Reacties voor: Witte iPhone 4 blijft terugkomen: lancering voorjaar 2011?

De witte iPhone 4 wil maar niet verdwijnen. Op een bordje in een Apple Store is nu 'bewijs' gevonden dat de witte iPhone voorjaar 2011 komt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 56 reacties

  1. Denk niet dat er nog veel mensen hem willen.
    Als je hem wilde zal je nu zeker met al die nieuwe operators toch wel een zwarte hebben gekocht 🙁

  2. Nou, ik verzamel iphones dus komen er weer 3 bij 😉 van elke grootte 1

  3. Hopelijk hebben ze het probleem dan dusdanig opgelost dat ze bij de iPhone 5 in ieder geval wel gelijk een witte iPhone kunnen lanceren.

  4. ik denk dat de antenne van de witte ook een stuk beter gaat worden. dus een gehele nieuwe iphone. zou ik wel doen als ik meneer jobs was. maar goed we zullen zien.

  5. Er zijn ook veel mensen die expres gewacht hebben opbde witte hoor..

  6. Ik wacht nog steeds..

  7. Dat is dus de iphone 5 😛

  8. @peter dure hobby zeker 😉

  9. Ik wacht ook nog steeds, expres geen zwarte gekocht, die heeft iedereen 😉

  10. Schroef de backplate en frontje eraf en zet er zo’n witte Hongkong plak op.
    Boeiend…

  11. @peter:

    You’re just kidding right..?
    iPhones verzamelen is al hele dure hobby, en duurt erg lang als je naar de 3e variant op zoek gaat.. De iPhone 4 wordt immers verkocht met 16GB en 32GB, dus mét de witte versie komen er dan 2 bij 😉

  12. @peter:

    Dat is een grap hoop ik.

  13. @Martijn:

    In iOS 4.2 zou toch verbeterde ontvangstsoftware zitten? Bovendien heb je in Nederland niets te klagen over ontvangst. Problemen zijn nagenoeg alleen in de VS, omdat men daar met minder palen meer bereik moet hebben.

  14. Ieder z’n hobby…. Ik zou alleen een witte overwegen als deze technisch dan ook weer beter is..
    Zwart vind ik persoonlijk een mooiere kleur. Maar wie weet komen er ook nog wel roze varianten ??? (aan mij niet besteedt, maar er zijn vast doelgroepen of verzamelaars voor)

  15. Dat is natuurlijk de witte iPhone 5.

  16. Origineel geplaatst door Robin
    @peter:You’re just kidding right..? iPhones verzamelen is al hele dure hobby, en duurt erg lang als je naar de 3e variant op zoek gaat.. De iPhone 4 wordt immers verkocht met 16GB en 32GB, dus mét de witte versie komen er dan 2 bij

    Waarom zou het een grap zijn, ik ben in het bezit van 7 iPhones. 😛

  17. @Runaque:
    Dan loop ik achter, ik heb er maar 6 :S

  18. @Runaque: ik zou zeggen; open een museum en vraag er geld voor. Mooie powerpoint erbij en je bent binnen :p

  19. @Reimzter:
    T-mobile geeft niet goed ontvangst

  20. Waar gaat dit over..! Met een smartphone (meer is een iPhone echt niet…) moet je bellen, e-mailen, pielen met allerlei apps, et cetera. Maar… verzamelen… Het leipe idee alleen al. “Get a life, dudes…”.

  21. Mooi, nog ff wachten tot m’n abo afgelopen is. Hoewel m’n sympathie voor apple zo langzamer wel afneemt. Dus ook maar ff kijken wat android en winPhone doet.

  22. Origineel geplaatst door Ruud
    Waar gaat dit over..! Met een smartphone (meer is een iPhone echt niet…) moet je bellen, e-mailen, pielen met allerlei apps, et cetera. Maar… verzamelen… Het leipe idee alleen al. “Get a life, dudes…”.

    Amen!

  23. Origineel geplaatst door Ruud
    Waar gaat dit over..! Met een smartphone (meer is een iPhone echt niet…) moet je bellen, e-mailen, pielen met allerlei apps, et cetera. Maar… verzamelen… Het leipe idee alleen al. “Get a life, dudes…”.

    Fanboi’s noemen ze dat…. die geven mac users een slechte naam.

    En ja ik vind wit wel grappig, maar zwart ziet er mooier uit.

  24. Origineel geplaatst door Reimzter
    @Martijn:In iOS 4.2 zou toch verbeterde ontvangstsoftware zitten? Bovendien heb je in Nederland niets te klagen over ontvangst. Problemen zijn nagenoeg alleen in de VS, omdat men daar met minder palen meer bereik moet hebben.

    Dus daarom denk ik ook dat ze antenne gaan veranderen. aangezien er in de vs wel de meeste iphone’s verkocht worden 😉 daarbij merk ik weinig verschil met de update 4.2. heb nog even weinig ontvangst als daarvoor. Maar goed dat kan komen omdat ik redelijk buitenaf woon. maakt me verder ook niet veel uit, aangezien ik thuis altijd wifi aan heb staan. Maar het blijft een top toestel 🙂

  25. waarom heeft iedereen het over de iphone 5 apple brengt altijd vlak voor de zomer een nieuwe uit. en waarom zouden ze alleen een witte iphone 5 maken.

    sorry maar sommige mensen denken gewoon niet na!

  26. ik ga gewoon voor een zwarte iphone 4 8gb in november 2011… waarneer mijn oude contract eindelijk afgelopen is….

  27. omdat de editor niet werkt op mijn mac maar gewoon een nieuw bericht…

    @Yannick

    je bericht slaat helemaal nergens op, bijna iedereen hier weet dat de iphone om het jaar vernieuwt wordt, dit is juist de rede dat mensen het over de iphone 5 hebben, en natuurlijk komt er ook een zwarte versie van de iphone 5, maar de mensen hier hopen dat de witte iphone op het zelfde moment als de zwarte op de markt zal komen… En dat stukje dat sommige mensen niet nadenken…. ach je snapt hem al, denk zelf eens na

  28. Origineel geplaatst door kneusteunOrigineel geplaatst door RuudWaar gaat dit over..! Met een smartphone (meer is een iPhone echt niet…) moet je bellen, e-mailen, pielen met allerlei apps, et cetera. Maar… verzamelen… Het leipe idee alleen al. “Get a life, dudes…”.Fanboi’s noemen ze dat…. die geven mac users een slechte naam.En ja ik vind wit wel grappig, maar zwart ziet er mooier uit.

    Waarom geven ze mac users een slechte naam? Er zijn modeltrein verzamelaars, postzegel verzamelaars.. ik kijk liever naar een tafel vol iPhones 🙂 Dat het niet te gezond voor een gem. Portemonnee is daargelaten :p Een witte iPhone 4 in de lente geeft mij hoop op een latere iPhone 5, maar dat zal wel niet 😛 Blijf de zwarte mooier vinden ^^

  29. Origineel geplaatst door jerry.wik ga gewoon voor een zwarte iphone 4 8gb in november 2011… waarneer mijn oude contract eindelijk afgelopen is….

    16 bedoelt u? :p

  30. Behalve jij…..arme jongen…..@Mauze:

  31. beetje te laat , in juni komt het iphone 5 uit , alleen leuk als je wilt een iphone 4 in wit

  32. Als die witte komt ga ik hem kopen in Belgie, leuk voor bij m’n witte iPhone 3Gs ook gekocht in Belgie.

  33. Tegen de tijd dat ze alle orders hebben geleverd zijn ze al begonnen met de pre orders van van de iPhone 6.

  34. Origineel geplaatst door peter
    Nou, ik verzamel iphones dus komen er weer 3 bij van elke grootte 1

    hier zijn geen woorden voor… als dit fanboy’s zijn mogen ze van mij worde opgesloten in het gekkenhuis… kinderen

    ontopic: zou het een verkooptruck zijn mischien?? denk dat de volgnede een iphone 4S wordt ofzo?

  35. Allemaal hype die witte komt als 4 GS en elke hebberd wil hem dan hebben, zeer slim van mister Jobs.

  36. Hoog bluf gehalte onder sommige leden.

  37. Kort om na alles gelezen te hebben. Het gaat weer nergens over wel weer lekker gezellig en het is een fake. dus bovendien wordt het de iphone 4g

  38. Op de site van Mobistar is vandaag nochtans de witte iPhone 4 uit de catalogus verwijderd…

  39. Er zijn maar een paar dingen zeker in het leven:
    – Ieder levend mens is eerst geboren
    – Ieder mens gaat een keer dood
    – Iedere zomer komt Apple met een nieuw model iPhone en 2-3 maanden later met het bijbehorende iPod Touch model

    Dus stop alsjeblieft met die speculaties, die horen in het roddelcircuit thuis, en kom met feiten. Als de witte iPhone er voor de zomer komt (wat niet eerder zeker is dan dat hij in de winkels ligt), dan is het een iPhone 4. Hooguit met wat kleine aanpassingen of bv. de CDMA chip, maar geen iPhone 5, die komt pas volgende zomer. En kan dan ook zomaar iPhone 4G heten, om maar eens een dwarsstraatje te noemen.

  40. ‘t is dat het betrouwbare toestellen zijn, verder blijft het eerder een tool dan een symbool.

  41. Mensen waarom zou er in hemelsnaam een iPhone 5 komen?

  42. iPhone kun je gewoonweg maar met één woord omschrijven:”subliem”. Als je echt en geweldig en handig toestel wilt dan zou ik deze niet voorbij laten gaan.

  43. En dan zijn er mensen die gewoon 7 iPhones hebben… Ik heb er geen één, alleen een ipod touch 2g 🙁

  44. Verzamelaars zijn niet rijk, zij proberen een arm gebied in hun leven op te vullen. Veel onderzoek naar gedaan.

  45. Laat iedereen verzamelen wat hij wil en zijn geld besteden zoals hij of zij dat wil. Het is hun geld, en zolang het eerlijk verdiend is, mogen ze ermee doen wat ze willen 😉
    Hij komt toch ook niet zeggen wat jullie wel en niet mogen kopen?

  46. Origineel geplaatst door sidderke
    Laat iedereen verzamelen wat hij wil en zijn geld besteden zoals hij of zij dat wil. Het is hun geld, en zolang het eerlijk verdiend is, mogen ze ermee doen wat ze willen Hij komt toch ook niet zeggen wat jullie wel en niet mogen kopen?

    Helemaal mee eens. Vind de verzameldrang zelf echter wel een interessant onderwerp, evenals andere aan verslaving gerelateerde onderwerpen. No offence en heel herkenbaar: ik koop alles dat ik hebben wil (al geef ik het net zo gemakkelijk weer weg).

    Enfin, on-topic: een witte iPhone vind ik persoonlijk niet mooi en oogt ook snel onfris. Ben erg benieuwd naar wat er in het eerste half jaar van 2011 werkelijk uitgebracht gaat worden: een update of een geheel nieuwe (don’t think so) iPhone?

  47. Ik zou niet weten waarom de volgende 4G zou heten. Voorlopig in Europa geen 4G. Geen enkele provider is daar nog klaar voor. Dus….. 4S?! Zou goed kunnen. Eerst moet de “4” koe nog even uitgemolken worden, daarna de 5.

  48. Eerst zien dan geloven!

  49. 4G? Apple zal in 2011 denk ik hoogstens 3.9G gaan ondersteunen, al denk ik dat ze het op 3/3.5G zullen houden.

    4G zal denk ik pas in 2012 door Apple als standaard aangenomen worden, pas na de concurrentie in grote mate 4G ondersteunt.

    En 4s? De 4 is snel genoeg lijkt me zo? Nog sneller zou geen toegevoegde waarde hebben (al is mijn 4 al na een maand gebruik aardig langzaam op het vlak van app-locatie wijzigen, het openen en sluiten van de sleepweergave bedoel ik) in het gebruik van de smartphone.

  50. Doe er een wit hoesje omheen en je hebt nu al een witte iPhone.

  51. De Apple fanboys zijn de enige mensen die helemaal los gaan omdat er over een half jaar een ander kleurtje verkrijgbaar is en ze zich kunnen ‘onderscheiden’. Hoe triest eigenlijk…

  52. @Arthur Alexander Hofman-Klünder: Ligt eraan hoe je rijk definieert. Jay Leno is financieel gezien erg rijk en verzameld de duurste auto’s.
    Een beetje kort door de bocht dus. Als dat jong iPhones spaart moet hij dat toch weten? Als iedereen dat doet worden onze iPhones weer goedkoper.

  53. Wat een hype allemaal, ik vond de zwarte en witte niet zo mooi! Heb er een aluminium back cover op gezet en krijg vaak te horen…… wat heb jij voor mooie iphone!! Waar heb je die vandaan!!??

  54. Kort door de bocht is niet verkeerd. Je interpretatie van mijn opmerking echter wel. En Jay Leno heeft daarin ook een verslaving, veel gaan allemaal net dat stapje verder maar dat maakt hem niet rijk. Het is prima vergelijkbaar maar niet om mijn punt te ontkrachten.

    Of het ‘triest’ is om je te onderscheiden weet ik niet. Dat het onderscheiden alsnog deel uitmaakt van je aansluiten bij een behoorlijke kudde haalt het woord ‘onderscheiden’ echter totaal onderuit.

    Maar ook ik doe eraan mee. Mijn iPhone is ‘getuned’ en heeft daardoor een hoogglans ebbehouten uiterlijk. Niet per definitie om mij te onderscheiden maar wel omdat ik het mooi vind. Net als een BMW M3 in plaats van een 3. Al is mijn iPhone van binnen precies dezelfde als een witte of zwarte.

    Vragen zijn meer: heb je het er voor over? Heb je de mogelijkheid om het er voor over te hebben? En wat betekent dat voor jou? En dat is voor iedereen persoonlijk en te gemakkelijk om zomaar te veroordelen.

  55. Ik zou eigenlijk zilveren iPhone willen. Het zou dan zo mooi passen bij mijn MacBook Air! 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.