak.

  15. Ik zie echt teveel artikelen verschijnen gericht op de witte iPhone, ik snap niet dat er zo loyaal en aandachtig aandacht gaat naar een kleur van dezelfde telefoon. Ok, dat ie dikker is, dat is wel interessant, en de aankondiging uiteraard ook, maar was meer dan dat nodig? Nu komt er zeker nog een hands on met een Witte 4G wow, alles is anders, of toch alleen de kleur. Als er ergens posts over moeten zijn zou het moeten zijn over het slecht Apple van zich had laten weten over wanneer de witte iPhone kwam(TIJDIG) zodat mensen die dat liever hebben en nog geen iPhone 4 hebben nog even kunnen wachten. Sowieso vind ik het geen stijl als je tijdens de keynote verteld dat ie in 2 kleuren komt en een jaar lang alleen 1 kleur beschikbaar heb, dan lijkt me dat je toch wel wist dat er geen witte iPhone zou komen, of bloed je neus zo vaak mr jobs?

  16. Kun je nu ook je zwarte iphone 4 omlaten bouwen naar een witte iphone 4?

  17. Vind het toch erg jammer dat er zo’n radiostilte is omtrent de unlock voor iphone 4 basebands. Beste Iphoneclub, kunnen jullie daar misschien nog eens een update van geven? Wordt deze ooit nog wel verwacht? Kan helaas mijn at&t iphone 4 nog steeds niet unlocken.. snik!!

  18. Origineel geplaatst door Bassie
    @Jhvos: Vrouwen hebben nu eenmaal een andere smaak.

    Niet alle vrouwen ๐Ÿ˜‰ Ik vind de zwarte versie echt veel mooier.

  19. @Jan & @Dikkie: aangezien de iPad 2, die eerder uitkwam dan de iPhone 4, wรฉl een nieuwe bootrom bevat is het ‘nieuws’ dat de witte iPhone 4 nog steeds de kwetsbare bootrom bevat en dus te jailbreaken is. Dat heeft dus niet zo veel met de kleur te maken, als wel met de timing van deze uitvoering in de productcyclus.

    @Leve de koningin: zodra er nieuws over is lees je dat natuurlijk bij ons, maar helaas is er dus al een tijdje geen nieuws over geweest.

  20. O ja, de iPad 2 met die dual core A5 processor.

    Dat is bijna hetzelfde als verschil als de kleur van de iPhone 4.

    Had ik even overheen gekeken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.