Reacties voor: Withings Pulse O2 meet ook zuurstofgehalte in bloed

Met de Withings Pulse O2 kun je nu het zuurstofgehalte in je bloed meten en aflezen via een iPhone-app.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik heb ze ook bij een apple winkel in Utrecht zien liggen. Amac was dat volgens mij. Heb er even naar staan kijken en vond het best interessant. Nu met dat horloge vindt ik het er eigenlijk best wel strak uitzien.

  2. Pulse gebruiker sinds dag 1. Zeer tevreden mee. Ook nieuwe app update is cool.
    Zag de nieuwe banden niet in hun eigen shop staan nog..

  3. Leuk die innovatie. Ik heb het probleem dat al na 2 maanden de bijgeleverde slaapband niet meer kleeft. Het klittenband is de zwakste schakel. Heb nu 1 ‘replacement’ gekregen van Withings zonder met een permanente oplossing te komen. Ze gaan er volgens mij vanuit dat de Puls even als hype wordt gebruikt maar daarna al snel aan de kant wordt gelegd. De klacht wordt niet op gereageerd door hun….

  4. @Ties: Net als jij ben ik een dag 1 gebruiker samen met de weegschaal 🙂 Fantastische apparaten! Kan echt niet zonder!
    Deze bandjes gaan ze los verkopen via de shop. Ik heb dit gelezen op hun website als je een probleem wilt melden, haha ik had hun al gemaild om zon bandje en zag nog geen seconde later dat ze deze gaan verkopen! Ik zeg hou de site in de gaten!

  5. volgens mij heeft de samsung galaxy s5 enkel een hartslagmeter en geen oxi sensor.

    ik ben zwaar onder de indruk, zowel de weegschaal met CO2 meter, bloeddruk meter en nu een polsband stappenteller met hartslag en SPO2 en alle gegevens kunnen verzameld worden in een handige app of geëxporteerd naar bing / healthvault volgens mij, zelfs de dokter is jaloers op zoveel hi-tech.

    De link naar de apple store verkoopt alleen de oude pulse, de nieuwe met de O2 meting is voorlopig alleen te bestellen vanaf de website van Withings. Daar kun je ook losse bandjes krijgen.

  6. @glen: Kun je deze data ook uploaden naar runkeeper of runtastic? Volgens mij zit er geen gps chip in toch?
    Ik ben eigenlijk op zoek naar een horloge of band met: GPS (voor upload naar runkeeper of runtastic), hartslag en slaap tracker. Ideeën?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.