Reacties voor: Witte iPhone 4 bij Vodafone UK gearriveerd

De witte iPhone 4 is bij Vodafone UK gearriveerd. Er is zelfs al een klant die de witte iPhone meekreeg - totdat Vodafone ontdekte dat het om een wit exemplaar ging.
Lees het complete artikel → Witte iPhone 4 bij Vodafone UK gearriveerd
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 37 reacties

  1. Is het niet een beetje te laat? Kun je niet beter wachten op de 5?

  2. Gaaf ik wil nog wel een witte. Past goed bij me witte iPad.

    De iPhone5 zal heus niet geweldig vernieuwend zijn dus daarom is nu een Witte iPhone4 kopen (als je een witte wilde) nog best intressant.

    Ik gooi me Zwarte iPhone4 (release model simlockvrij) gewoon op Marktplaats en ik weet zeker dat hij zo weg is.

  3. Mischien witte iPhone 4 16gb als ik overga…

  4. ik heb nu de zwarte 4 en wacht geduldig op de witte 5 kan mn andere abbo nog verlengen

  5. misschien ook handig om erbij te vermelden dat deze witte iPhone een nieuwe proximity sensor heeft!

  6. Mijn 3Gs is nu na bijna twee jaar toch wel erg aan vervanging toe. Dus zit nu echt met het dilemma om een witte 4 te gaan halen of te wachten op de opvolger met het risico dat hij pas in september aangekondigd gaat worden. Lastig..

  7. (Red.) Verwijderd.

  8. @EValentino: en dat is?

  9. Misschien komt de 5 dan toch pas in jan ’12? de 4 werkt tenslotte nog prima, de CDMA versie is net uit en nu de witte versie (met nieuwe proximity dus…)
    kortom: trek je conclusies, hou je mond of wacht gewoon rustig af 😉

  10. Origineel geplaatst door Bram Groenveld
    @EValentino: en dat is?

    de sensor die ervoor zorgt dat het scherm van de iPhone vergrendeld wordt als je ermee belt! bij het oude witte scherm waren dit een paar ingesneden rondjes en bij het nieuwe scherm / onderdeel is het een zwart langwerpig vlakje. omdat het oude onderdeel niet zo goed werkte is waarschijnlijk de witte iPhone ook zo vertraagd!

  11. (Red.) Verwijderd.

  12. Als de prijzen ok zijn wil ik en wel halen..

  13. De witte komt eraan!! Heb van mijn lokale telecomboer te horen gekregen, woensdag van T-Mobile, ze hebben bevestiging gekregen. Sta helaas nummer 4, ze krijgen er maar 2…

  14. Origineel geplaatst door Bengek
    De witte komt eraan!! Heb van mijn lokale telecomboer te horen gekregen, woensdag van T-Mobile, ze hebben bevestiging gekregen. Sta helaas nummer 4, ze krijgen er maar 2…

    lol begint dat ”geleuter” weer met die nummertjes 😛 Gelukkig heb ik hem al.

  15. Ik neem zwarte 4, die is straks hopelijk beetje goedkoop;)

  16. Het zou een betere stap geweest zijn als ze een iPhone 4Gs uitbrachten met dezelfde uiterlijk als de iPhone 4 maar dan met A5 processor en 8 MP camera erin. En dan dat nu de witte gewoon meteen werd verkocht samen met de zwarte.

    Maar Apple gaat hier denk ik doen alsof het ‘revolutionair’ is dat ze de witte iPhone eindelijk hebben en dat iedereen hem maar moet gaan kopen, en dat gaat denk ik ook gebeuren.

  17. Origineel geplaatst door Joerie
    Het zou een betere stap geweest zijn als ze een iPhone 4Gs uitbrachten met dezelfde uiterlijk als de iPhone 4 maar dan met A5 processor en 8 MP camera erin. En dan dat nu de witte gewoon meteen werd verkocht samen met de zwarte.Maar Apple gaat hier denk ik doen alsof het ‘revolutionair’ is dat ze de witte iPhone eindelijk hebben en dat iedereen hem maar moet gaan kopen, en dat gaat denk ik ook gebeuren.

    Ik kan me niet voorstellen dat ze trots zijn dat ze nu pas de witte variant van de iPhone 4 hebben uitgebracht. Ik heb alleen wel het idee dat de iPhone 5/4S er het zelfde, dan wel erg gelijkwaardig uit gaat zien als de iPhone 4. Apple zou helemaal gek zijn, als ze die dure productiekosten om de witte iPhone 4 alsnog uit te brengen, door te laten gaan, als er toch een nieuw model aan zit te komen.

  18. Het beste lijkt mijn om te wachten op die iPhone 4s/5.

  19. Wat mij opvalt is dat iPhoneclub niets voorbij laat gaan wat betreft nieuws over de witte 4, maar niet vermeldt dat game developers de eerste iPhone met de dual core A5 processor hebben ontvangen (of het hier om de iPhone 4S, 5, of simpelweg een huidige 4 maar met een A5 proc gaat is niet bekend).
    Dit nieuws was een dag of 2 geleden op tweakers.net te vinden.

  20. Wthc?

  21. Wie wil er nou een witte. Whot à fuzzzzz!!!!!!

  22. Origineel geplaatst door Joerie
    Het zou een betere stap geweest zijn als ze een iPhone 4Gs uitbrachten met dezelfde uiterlijk als de iPhone 4 maar dan met A5 processor en 8 MP camera erin. En dan dat nu de witte gewoon meteen werd verkocht samen met de zwarte.Maar Apple gaat hier denk ik doen alsof het ‘revolutionair’ is dat ze de witte iPhone eindelijk hebben en dat iedereen hem maar moet gaan kopen, en dat gaat denk ik ook gebeuren.

    Ik denk niet dat Apple gaat doen alsof het revolutionair is dat die nu uit is en ik denk nog minder dat mensen dat ook zouden aannemen. Mensen zijn niet gek hé. Iedereen weet hoe het komt dat de witte uitgesteld is en iedereen weet dat het echt niet zo lang meer duurt voor er een nieuwe komt. Mensen die nu nog een witte iphone zullen vooral mensen zijn met een oudere iPhone of helemaal nog geen iPhone, maar verwacht echt niet dat iedereen met een zwarte nu plots een witte moet hebben.

  23. Apple wilt hiermee zijn belofte nakomen! Plus gezien de aantallen die binnenkomen en de aankondiging van wwdc kun je er vanuit gaan dat de witte iPhone met de komst van de iPhone 4s/ 5 in massa productie gaat of juist helemaal niet in het wit wordt uitgebracht. Als er na zo’n lange tijd max tussen de 2 en 10 exemplaren wordt geleverd per vestiging ( bevestigd door T-mobile & Vodafone ) en de 2e levering minimaal 5 weken op zich laat wachten trek ik de conclusie dat dit puur is om een belofte na te komen!

  24. Apple wilt hiermee zijn belofte nakomen! Plus gezien de aantallen die binnenkomen en de aankondiging van wwdc kun je er vanuit gaan dat de witte iPhone met de komst van de iPhone 4s/ 5 in massa productie gaat of juist helemaal niet in het wit wordt uitgebracht. Als er na zo’n lange tijd max tussen de 2 en 10 exemplaren wordt geleverd per vestiging ( bevestigd door T-mobile & Vodafone ) en de 2e levering minimaal 5 weken op zich laat wachten trek ik de conclusie dat dit puur is om een belofte na te komen!

  25. One thing about the white iphone 4 is the price the 32gb version is €200 more than the black version, sadly for apple its too late with the iphone 5 on its way this summer. But someone will buy it , even though it looks like a toy out of intertoys

  26. Wie wil er nou een witte iPhone 4 dat is echt zoon vrouwen kleur

  27. Origineel geplaatst door DJxReventon
    Wie wil er nou een witte iPhone 4 dat is echt zoon vrouwen kleur

    Nee je bent in de war… Je bedoelt natuurlijk roze!

  28. Vind wit ook meer voor de vrouwen, maar goed, ieder heeft een andere smaak en mening uiteraard.

  29. @DJxReventon: Wat dacht je van vrouwen 😉

  30. Wat is wijsheid.. Wachten op de eventuele 4s of 5, of de witte 4 kopen als je contract hedendaags afloopt…

  31. Origineel geplaatst door DJxReventon
    Wie wil er nou een witte iPhone 4 dat is echt zoon vrouwen kleur

    Wit is geen kleur, maar dat staat buiten discussie, maar je veralgemeend wel dat wit een vrouwenkleur is, ik durf wedden dat er bij jouw thuis wel kledig ligt in deze “kleur” en misschien heb je ook wel een computer/laptop in wit?
    Het enige waaraan ik wit als vrouwelijk kan en wil linken is een trouwjurk, voor de rest vind ik wit een super kleur voor een wagen, laptop, gsm, …

  32. @J@r0m1r189: Stel je aankoop dan even uit. Als je overgaat, in juni?, dan wordt in dezelfde maand de iPhone 5 aangekondigd. En binnen een maand tot enkele maanden zal hij beschikbaar zijn. Wees verstandig en doe het meteen goed. Koop niet in juni nog een iPhone die al een jaar op de markt is.

    @Runaque: Wit en zwart zijn wel degelijk kleuren aangezien je er een enorme hoeveelheid aan tinten in hebt. Dat wit of zwart geen kleur is grote onzin.
    Enkel als je het puur natuurkundig bekijkt dan betekend zwart dat er geen kleur informatie/licht weerkaatst wordt. Bij wit worden juist alle kleuren weerkaatst.

  33. Origineel geplaatst door Apple740
    Wat mij opvalt is dat iPhoneclub niets voorbij laat gaan wat betreft nieuws over de witte 4, maar niet vermeldt dat game developers de eerste iPhone met de dual core A5 processor hebben ontvangen (of het hier om de iPhone 4S, 5, of simpelweg een huidige 4 maar met een A5 proc gaat is niet bekend). Dit nieuws was een dag of 2 geleden op tweakers.net te vinden.

    Dat er een A5 processor in de volgende iPhone zou zitten is al zo ontiegelijk vaak besproken in elke uithoek van gadget land. Dit geruchtje, want meer is het niet met alleen maar anonieme bronnen, draagt niets bij aan de beeldvorming rond de iPhone 5. Erg interessant is het sowieso niet, aangezien het logisch is dat er een nieuwe processor in de iPhone 5 komt i.v.m. met de concurrentie. A4 kwam van uit de iPad in de iPhone 4, A5 zal vanuit de iPad 2 in de iPhone 5 komen.
    Als er nu een hardnekkig gerucht was over NFC was dan zou dat nog iets toevoegen aan de beeldvorming. Dat is echt een nieuwe feature, een A5 processor is nog steeds gewoon een processor. Een 8 MP camera is nog steeds gewoon een camera etc.

  34. Vrouwenkleur? Echt groep 1 – facepalmed-

    Ze zouden eens voor de grap zo’n (donker) zilveren uit moeten brengen…

    Ik denk niet dat apple zo dom is om bij 5 hetzelfde design aan te houden.. Dus hoe mensen daarop komen… :-s

  35. Wit? Jammer, ik wacht wel op de blauwe iPhone4.

  36. @Jean-Paul Horn – Gek standpunt. Ik kom hier zodat ik van alle iphone-geruchten op de hoogte ben. Zou jammer zijn als ik moet concluderen dat iphoneclub.nl checken niet genoeg is om dat doel te bereiken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.