Reacties voor: Witte iPhone 4: nieuwe video van prototype

Een nieuwe video van de iPhone 4 laat zien dat het toestel (gemaakt van prototype onderdelen) eigenlijk prima functioneert.
Lees het complete artikel → Witte iPhone 4: nieuwe video van prototype
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 43 reacties

  1. $91 dollar voor een iPhone 4? Dat is niet veel, ookal is het een prototype!

  2. Oh kan niet wachten totdat ik hem heb! Ik had hem in het wit nog nooit gezien, alleen op foto’s. Zo ziet die toch een stuk mooier uit.Mij lijkt eerlijk gezegd het verhaal van ‘te dikke verflaag’ onzin. Het gaat er bij mij niet in dat als ze het een klein stukje dikker spuiten, de componenten er niet in passen. Een dikkere verflaag levert toch niet meteen ..5mm dikte op? of heb ik het nou fout. Ben benieud wat de echte reden zo zijn..

  3. Begrijp ik het nu goed? De video poster brengt het alsof er nog geen enkele witte iPhone is afgeleverd…
    Ik dacht dat er al wel afgeleverd waren, maar dat deze erg schaars zijn.
    Dat staat haaks op zijn claim dat Apple de witte iPhone nog niet heeft vrijgegeven…????
    Vaag verhaal, ik volg het even niet meer.

  4. $92 geboden

  5. @ sasf. Zover er bij mij bekend is, is er nog geen witte geleverd. Niet hier, en niet in de VS.

  6. @Ralph: j
    Waarschijnlijk is het gewoon een productie iPhone met prototype witte front en back. Al vind ik het maar een vaag verhaal.

    Volgens mij is het gewoon zo dat de witte iPhone iets exclusiefs moet worden, waardoor de “rebels” zich niet genoodzaakt voelen om een andere telefoon te kopen als de mainstream ook al een iPhone heeft.

  7. @sasf:

    de witte iPhone is nog niet officieel gelanceerd. Zie een vorig topic op iPc.

  8. Het doet me denken aan een Nintendo o.i.d.

  9. Waarom ze niks over de witte Iphone kwijt willen?

    Om een hype over een hype te creëren. Pure marketing.

  10. Het is wel een mooi toestel, alhoewel weet ik niet of ik nog zo lang zal kunnen wachten. Ik denk dat ik meteen de zwarte zal kopen. Maar die witte zal dan wel wat exclusiever zijn dan de zwarte moest hij uitkomen.

  11. “Door de video rijst de vraag of er werkelijk iets mis is met de verf van de witte iPhone, of dat Apple andere redenen heeft om de lancering uit te stellen.”

    Als je ook maar iets zou weten van operations management zou je weten dat een prototype geen bewijs is dat de productie al op orde zou kunnen zijn. Het heet niet voor niks een prototype. Overigens is op het filmpje niet te zien dat de iPhone er ‘prima’ uit ziet (alsof ‘prima’ te kwalificeren valt). Je ziet een witte iPhone maar hoe wit is wit, en hou lang houdt het wit?

  12. Je ziet het probleem ook al in dit filmpje vwb de witte cover aan de voorzijde. Als je goed kijkt is het af en toe heel lichtblauw, dwz dat het nog n beetje licht doorlaat. De homeknop is ook witter dan de frontcover.

  13. @Harp:

    Als je een gezond verstand hebt kan je dat ook wel weten hoor, daar hoef je geen management tools en theorieën aan te hangen.

    Misschien is die witte iPhone na een maand of 2 wel gevlekt of verschijnen er scheurtjes in de ‘verf’, o.i.d. Een prototype zegt erg weinig.

  14. Ik heb vooringeschreven op de witte. Wilde switchen naar zwart toen ik hoorde van de verlate aflevering, maar hou het toch maar op wit (net ietsjes mooier). Ben benieuwd of ik -met die vertraagde verkoop, wellicht na 30 sept- toch een Apple bumperding krijg.

  15. Ik zie het zo voor me dat Apple volgend jaar ipv de iPhone 5 de witte iPhone 4 gaat uitbrengen.

  16. het is geen echte cover van apple, dat zie je aan de rand van de knop!
    het is een cover vanuit china!

  17. @searche:

    Toevallig word de iphone gemaakt in china 😉

    Maarja het zou goed mogelijk kunnen zijn dat die fake is.

    Edit: je hebt gelijk: http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone

  18. Origineel geplaatst door maX
    Het is wel een mooi toestel, alhoewel weet ik niet of ik nog zo lang zal kunnen wachten. Ik denk dat ik meteen de zwarte zal kopen. Maar die witte zal dan wel wat exclusiever zijn dan de zwarte moest hij uitkomen.

    Tja een stuk exclusiever ja. Slechts 4 miljoen i.p.v. 9 miljoen zwarte 😉

    Exclusiviteit bestaat niet bij de iPhone…

  19. Een Prototype draait toch nooit het besturingsystyeem waarmee het word gelandceerd. Kijk maar naar de iPhone 4 van Gizmodo of de iPod Touch 4G uit Vietnam. De iPhone’s op de WWDC waren geen prototypes te vinden. Dat was gewoon het eindproduct.

    Bron: https://www.iculture.nl/73063/ipod-touch-met-2-megapixel-camera-uitgelekt-in-vietnam/

  20. Origineel geplaatst door barend
    Origineel geplaatst door maXHet is wel een mooi toestel, alhoewel weet ik niet of ik nog zo lang zal kunnen wachten. Ik denk dat ik meteen de zwarte zal kopen. Maar die witte zal dan wel wat exclusiever zijn dan de zwarte moest hij uitkomen.Tja een stuk exclusiever ja. Slechts 4 miljoen i.p.v. 9 miljoen zwarte

    Hoe weet jij nou hoeveel zwarte iPhone’s zijn verkocht als de witte uitkomt. En hoe weet je nu al hoeveel witte iPhone’s er worden verkocht? En als dat wel zo zou zijn dan zou het in verhouding inderdaad exclusiever zijn. Dan hoef je er dus niet zo cynisch over te doen.

  21. hoogste bod op dit moment.

  22. Dit is geen echte witte iPhone 4 zoals ik het begrijp.

    Origineel was dit een zwarte iPhone 4 waarvan ze de voorkant en achterkant hebben vervangen door witte vervangonderdelen.
    Dit staat zowel in dit artikel als in de beschrijving van Ebay.
    Dus naar mijn mening kun je dit ook niet een Apple prototype noemen aangezien dit een modificatie is van een zwarte iPhone 4.
    Er zijn genoeg websites waar je reserveonderdelen kan krijgen om tot een witte iP4 te komen, dunkt mij.

    Maar zoals eerder gezegd zal het wel een kwestie van hype over hype zijn.

    Er zijn al witte iPhone 4’s beschikbaar, maar enkel voor (Amerikaanse) Apple medewerkers. Is ook al op iPc gepost geweest in het verleden.

  23. nu niet meer :p

  24. Net als bij de iPhone 4 die ze bij engadget hebben omgebouwd mist hier de lens voor de flitser en de camera als ik het goed op de foto zie.

    Backcover is binnen 1 min te vervangen als je het goede onderdeel besteld stelt niks voor. voorkant daarintegen is stukje moeilijker

  25. Wow, een bod van $610. Stuk duurder.

  26. @Michael:
    Heb je nou echt poep in je hoofd of wat? Met prototype wordt hier echt niet de telefoon bedoeld. Het gaat hier om het witte glas wat een prototype setje is.
    Het is gewoon een gemodificeerde zwarte iPhone.

  27. @Gonny van der Zwaag
    Dat treft, want dan zou je wat kritischer moeten zijn mbt tot aannames (en het verwerken van die in het artikel). Als ik op de foto kijk zie ik duidelijk dat de iPhone meer geel lijkt dan het doosje. Die laatste is pas echt wit.

  28. hij is wel geil hoor die witte…;0

  29. Zie ik daar een kleurverschil tussen de home button en de front?

  30. Er zijn al wel witte iPhone 4’s, een journalist heeft een witte iPhone gekregen, bij een pers-evenement mocht ze gewoon lekker makkelijk kiezen: wit of zwart.
    Er zijn er weinig ja, maar om nou te zeggen dat de witte iPhone 4’s niet bestaan (die jongen in de video dan) is wel erg belachelijk.

  31. Hè het is de jongere versie van lou ferrigno. Ook bekend als de Hulk.
    Maar de witte geeft inderdaad een Nintendo gevoel. Maar dan nog. Zou perfect bij m’n Wii passen:)

  32. hij staat nu op $697.50 😮

  33. Naar aanleiding van diverse berichten o.a. hier over de levertijd van witte iPhone 4, heb ik mijn bestelling voor de witte omgezet naar zwarte.
    Een overigens zeer vriendelijke dame van T-Mobile klantenservice kon idd bevestigen dat de witte pas eind van het jaar en wellicht zelfs pas begin volgend jaar geleverd kon worden maar hier was nog niets concreets over bekend.
    Verder kon zij mij melden dat de microsim van T-Mobile gewoon kosteloos wordt opgestuurd per post. En dat er tevens een zwart hoesje wordt mee geleverd. Indien je een andere kleur wenst kan je deze in de T-Mobile winkel omruilen.

  34. In mijn witte 3GS zitten teveel haarscheurtjes waardoor ik weinig vertrouwen heb in het nu wel heel blijven van die case.
    Wel vind ik het heel mooi zoals de iphone4 word.

  35. Zou heel goed een strategie van Apple kunnen zijn.

    De witte iPhone verkoopt geloof is minder dan de zwarte.
    Doen alsof de witte exclusiever is door de problemen.
    Een horde van mensen wil opeens de witte want die is exclusief.
    En zonder een echte nieuwe iphone uit te brengen heeft Apple straks weer alle gratis campagne van mensen die massaal voor de deur staan.

  36. Denk dat de witte iPhone na 30 september beschikbaar komt met gemodificeerde antenne-hardware, wellicht dat dat ook de reden is waarom je de bumper slechts tot 30 september gratis krijgt!

  37. Vraag me af wanneer de rode iPhone 4 uit gaat komen…

  38. Tja ik wil m eigenlijk omdat ik hem mooi vind.
    Niet om exclusief te zijn ofzo.

  39. @Gonny van der Zwaag: Beetje off-topic, maar toch aansluitend:
    @Erick: Ik kan het nog anders vertellen: T-Mobile heeft hierin een proactief beleid! Ik ben gisteravond gebeld door T-M klantenservice hieromtrent. Of ik mijn bestelling voor de witte niet wil omzetten naar de zwarte, want de witte wordt effectief pas december uitgeleverd of mogelijk zelfs later (volgens hun dus en ze bellen klanten hierover niet voor niks, lijkt mij. Dat noem ik toch wel service van T-Mobile!).
    Ik heb geen zin in een half jaar wachten en ik schat in dat er meerdere klanten zo over denken. Ik heb de bestelling om laten zetten.
    Verder doorgevraagd: mijn “plaats” op de lijst zou hetzelfde blijven. De microSIM en zwarte Bumper wordt tegelijk met de iPhone4 door de koerier afgeleverd. De microSIM moet hierna alleen nog geactiveerd worden via de tel. klantenservice.

  40. blijft een beetje een meiden kleurtje, maar aan de andere kant stappen jongens ook zonder schaamte in een mini

  41. Ik ben echt verliefd op de witte iphone 4 en ben al zotlang aan het wachten.. Weet iemand iets meer over de datum?

  42. heb helaas ook de iphone om moeten zetten naar een zwarte,gelukkig is de zwarte ook erg mooi maar had liever wit gehad.
    apple zegt dat het wel eens erg lang gaat duren en als t-mobile ook al iedereen de keus geeft om hem om te ruilen dan weet je al genoeg.

  43. @Harp – Dat treft want ik heb een opleiding Technische Bedrijfskunde. Het punt wat ik wil maken is dit: als er prototype-onderdelen zijn die er (volgens deze mensen) goed uitzien, of wanneer er Chinese klonenmakers zijn die frontjes kunnen maken die er goed uitzien, duurzaam zijn, niet verkleuren, etc. dan moet het voor Apple ook haalbaar zijn om die frontjes te maken, of desnoods extern in te kopen.
    Of het allemaal ‘prima’ is, is niet een uitspraak van mijzelf, maar van de verkoper. Ik trek dat in het artikel trouwens ook in twijfel, omdat je aan een video niet kan zien wat er nog meer speelt (zoals kleurvastheid)l. Ik geloof niet zo in de theorie “Steve Jobs zit te jokken, want er speelt een heel ander probleem”.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.