Reacties voor: Witte iPhone 4 duikt op bij Best Buy en Vodafone Duitsland

In voorraadsystemen van de Amerikaanse elektronicaketen Best Buy en de Duitse telecomoperator Vodafone zijn opnieuw de 16 en 32 GB versies van de witte iPhone 4 opgedoken. Dit wijst er mogelijk op dat het toestel alsnog in de verkoop gaat.
Michel Lusthof -

Reacties: 41 reacties

  1. Blijft een prachtig ding…

  2. Ik zag ze toevallig bij coolblue ook al op de site staan vandaag:)

  3. Ziet er zeker mooi uit, zou toch leuk zijn voor de mensen die graag een witte uitvoering willen, maar wat er inderdaad ook al in het bericht stond, ik denk dat de mensen die een iPhone 4 willen, onderhand wel de zwarte uitvoering hebben gekocht.

  4. Hopelijk is ie er rond eind juli… Dan mag ik verlengen. En ik wil de witte. Zoóó mooi!! Heb nu een witte 3GS…

  5. Met een witte blijf je zitte, nou graag in dit geval! ;o)

  6. Superrrrrr,
    Ik heb echt netjes gewacht op de witte versie.
    Abbo is al sinds sept verlopen….
    Nu alleen nog hopen dat het echt waar is 🙂

  7. Ik mag bijna (vroegtijdig) verlengen, maar wacht zeker op een witte!

  8. @JW: Dan is de iPhone 5 al uit.

  9. Als Apple de eer aan zichzelf houd brengen ze deze helemaal niet meer uit. Gaat weer gezeur worden als ze dat alsnog doen.

  10. Ik heb weken geleden al screenshots gestuurd van het bestelsysteem van Vodafone NL waarop te zien was dat er een openstaande bestelling was voor de witte iPhone 4. Jammer genoeg is dat niet op de frontpage gezet.

    Ik heb gelukkig de zwarte, witte iphones nooit zo mooi gevonden en de witte i4 al helemaal niet.

  11. ik zou kunnen gaan voor een witte iPhone 4, maar misschien dat er van de zomer een nieuwe iPhone versie uitkomt, keuzes, keuzes……ik bedoel geruchten, geruchten….

  12. Liever laat dan..

  13. Origineel geplaatst door bashb
    Ik heb weken geleden al screenshots gestuurd van het bestelsysteem van Vodafone NL waarop te zien was dat er een openstaande bestelling was voor de witte iPhone 4. Jammer genoeg is dat niet op de frontpage gezet.Ik heb gelukkig de zwarte, witte iphones nooit zo mooi gevonden en de witte i4 al helemaal niet.

    Daarover is mij niets bekend, maar ik ga het wel even navragen.

  14. Huh bestaat er een witte iPhone 4? Eindelijk zeg

    Offtopic aandeel Apple 7% gedaald mischien door de witte iPhone 4?

  15. Hopelijk komt ie niet, ik heb nu een witte iPhone 4 en nu is ie nog uniek

  16. Zou deze witte versie ook meteen een verbeterde antenne hebben? Anders nog maar even een paar maandjes wachten op de ipone 5…

  17. Heb een witte iPhone 3GS gekocht op de dag dat die uitkwam, zit totaal niet op een iPhone 4 te wachten, welke kleur dan ook, 2 jaar verder wil ik ook de telefoon van 2 jaar verder , iPhone 5 oid… Mij part een 4gs, mr niet hetzelfde in een ander jasje…

  18. Heb nu witte wrap er op.
    Zelfs daarbij is iedereen verbaasd.
    Laat hem nog maar even wachten 🙂

  19. Ik stond vanaf het begin ingeschreven voor de witte iPhone 4. Sinds kort blijft T Mobile me bellen om te vragen of ik een zwarte wil omdat volgens hun de witte niet meer uit komt.. Ik blijf ze vriendelijk bedanken want als ik nu nog een zwarte haal kan ik beter wachten op de iPhone 5.
    Ik hoop dat de datum klopt!

  20. Denk dat ze bij de iPad 2 introductie de witte iPhone 4 als one more thing doen.

  21. Beter laat dan nooit zou je denken… Maar nu is het voor mij niet meer de moeite om hem te kopen en lijf ik lekker bij mijn 3gs’je tot er een nieuwe uitkomt… Lijkt me sterk dat veel mensen deze gaan kopen aangezien hij een half jaar te laat is… Ze hebben óf een zwarte iphone 4 of ze wachten op de iphone 5… Slechte zet van Apple om hem alsnog uit te brengen…

  22. Origineel geplaatst door Julio
    Beter laat dan nooit zou je denken… Maar nu is het voor mij niet meer de moeite om hem te kopen en lijf ik lekker bij mijn 3gs’je tot er een nieuwe uitkomt… Lijkt me sterk dat veel mensen deze gaan kopen aangezien hij een half jaar te laat is… Ze hebben óf een zwarte iphone 4 of ze wachten op de iphone 5… Slechte zet van Apple om hem alsnog uit te brengen…

    Misschien wordt dit wel de nieuwe iPhone (5) 😀

  23. Wat een hype over een kleur van een IPhone. Van mij part was de IPhone poepbruin. Er zit een hoes bij overheen en de kleur zie je dus niet.

  24. Origineel geplaatst door Artistik
    Hopelijk komt ie niet, ik heb nu een witte iPhone 4 en nu is ie nog uniek

    Idd 😉

  25. Op me verjaardag ! Nou heb inmiddels al mijn zwarte iPhone 4 32GB als ik nou maar even had gewacht..

  26. Wat is er leuk aan een witte iphone, visueel gezien leid een witte rand meer af dan een zwarte. Bij een filmpje zie ik liever een zwarte rand dan een witte, maar dat is mijn mening.

  27. Het is een prestige kwestie geworden voor Apple. Al moeten ze er verlies op draaien die witte iPhone die komt er. Als je zojuist 6 miljard pure winst hebt aangekondigd dan kan je wel een paar potjes breken. Alles beter dan de ‘afgang’ dat je een product aankondigt en vervolgens niet kan produceren. Zulk gezichtsverlies kan Apple makkelijk hebben want ze verkopen als een gek momenteel. Maar Steve is veel te trots hiervoor. Het moet perfect en het zal perfect. Al moeten ze miljoenen extra investeren.

  28. Er komt dit jaar geen iphone 5 uit. Zoveel is wel zeker. Zit er zelf ook niet echt op te wachten moey ik zeggen met mijn iphone 4.

  29. Origineel geplaatst door Ginger
    Er komt dit jaar geen iphone 5 uit. Zoveel is wel zeker. Zit er zelf ook niet echt op te wachten moey ik zeggen met mijn iphone 4.

    En waar haal jij die wijsheid vandaan??

  30. En waar haal jij die wijsheid vandaan??

    Van de club van ongeruste iPhone4 eigenaren. 🙂 Als straks de 5 uitkomt met verbeterde antenne, dual core processor en 1080p camera dan is de iPhone4 in 1 klap redelijk antiek te noemen. De 4 gaat dan definitief de geschiedenisboeken in als het slippertje van Apple. “Weet je nog, die telefoon waar het bereik van wegviel als je ‘m verkeerd vasthield”. 🙂

  31. Wel te weten dat elke mobiele telefoon last heeft van antennegate.
    Teminste mijn htc heeft er veel last van.
    Tot slot nog dit en waarom kunnen andere telefoon makers wel witte mobieltjes leveren .
    Heeft iemand hier een antwoord op?

  32. Het lijkt mij wel een teken dat de volgende iPhone uiterlijk bijna gelijk is aan de iPhone 4 omdat Apple toch zoveel moeite blijft doen om de witte voor elkaar te krijgen.
    Dat doe je niet voor die “paar” iphones die je nu nog verkoopt voor de volgende generatie iPhone’s uitkomt maar wel als de volgende generatie uiterlijk bijna hetzelfde is.
    Ik denk dus ( jammer genoeg ) dat we een soort 4GS krijgen.

  33. Toch leuk voor de mensen die hier op gewacht hebben. Heb zelf al een half jaar een zwarte iPhone 4 en ik vind het een fenomenaal toestel.

    Ik zou overigens wachten op de iphone 5 die deze zomer uitkomt. Misschien zit daar ook wel een witte variant bij. Anders loop je na 5 maanden alweer met een verouderd toestel terwijl je abo nog 19 maanden loopt …

  34. Vind een witte iPhone sowieso lelijker dan een zwarte

  35. het blijft een mooi ding die witte!

    ik heb nu een zwarte! en ben ik ook super blij mee hoor 😉

  36. Lol antiek? Laat me raden, jij bent eigenaar van een 3g? De iphone 4 is de meest vooruitstrevende iphone ooit gemaakt en bespaar me die flauwenkul over ern slechte antenne. Mijn bereik en ontvangst is nog nooit zo goed geweest tov die antiek voorgangers. 1080p camera? Gaaaap! Hahaha

    Origineel geplaatst door Apple740En waar haal jij die wijsheid vandaan??Van de club van ongeruste iPhone4 eigenaren. Als straks de 5 uitkomt met verbeterde antenne, dual core processor en 1080p camera dan is de iPhone4 in 1 klap redelijk antiek te noemen. De 4 gaat dan definitief de geschiedenisboeken in als het slippertje van Apple. “Weet je nog, die telefoon waar het bereik van wegviel als je ‘m verkeerd vasthield”.

  37. Het blijft smaak kwestie, of je nou zwarte of witte mooier vindt. Ik vind witten mooier, maar ivm verlengen van mijn abo heb zwarte genomen. Als in feb. witte komt, tja, jammer… ik wacht zeker tot zomer om te kijken hoe iPhone5 eruitziet. En of er witte (of zilvere!) variant zou komen!

  38. Ik vind dat wij eigenlijk best raar zijn. Ja ik wil de zwarte, nee ik wil de witte….

    Ze zijn allebei gewoon hetzelfde, alleen de kleur is anders kom op man 😛

    Ik wil zelf ook altijd de witte, maar waarom? waarom niet de zwarte? Op deze manier laat je handelaren alleen maar meer verdienen. Wil je een witte? dan moet je XX euro extra betalen wordt er gezegd.

    En ik wacht wel op de ‘iPhone 5’, je bent stom als je nu nog een witte versie van iPhone 4 wilt kopen terwijl ze waarschijnlijk met de 5e versie zullen komen.

  39. Origineel geplaatst door Herbie Brender à BrandisMet een witte blijf je zitte, nou graag in dit geval! ;o)

    Origineel geplaatst door Apple740En waar haal jij die wijsheid vandaan??Van de club van ongeruste iPhone4 eigenaren. Als straks de 5 uitkomt met verbeterde antenne, dual core processor en 1080p camera dan is de iPhone4 in 1 klap redelijk antiek te noemen. De 4 gaat dan definitief de geschiedenisboeken in als het slippertje van Apple. “Weet je nog, die telefoon waar het bereik van wegviel als je ‘m verkeerd vasthield”.

    Jij hebt em niet kennelijk 🙂

  40. Het gaat er niet om hoe de iphone 4 werkelijk is, maar de mediaberichten die ermee gepaard gaan/gingen. In dat opzicht is het goed mogelijk dat de iphone 4 toch als het slippertje van Apple de boeken in gaat. 🙂

  41. @Apple740

    Het antenne probleem hebben we nooit gehad in NL, het Nederlandse netwerk loop qua kwaliteit voor op dat van Amerika. Tevens staan onze netwerkmasten zo dicht op elkaar vergeleken met Amerika dat onze dekking ook veel beter is. Tuurlijk elk toestel wat je op een bepaalde manier vast pakt zal minder singaal ontvangen dan normaal maar daar merk je totaal niks van…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.