Reacties voor: Witte iPhone 4 gesignaleerd in New York, eigenaar legt vertraging uit

In New York is een witte iPhone 4 gesignaleerd, waarvan de eigenaar mogelijk een antwoord heeft op de vraag waarom het toestel nog steeds niet verkrijgbaar is.
Michel Lusthof -

Reacties: 61 reacties

  1. die man sturen ze gewoon de straat op om puur dat soort vragen te beantwoorden.

  2. Waarom de witte? Vind de zwarte een stuk mooier.

  3. … ik heb ook een witte…

    frontje en achterkant bestellen en KLAAR

    ziet er perfect uit

    (wacht tot er een topic komt) WITTE IPHONE GESIGNALEERD IN NL:D

  4. @borgqueenx: Hier moet ik je toch een beetje gelijk geven. Als je weet dat eigenlijk niemand een witte iPhone heeft en er dan op straat mee gaat rond lopen, dan weet je wat je te wachten staat.

    Het verhaal klinkt wel geloofwaardig en ik denk dat het een goede reden kan zijn waarom de iPhone 4 nog niet wit verkrijgbaar is.

    Ff vraagje BTW: iemand die hier een iPhone 4 in het wit wilt? Ik persoonlijk niet. Begint na een tijdje saai te worden ofzo. Ik heb het gewoon niet met witte apperaten. Maar ik vind dat het je eigen keuze is en je moet kiezen waar jij je het beste bij voelt.

  5. Bek Side heb je een link waar je dat kan bestellen?
    Dank u!

  6. Toen ik jullie vanuit Guangzou, China mailde dat ik een witte iPhone 4 gespot had daar, heb ik nooit wat gehoord maar dit publiceren jullie wel.

    http://lh3.ggpht.com/_5eJcvmbnnkM/TGEe8656HDI/AAAAAAAABSA/iS7jJlClcCI/s512/IMG_0010.JPG

    Gespot in China op 10 Augustus en op 10 Augustus iPhoneclub er over getipt. Aan prijs en design duidelijk een echte iPhone.

  7. @Seeker: Je weet dat ze in China een hoop namaken neem ik aan. Ik kan trouwens niet zeggen of het echt is. Het lijkt alsof het doosje een beetje groter is dan die van Apple en dat er 3GS op de zijkant staat. En de ronde hoeken van de iPhone op het plaatje van de doos.

  8. @ swen

    heb met 2 vrienden het bij deze man van deze aanbieding laten doen.
    (hij is ook lid hier op het forum)

    het was een flinke rit voor mij uit eindhoven… maar vind hem perfect!

    http://gsm-telecom.marktplaats.nl/mobiele-telefoons-apple-iphone/382767199-iphone-4.html

    dit is zijn link.

    echter moet je 2 dingen niet door elkaar halen.

    die gekleurde achterkantjes die hij ook op zijn site heeft staan zijn niet origineel, niet van het glas.

    de witte is helemaal exact hetzelfde als de zwarte.

  9. Origineel geplaatst door Seeker
    Toen ik jullie vanuit Guangzou, China mailde dat ik een witte iPhone 4 gespot had daar, heb ik nooit wat gehoord maar dit publiceren jullie wel.http://lh3.ggpht.com/_5eJcvmbnnkM/TGEe8656HDI/AAAAAAAABSA/iS7jJlClcCI/s512/IMG_0010.JPGGespot in China op 10 Augustus en op 10 Augustus iPhoneclub er over getipt. Aan prijs en design duidelijk een echte iPhone.

    Sorry, maar het lijkt geen eens op een iPhone 4, en ook de doos waar hij op staat is fout.
    Het wit is hier veel groter dan bij een iPhone 4, echt heel duidelijk namaak.

  10. @Pete: Precies. Hetzelfde heb ik duidelijk gemaakt in de post hierboven. In China is het meestal namaak ook al wordt de iPhone daar geproduceerd.

  11. Origineel geplaatst door Pete
    Origineel geplaatst door SeekerToen ik jullie vanuit Guangzou, China mailde dat ik een witte iPhone 4 gespot had daar, heb ik nooit wat gehoord maar dit publiceren jullie wel.http://lh3.ggpht.com/_5eJcvmbnnkM/TGEe8656HDI/AAAAAAAABSA/iS7jJlClcCI/s512/IMG_0010.JPGGespot in China op 10 Augustus en op 10 Augustus iPhoneclub er over getipt. Aan prijs en design duidelijk een echte iPhone.Sorry, maar het lijkt geen eens op een iPhone 4, en ook de doos waar hij op staat is fout.
    Het wit is hier veel groter dan bij een iPhone 4, echt heel duidelijk namaak.

    Natuurlijk in China vragen ze 700€ voor namaak, het is wel degelijk een iPhone 4 dat zie je duidelijk, er staat ook prijskaartje van 700€ bij.

    Ja die doos is natuurlijk van de iPhone 3gs die er naast opgesteld staan, chinezen zijn namelijk creatief hoor.

  12. Bullshit dat het kleurverschil heeft! Ik heb mijn iPhone ongebouwd naar een witte versie (frontplate, backplate, homebutton, audio-uitgang) en de kleur is exact hetzelfde! In elk licht.

  13. @Seeker: Hoe kun je zo zeker zijn. Ik bedoel terwijl Apple hem nog niet officiël gelaunched heeft zullen ze hem in China hebben, zonder dat meerdere mensen hem nu al hebben. Ik weet het niet hoor. Je kan hier niet met 100% zekerheid zeggen dat het om een iPhone 4 gaat. Daar gaat het om…

  14. misschien wel iphone 4, maar met de witte sticker die je kunt kopen

  15. @iMarvin: je begrijpt hopelijk wel dat dat niet een officieel onderdeel is? en dus ook niet gemaakt is door/voor apple?

  16. @ swen
    de witte is helemaal exact hetzelfde als de zwarte.

    Huh? Hoe kan wit nu hetzelfde zijn als zwart?

  17. @imarvin

    Die kantjes die je zelf erop kunt zetten zijn wel gelijk omdat die niet van apple zelf zijn

  18. Origineel geplaatst door David
    @Seeker: Hoe kun je zo zeker zijn. Ik bedoel terwijl Apple hem nog niet officiël gelaunched heeft zullen ze hem in China hebben, zonder dat meerdere mensen hem nu al hebben. Ik weet het niet hoor. Je kan hier niet met 100% zekerheid zeggen dat het om een iPhone 4 gaat. Daar gaat het om…

    Daar is natuurlijk een witte cover op geplaats, maar ik ben zeker vanwege de prijs, want Chinezen verkopen namaak niet aan €700, daarom ben ik zeker en was snel foto met mijn iPhone 3g schieten voldoende vondt ik.

    Want ik was wel op vakantie, dus ging gewoon weer verder en mailde later vanuit hotel naar iPhoneclub.

  19. Of zelf omgebouwd en een dikke duim?
    En bijbehorend verhaal verzonnen voor als iemand zou vragen waarom zijn home button een andere kleur is dan de behuizing?

  20. Origineel geplaatst door Seeker
    Origineel geplaatst door PeteOrigineel geplaatst door SeekerToen ik jullie vanuit Guangzou, China mailde dat ik een witte iPhone 4 gespot had daar, heb ik nooit wat gehoord maar dit publiceren jullie wel.http://lh3.ggpht.com/_5eJcvmbnnkM/TGEe8656HDI/AAAAAAAABSA/iS7jJlClcCI/s512/IMG_0010.JPGGespot in China op 10 Augustus en op 10 Augustus iPhoneclub er over getipt. Aan prijs en design duidelijk een echte iPhone.Sorry, maar het lijkt geen eens op een iPhone 4, en ook de doos waar hij op staat is fout.
    Het wit is hier veel groter dan bij een iPhone 4, echt heel duidelijk namaak.Natuurlijk in China vragen ze 700€ voor namaak, het is wel degelijk een iPhone 4 dat zie je duidelijk, er staat ook prijskaartje van 700€ bij.Ja die doos is natuurlijk van de iPhone 3gs die er naast opgesteld staan, chinezen zijn namelijk creatief hoor.

    Tja, daar kan ik niet tegen op, zoveel onnozelheid.
    Mensen als jij zijn ze dol op, “het is duur, dat moet wel echt zijn”

  21. Origineel geplaatst door Pete
    Origineel geplaatst door SeekerOrigineel geplaatst door PeteOrigineel geplaatst door SeekerToen ik jullie vanuit Guangzou, China mailde dat ik een witte iPhone 4 gespot had daar, heb ik nooit wat gehoord maar dit publiceren jullie wel.http://lh3.ggpht.com/_5eJcvmbnnkM/TGEe8656HDI/AAAAAAAABSA/iS7jJlClcCI/s512/IMG_0010.JPGGespot in China op 10 Augustus en op 10 Augustus iPhoneclub er over getipt. Aan prijs en design duidelijk een echte iPhone.Sorry, maar het lijkt geen eens op een iPhone 4, en ook de doos waar hij op staat is fout.
    Het wit is hier veel groter dan bij een iPhone 4, echt heel duidelijk namaak.Natuurlijk in China vragen ze 700€ voor namaak, het is wel degelijk een iPhone 4 dat zie je duidelijk, er staat ook prijskaartje van 700€ bij.Ja die doos is natuurlijk van de iPhone 3gs die er naast opgesteld staan, chinezen zijn namelijk creatief hoor.Tja, daar kan ik niet tegen op, zoveel onnozelheid.
    Mensen als jij zijn ze dol op, “het is duur, dat moet wel echt zijn”

    Sorry dat ik niet mijn kostbare tijd verspild had om te bevestigen dat ie echt was, het spijt me, ik was op vakantie en niet op iPhone 4 jacht.

  22. Je moet toch wel waus zijn als je 235 euro gaat betalen voor zo’n witte ombouwkit!

  23. Hijs echt wel nep!

  24. @bekside:Aangezien hij ook andere kleuren “oen” verkoopt Lijkt me dit imitatie (misschien een goede dat kan ik niet beoordelen vanaf de foto’s).

  25. Ik heb ook een witte , gewoon veranderd van zwart 🙂

  26. Terug maar het onderwerp: het kan haast niet anders of er moeten wel witte iPhones 4 in omloop zijn. Misschien een PR-stunt?

  27. Gewoon een uitleg om het imago van Apple op te krikken, zo krijgt Apple het imago om het perfecte na te streven, of het waar of niet is.

  28. Kan idd ook gewoon een zwarte zijn die is omgebouwd naar het wit. waarom is er geen foto gemaakt van de Home button om het kleur verschil te laten zien,om het verhaal te bevestigen.

  29. Die Chinese witte Iphone 4 is gewoon een echte dummy mensen.

  30. Had ik maar een iphone 4

  31. Ik wil best een witte met een beetje kleurverschil kopen hoor voor een prikkie!

  32. Ik wacht wel tot de witte vrienden v mij hebben allemaal zwart ben ik toch mooi de enige met wit en op vodafone hoop ik dan 😉 (zit nu ook bij vodafone, het aller eerste abbo en die bevalt perfect €€€)

  33. wel apart dat hij zijn mail laat fotograferen
    (edit lukte niet)

  34. Kan jij die lezen dan?

  35. Ik heb mijn witte iphone naar een zwarte omgebouwd.

  36. Natuurlijk is het geen echte witte iPhone. Hij heeft volgens mij, net zoals velen denken hier, ook zo’n geweldig ombouw setje gekocht!
    Kijk als je nou Billy Gates met een witte iPhone ziet lopen, dan kun je er vanuit gaan dat hij een echte heeft!!

  37. Iedereen die een iPhone 4 wou, heeft toch allang een zwarte gekocht. En die die een witte willen, wachten toch gewoon tot de volgende iPhone? Zo zou ik toch redeneren want nu vind ik het ‘te laat’ om een ‘nieuwe’ iPhone te kopen die al een opvolger na enkele maanden voor vrijwel dezelfde prijs krijgt…

  38. In eerste instantie wilde ik ook een witte, ik vond de witte 3GS ook strakker dan de zwarte. Waarschijnlijk ook omdat iedereen al een zwarte had.

    Maar omdat de voorkant van de iPhone 4 ook wit is, ben ik toch voor zwart gegaan. Door de witte voorkant heb ik het idee dat het scherm niet mooi naar voren komt.

  39. toch even reageren.Wat mij opvalt aan de foto:

    Bovenop tussen de jack en aan/uit knop, loopt het wit door.terwijl bij mijn zwarte iphone dit zilver is.
    of zie ik dit verkeerd.Zoome werkt niet zo lekker met ipc app.

  40. @Phyt:

    Scherp van je!
    Het zal toch niet zo zijn dat de antennerand is aangepast he, waardoor het gsm signaal nu bovenop zit..(ben goedgelovig)

  41. Als je naar de zijkant op de eerste foto kijkt dan zie je een onderbreking in de antenne waar normaal gesproken de SIM tray zit. Lijkt dus toch meer aan de hand dan een simpele vervanging van de covers. Wellicht een prototype van de CDMA versie, alhoewel het me zou verbazen dat ze een witte zouden gebruiken voor field testing.

  42. Ja ik zou dan idd ook eerder aan de cdma variant denken.Beetje vaag ook dat je die zonaar van een vriend krijgt.dan kun je beter een zwarte stelen.valt minder op dan een witte.ach we zullen zien.eerst nog maar eens een zwarte in belgie zien te bemachtigen.:)

  43. Origineel geplaatst door Johan
    Ik heb mijn witte iphone naar een zwarte omgebouwd.

    ik ook!;>D

  44. Origineel geplaatst door Seeker:

    Sorry dat ik niet mijn kostbare tijd verspild had om te bevestigen dat ie echt was, het spijt me, ik was op vakantie en niet op iPhone 4 jacht.

    …ben dan ook niet verontwaardigd dat iphoneclub je fototje niet serieus heeft genomen… Met je kostbare tijd!

  45. Wie wil er nou een witte?

  46. In Hong Kong heb ik ook witte gezien. Verassing, ze waren fake.

  47. Wit/zwart de 4 blijft een flop…

  48. jonge je kan voor 80 euro je zwarte naar een witte ombouwen 😛

  49. Origineel geplaatst door Yannick
    Iedereen die een iPhone 4 wou, heeft toch allang een zwarte gekocht. En die die een witte willen, wachten toch gewoon tot de volgende iPhone? Zo zou ik toch redeneren want nu vind ik het ‘te laat’ om een ‘nieuwe’ iPhone te kopen die al een opvolger na enkele maanden voor vrijwel dezelfde prijs krijgt…

    Waarom zou je wachten op de volgende iPhone als je een witte wilt?
    Ik wil ook een witte, maar geen zin meer om nog langer te wachten, dus heb maar een zwarte besteld. Wel voor 1 jaar, zodat ik volgend jaar de witte kan halen (al dan wel weer een nieuwe versie).

    Zwarte is gewoon niet zo… Maar de traagheid van mijn witte 3G is nog wat erger!

  50. Origineel geplaatst door Wilfred
    Als je naar de zijkant op de eerste foto kijkt dan zie je een onderbreking in de antenne waar normaal gesproken de SIM tray zit. Lijkt dus toch meer aan de hand dan een simpele vervanging van de covers. Wellicht een prototype van de CDMA versie, alhoewel het me zou verbazen dat ze een witte zouden gebruiken voor field testing.

    Volgens mij zijn jullie weer allemaal veel te hard aan het fantaseren en ligt er gewoon een invisible shield op de randen van die witte iPhone (en ben het eigenlijk zelf zeker)

  51. @David: @borgqueenx:

    Ja klopt die man loopt alleen maar rond om vragen te beantwoorden!

  52. @Wilfred:

    Die zogenaamde onderbreking die jij ziet is het spiegelbeeld van de plooi van de wijsvinger. De simtray zit iets lager en is dus, mede door de slechte kwaliteit, op de foto niet waar te nemen.

  53. Jammer dat het niet de echte is, je kunt wel zien dat deze persoon een witte front en back erop heeft geplaatst.. Wou ook een witte, maar heb nu toch maar een zwarte gedaan, kon niet langer wachten hoor haha! Vraag me af of de witte nog wel uit komt, aangezien de iPhone 5 er ook aan zit te komen. Denk dat ze zich daar meer mee bezig houden..

  54. De witte versie is de iPhone5 die in februari volgend jaar in de rekken ligt. Nog datzelfde jaar komen de 6 en 7 aan de beurt, met een zwarte homebutton op een witte versie, en omgekeerd.
    Ik zal Steve toch wel kennen, zeker…

  55. Lol. Zijn eerste mail komt van YouTube. Kan iemand anders de andere namen herkennen?

  56. ”Sorry dat ik niet mijn kostbare tijd verspild had om te bevestigen dat ie echt was, het spijt me, ik was op vakantie en niet op iPhone 4 jacht.

    Verwacht toch ook niemand van je, maar moet je ook niet zeuren waarom iets niet geplaatst is en dat veel mensen in twijfel trekken of het een echte is.

  57. vertrouw maar op mij dat alle jailbreak exploits en nodige hardware wijzes zijn veranderd om de iphone 4 wit en komende zwarte 4 om de jailbreak haast onmogelijk te maken 😛 daarom z’n vroege release van de zwarte en dan liegen over de witte apple heeft geleerd van eerdere fouten zoals old & new bootrom 😛 was allemaal te doen om jailbreaken tegen te houden maarja zal altijd wel een bug in zitten

  58. Op de eerste foto is te zien dat de simtray niet op de plek zit zoals die bij de huidige iphone 4 zit. Ook zit de stalen scheidingsrand tussen de antenne en wifi lager. Zou dit de aangepaste antenne zijn?

  59. @psvu2: Voda en kpn hebben datalimiet, dat schiet toch niet op met de iphone. Met het aantal uren dat ik per dag data gebruik is het zoiezo geen optie, maar het lijkt me ook bij minder intensief gebruik iri om op datalimieten te letten. Lang leve de onbeperkte databundels.

  60. @David: ik heb het ook gemerkt :p

  61. In china hadden ze naast witte ook mini-iphone 4’s heel grappig, heel nep, alhoewel ik kan er wel mee internetten (1g, wap, facebook en gmail via apps :P)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.