Reacties voor: Withings nu officieel Nokia: nieuwe weegschaal en bloeddrukmeter aangekondigd

De naam Withings is nu officieel verleden tijd, want de gezondheidsaccessoires vallen onder de merknaam Nokia. Ook komen er twee nieuwe accessoires: de Nokia Body-weegschaal en de BPM+-bloeddrukmeter.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. How the mighty have fallen!

  2. wat een waardeloze webshop. Onduidelijk in gebruik en het lukt me niet om producten die in mijn winkelwagen zitten weer te verwijderen.

  3. De kroonjuweel van de Healthmate app, het klavertje vier is verdwenen. Daarmee zag je in één keer hoe je hart, beweging, slaap en gewicht ervoor stond. De nieuwe app is een grijze middelmaat muis geworden met een complexe, onoverzichtelijke bediening. Jammer, ik ga op zoek naar wat anders.
    Hebben jullie suggesties?

  4. App is heel erg irritant geworden.
    Lijkt meer op een een nieuws site met reclame.
    Bah hier kan je een goed werkende App om zeep helpen

  5. Ik kan mijn wachtwoord niet wijzigen. Mijn huidige wachtwoord, waarvan ik zeker weet dat ik dit juist heb ingevoerd, wordt als ‘verkeerd’ wachtwoord beschouwd.
    Gegevens van mijn Thermo worden niet weergegeven en ook niet alle gegevens van mijn weegschaal. De lay-out vind ik mooi, maar de app lijkt mij niet goed getest.

  6. Versie 3.01 van de Healthmate app is in de iOs-versie niet in staat om de gegevens uit de Steel HR en de Pulse Ox weer te geven. Het oorspronkelijke programma van Withings werkte als een zonnetje. Dit lijkt een mislukte poging om een Windowsprogramma om te zetten in een versie voor iOs. Nu is het wachten tot er een update komt die het synchroniseren weer mogelijk maakt. Ze zouden ook een vorige versie – die wel werkte – weer beschikbaar kunnen stellen. Dat doen ze echter niet. De gegevens van mijn weegschaal en bloeddrukmeter worden wel weergegeven.

  7. Ik heb een Withings weegschaal en overwoog een upgrade naar een uitgebreidere waar ik ook mijn spiermassa kan meten. Nog niet gedaan omdat ik 179 euro wat duur vond.

    In het artikel wordt gezegd dat de Nokia Body dat ook kan. Maar als ik goed op de Nokia website kijk, staat dat voor de Body+ die 30 euro duurder is.

    Verder vind ik de app wel wat saaier geworden, maar op zich wel duidelijk. Die “reclame” dingetjes kun je weg swipen. Vind het wel gek dat hij de hartslag niet pakt van mijn Apple Watch, ik dacht dat die regelmatig wel mijn hartslag opnam.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.