Reacties voor: WIRED Magazine: ‘Wie zou zoals Steve Jobs willen zijn?’

WIRED besteed in het augustusnummer aandacht aan Steve Jobs. Aan de hand van interviews met bekende mensen wordt de vraag beantwoord: wie zou Steve Jobs willen zijn?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. De Tip is: Neem een abonnement voor één nummer: kost € 1,59. En inderdaad zeer het lezen waard.
    En onderons, tip 2: download ook gratis nummer 1.1.1 van Wired, uit 1993.

    zie daarvoor ook: http://ttypp.nl/nu/2012/07/23/opnieuw-voor-te-stellen-wired-1-1-1/

  2. Of je leest de full coverstory online….
    http://www.wired.com/business/2012/07/ff_stevejobs/all/

  3. Inderdaad, ik heb ook een abonnement genomen van €1,59. Als je maar één nummer wil hebben, mag je wel niet vergeten om de automatische verlenging, die standaard is ingeschakeld, weer uit te schakelen. Op die manier wordt het maar één keer aangerekend, en niet iedere maand.

    Maar wat nog beter is: als je een maandabonnement neemt voor €1,59 krijg je dus het laatste nieuwe nummer, maar als het volgende nummer uitkomt, en je abonnement is nog niet ten einde (aangezien er nog geen volle maand verstreken is), kan je dit nieuwe nummer ook nog downloaden zonder bij te betalen. Laat vervolgens je abonnement aflopen (door de optie automatisch verlengen uit te schakelen), en wanneer je huidige abonnement afgelopen is, neem je een nieuw, zo heb je opnieuw twee nummers voor €1,59. Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is, want dit is volgens mij wel een goede tip, zo betaal je slechts €0,80 per magazine, en het is perfect legaal.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.