Reacties voor: Wisselkoers-app Smart Coin gratis te downloaden via Apple Store-app

Apple geeft de wisselkoers-app Smart Coin tijdelijk gratis weg via de Apple Store-applicatie voor iPhone.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Wij reizen erg vaak af naar het buitenland, dus is het altijd erg handig om te ontdekken of dat je niet beduvelt wordt met die koersen.

  2. Hij is bij mij niet gratis in de AppStore…

  3. Hij is al een hele tijd gratis te downloaden hoor :p. Wel een handige app 🙂

  4. Ik kan er niets aan doen, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat deze app nog lang niet “af” is. De mogelijkheid om twee veelgebruikte valuta’s “prominent in beeld te plaatsen” heb ik nog niet ontdekt, evenals de mogelijkheid om zelf de grootte van knoppen te bepalen. Wat me wel opvalt is dat het niet mogelijk is om de lijst valuta’s in het bovenste schermdeel langer of korter te maken. Het is mogelijk om een aantal favoriete valuta’s in te stellen, die dan als redelijk nutteloze knoppen in een balk halverwege het scherm verschijnen. Je kunt er pas wat mee als je ze naar het bovenste schermdeel versleept. En er zit geen “C/AC” knop in het cijferdeel, dus iedere keer als je een ander bedrag wilt intoetsen, moet je eerst het oude bedrag backspacen.

    Al met al, hoewel je een gegeven paard niet in de bek mag kijken vind ik dit een niet erg nuttige app, hoewel er wel potentieel in zit. Ik hoop dat het snel doorontwikkeld wordt tot iets fatsoenlijks.

  5. Ik gebruik al jarenlang in volle tevredenheid Valuta’s Currency Converter Pro. In één blik kun je makkelijk tussen een berg valuta schakelen, heen-en-weer en weer terug… Ingebouwde eenvoudige calculator. Lastig te vinden, want ze heten allemaal hetzelfde 😉 Blauwe icoon met groot $-teken erin. (en nee, geen aandelen;-) )

  6. @vman: Er staat ook Apple Store app, niet AppStore.

  7. Origineel geplaatst door Maurice Hollink
    Er staat ook Apple Store app, niet AppStore.

    Tjonge… 🙂 dankje!

  8. Ondertussen heb ik wel ontdekt dat als je de backspace ingedrukt houd, dit werkt als een AC toets. Maar ik vind het nog steeds geen handige app. Jammer, want er zitten zeker goede mogelijkheden in.

  9. Helaas, ios7 verplicht ipv de aangegeven ios6.

  10. En ‘Symetrain’ is deze week gratis via de Starbucks app.

  11. Nou heb ik deze App al een hele tijd op mijn telefoon staan,; werkt fijn, maar was met de pre-ios7 interface naar mijn mening veel mooier en praktischer in gebruik.

  12. Even testen! Ik gebruik altijd deze: Kurrency (mooi en simpel iOS 7 design).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.