Reacties voor: Winkels geopend voor verkoop iPhone 6s: iCulture is erbij!

De Apple Stores in Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Brussel gingen vandaag om 8:00 uur open voor de iPhone 6s. Maar voor de echte wachtrijen moest je bij de nachtverkoop zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 44 reacties

  1. Heb nog nooit in de rij gestaan voor een iPhone, bestelde hem normaal online en liet hem thuisbezorgen. Maar nu het reserveren zo makkelijk ging heb ik dat gedaan en ga ik hem zo in Den Haag even ophalen.

  2. Zelf ook nooit in de rij gestaan en mijn exemplaar heb ik dan ook vannacht door Typhone.nl laten leveren. 😛

    Ben wel meteen naar bed gegaan, was te moe om alles nog in te stellen en ik moest ook nog eens vroeg m’n nest uit voor mijn werk. Vanavond maar doen dus. 🙂

  3. Vanmiddag in Amsterdam mijn 6s 128gb ophalen 😎
    Wat ik me nog steeds afvraag… Kon je alleen met reserveringen een iPhone kopen vandaag?

  4. Ik ga vanmiddag mijn 6S plus ophalen in Den Haag, maar ben door Chipgate wel wat minder enthousiast, zou je hem nog kunnen retourneren als blijkt dat je niet de goede chip hebt? of zou je het in de winkel kunnen laten bekijken?

  5. Och, hoe nieuwswaardig is het nog voor jullie om er bij te moeten zijn. Was leuk bij de iPhone 3 en 4 misschien, maar het extra gevoel is er nu wel af. Wordt een beetje een herhaling van zetten iedere keer. Ik heb artikel niet gelezen maar ik gok zomaar dat een Japanse jongen vooraan de rij stond. Ik denk dat er niet 1 lezer teleurgesteld zal zijn als jullie er een keer niet bij zijn.

  6. Mooi dat die Sovjet toestanden met lange rijen voor een winkel iets van het verleden zijn 🙂

    Voorgaande jaren via de Online Apple Store besteld maar nu voor het eerst dankzij het reserveringssysteem in de winkel. Twijfel alleen nu toch een beetje of ik niet voor de 6s plus had moeten gaan ipv de 6s.

  7. Bij de phonehouse besteld krijg hem vanmiddag tussen 12:00 en 14:00

    👍👍👍👍👍

  8. Ik kan mijn 6s plus ophalen tussen 18:00 en 19:00 in Amsterdam. Maar ik kan er waarschijnlijk al om 1700 zijn. Gaan ze dan moeilijk doen en me een uur laten wachten of gaan ze daar soepel mee om?
    Fijn als iemand ervaring hiermee heeft!

  9. @Gabor: volgens mij gaat het vooral om drukte te voorkomen, ik denk dat ze in de middag niet zo druk hebben…

  10. @Gabor: Dat is gewoon proberen. Op het forum zijn daar voor de duitse winkels recentelijk verschillende berichten over. De een kon zonder problemen eerder ophalen, de ander kreeg te horen dat het niet mogelijk was en dat hij echt moest wachten op zijn bestel moment.
    Als het rustig is, en ze kunnen het er tussendoor doen, zou ik het gewoon vragen. Nee heb je en ja kan je krijgen toch?

  11. Zojuist terug vanuit Haarlem, 5 uur vertrokken maar had niet gehoeven. Op afstand dacht ik flink al wat mensen te zien, dit waren achteraf beveiligers;) 20 beveiligers, 30 man personeel en…12 klanten. Op zich jammer omdat het toch wel wat heeft zo’n release, denk ook dat vorig jaar de laatste drukke happening was, maar evengoed hartelijk ontvangen met koffie en broodjes. Nu genieten van de 6S Plus.

  12. Ik kreeg net een reactie van A-Mac dat het filiaal in Den Bosch een showroommodel heeft van zowel de 6s als de 6s plus. Morgen ga ik toch al naar Den Bosch dus kan ik beide modellen even in de hand hebben om de knoop door te hakken.

  13. kun je hem vandaag alleen halen als hij gereserveerd is? Had hem bij CoolBlue besteld maar die kunnen helaas nog geen datum geven wanneer ze hem komen bezorgen. Kan nu niet/niet meer reserveren op de site bij Apple.

  14. Heeft iemand al wat van de Mediamarkt gehoord?
    Ik heb hem daar besteld vorige week, maar werkelijk geen idee wanneer ik hem kan verwachten.

  15. @Gabor: Je mag in de rij plaatsnemen.
    Alles wat echter een afspraak heeft voor 18.00uur en later komt dan jij mag nog wel voor jouw in de rij aansluiten.

  16. Zou het nog de moeite zijn om zonder reservering naar de Apple store te gaan vandaag? Of zullen ze al stijf uitverkocht zijn door alle reserveringen?

  17. Als je dan toch moet kiezen wordt ik liever door de promotiemeisjes van Vodafone ontvangen dan door het klapvee van Apple. Vandaag komt er voor mij ook een koerier van Apple maar dat is om een Apple Watch om te ruilen 😆. Wel topservice ook van Apple via online chat.

  18. Bij t-mobile besteld en word maandag geleverd. Mooi geregeld.

  19. @McPannekoek: De kans is best wel klein dat je een Samsung versie hebt met een 6s-plus. Ik heb die van mij ook gecontroleerd en er zat een TSMC in. Je kunt altijd je iPhone weer retourneren en een nieuwe bestellen. Er zijn er al genoeg die dit zo gedaan hebben.

  20. @Jeroen: Je moet dus altijd in de rij plaatsnemen? Ook al ben je tussen de afgesproken tijd er?

  21. Origineel geplaatst door Gabor
    Ik kan mijn 6s plus ophalen tussen 18:00 en 19:00 in Amsterdam. Maar ik kan er waarschijnlijk al om 1700 zijn. Gaan ze dan moeilijk doen en me een uur laten wachten of gaan ze daar soepel mee om?
    Fijn als iemand ervaring hiermee heeft!

    Ik sta nu in de rij van elf uur en er wordt wel echt gecheckt op welke tijd je gereserveerd hebt.

  22. Ik haal straks na werk mijn (misschien te) roze iphone 64gb op.

    Gezien de drukte en rijen een goede keuze geweest om niet gisterenavond in de rij te gaan staan.

    Nooit begrepen ook, halve wereld heeft hem al en midden in de nacht ziet niemand je bellen hoor.

  23. Vanochtend om kwart voor 9 de Amac in Zoetermeer binnengelopen op goed geluk. Geen rij, geen wachttijd, als eerste aan de beurt. Stond na vijf minuten weer buiten met mn 6s 64GB Space Grey 🙂

  24. @Diederik:

    Nee ik heb ook nog niks gehoord van de Mediamarkt. Ik heb wel even de status van mijn bestelling opgevraagd. Krijg ik daar een bevestiging van en ik zou binnen 24 uur een reactie kunnen verwachten… pff…

    En dat terwijl hij nu gewoon in de winkel te halen is.
    Helaas heb ik mijn bestelling al betaald anders wist ik wel wat ik deed.

  25. Heeft het zin om op de bonnefooi naar een Apple store (Haarlem/A’dam) te gaan zonder reservering of zijn er al signalen dat bepaalde types 6s al uitverkocht zijn?

  26. Gistermiddag online besteld met contractverlening KPN en nu tussen 12.00 en 14.00 word de 6s bezorgd. Ideaal

  27. Origineel geplaatst door Peter
    Heeft het zin om op de bonnefooi naar een Apple store (Haarlem/A’dam) te gaan zonder reservering of zijn er al signalen dat bepaalde types 6s al uitverkocht zijn?

    Ik heb dezelfde vraag inderdaad…

  28. @Peter: Zojuist maar even telefonisch contact gezocht met de Apple Store in Haarlem. Zij werken alleen nog met reserveringen. Zonder reserveringen was het vandaag niet mogelijk om een 6s op te halen, want ze waren helemaal door de voorraad heen. Ik moest het morgen nog maar een keer proberen eventueel door een reservering te plaatsen. Maar dat kan ook was weer vanaf morgen

  29. Gewoon bestellen via de apple website en wordt geleverd binnen 1-3 werkdagen. Dus volgende week krijg ik mijn 6s+ zonder te moeten aanschuiven.

  30. Krijg je de iPhone 6s gratis? Je zou het bijna denken. Lol

  31. Heb de Roze 6S Plus 128Gb opgehaald en uurtje later laten vallen kleine deukje….rechtsonderin… Oops ! BALEN!!

  32. @Ton: Natuurlijk is dit nieuwswaardig. Ik wil graag weten of er veel mensen zijn geweest en of het al uitverkocht is. Bespaart me weer een nodeloze trip naar de Apple Store.

  33. @Ton: Foto’s zijn nu universeel, geen toestel met een gillend persoon in beeld. Kan dus mooi ook in t voorjaar gebruikt worden bij de 7.
    Scheelt weer reiskosten of tijd. 😜

  34. Origineel geplaatst door McPannekoek
    Ik ga vanmiddag mijn 6S plus ophalen in Den Haag, maar ben door Chipgate wel wat minder enthousiast, zou je hem nog kunnen retourneren als blijkt dat je niet de goede chip hebt? of zou je het in de winkel kunnen laten bekijken?

    Zou me meer zorg maken over de fingerprint touch die loeiend heet wordt bij veel buitenlandse gebruikers. Hier op ic nog niets over gelezen in tegenstelling tot 9to5, zdnet, tweakers etc.

  35. Vandaag alleen reserveringen. Ik had om 16:00-17:00 afspraak maar mocht om 12:30 aan de rij sluiten. Heb mijn 6s 128gb space grey 😌
    Ze zeiden wel als je morgen voor normale verkoop komt dat je dan geen zekerheid hebt voor alle modellen. Moet nu wel goed zoeken voor een goed hoesje 😒 die apple hoesjes vind ik niet echt betrouwbaar, veels te dun.

  36. Ik heb hem al! Veel verschil tussen de iPhone 6 is het niet

  37. Mediamarkt Zaandam heeft er nog zat (volgens mij zelfs in alle uitvoeringen)

  38. @Kardo. Dan heb je de mijne. Vanmorgen was is om 09:10 in Adam en stond er een rij van een man of 150. Daar hebben we allemaal geen tijd voor…

  39. @Maup: Ze blijken voldoende telefoons te hebben. In mijn geval was het de moeite waard om heen te gaan en kon ter plaatsen reserveren. Wat online niet meer kon

  40. Zou me meer zorg maken over de fingerprint touch die loeiend heet wordt bij veel buitenlandse gebruikers. Hier op ic nog niets over gelezen in tegenstelling tot 9to5, zdnet, tweakers etc.

    @Henk, bedoel je https://www.iculture.nl/iphone-6s-klacht-spontaan-uitvallende-toestellen/ ? Ik las daar dat ook non 6s-gebruikers er last van hadden. Dan lijkt het me een software-bug.

    Ik ben vandaag langs A-Mac Den Bosch geweest en beide toestellen in mijn hand gehad. De plus viel me toch wel erg mee qua verschil. Het vasthouden wel daar al minder erg (wende). Het is nog even wachten maar de 6s plus 128 gb is besteld. Dan kan ik mooi alvast rondkijken voor een hoesje. Ze hadden een houtachtig hoesje en een zwarte van Decoded. Ik wil er 1 die volledig sluit dus met een klep voor. Ik heb voor de huidige 4s eentje van Xqisit als ik het goed lees.

  41. Heb nooit in de rij gestaan en ga dat ook nooit doen. Toch altijd elk jaar op de 1ste dag de nieuwe iPhone thuis bezorgd. Gistermiddag rond 15:30 uur stond de koerier vanuit Vodafone voor de deur! Topservice wederom.

  42. Net bij mediamarkt den haag geweest en ze hebben nog 64 en 16 alle kleuren. 128 hebben ze niet. Ook bij Apple store den haag geweest en die hebben alleen nog de 16 space gray

  43. ‘Komt het door verminderde belangstelling voor de iPhone 6s?’

    Die indruk heb ik dus wel. Als ik de afgelopen weken hier op ‘t forum kijk dan loopt de verkoop van de 6s (plus) via ‘t forum toch veel minder hard dan in voorgaande jaren. De tijden dat je de nieuwste iPhone uit Duitsland met flinke winst hier kon doorverkopen zijn toch écht voorbij!

    • @Pascal: Maar dat hoeft niet per se aan verminderde belangstelling te liggen. Het kan ook zijn dat Apple er dit jaar gewoon veel meer geproduceerd heeft (daar waren eerder ook al aanwijzingen voor, voor die hogere productie).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.