Reacties voor: Withings’ HomeKit-camera komt niet op de markt

Nokia gaat de Withings Home Plus-camera met HomeKit niet op de markt brengen. Het zou te maken hebben met een rechtszaak tussen Apple en Nokia.
Lees het complete artikel → Withings’ HomeKit-camera komt niet op de markt

Reacties: 4 reacties

  1. Fijn! Dat wordt dus voor de 2e keer geen Homekit ondersteuning voor de Withings Home.
    De eerste versie werd 2,5jaar geleden al met een hoop bombarie gepresenteerd op de CES met HomeKit ondersteuning en had het uiteindelijk ook al niet. Op de dag van release had ik hem (via pre-order) al in huis. Op de website heeft heel lang gestaan dat ze Homekit ondersteunde , zelfs op de site van Apple.
    Sinds de laatste firmware update heb ik veel problemen met de camera. Een mooi ding qua design maar vind dit erg jammer. Ik was van plan om de vernieuwde versie aan te schaffen.

  2. Wat een prutsbedrijf is dat Withings, alleen maar gebakken lucht en nul support.

  3. Het is wel een teken dat er iets goed mis is binnen de organisatie. Mijn withings Home is begin januari kapot gegaan en ik zou een nieuwe krijgen. Ik heb gevraagd of ik kon wachten met vervangen tot de nieuwe met HomeKit uit zou komen. Dat kon maar het kon wel tot twee maanden duren. Een tussentijdse vraag van mij in maart of de HomeKit versie al beschikbaar was kreeg ik netjes een mail dat de release nog een maandje uitgesteld was.

    Nu lees ik dit en heb ik maar weer eens een mailtje naar withings gestuurd met de vraag wat er nu precies gaat gebeuren !!!! Ik heb deze met black friday voor 100 euro gekocht. Als ik een niet HomeKit versie (wat denk ik zeker is) verkoop ik dat ding weer door. Dan geen withings meer.

    Lol van Nokia heb ik jaren geleden al afscheid genomen

  4. Jammer, dat zou de enige reden zijn om er een aan te schaffen. Ik wil zo langzaam aan alles kunnen koppelen via homekit.

    Zou heb ik ook een hue bridge 2 gekocht omdat die dat kan en niet omdat die er leuker uitziet ofzo.

    Hoop ook dat Toon en Smanos op korte termijn homekit gaan ondersteunen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.