Reacties voor: Windows Mobile toch groter dan de iPhone

Volgens recent gepubliceerde cijfers van Canalys kan de indruk zijn ontstaan dat de iPhone beter verkoopt dan Windows Mobile, maar dat is volgens Microsoft niet het geval.
Lees het complete artikel → Windows Mobile toch groter dan de iPhone
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Leuk om zoveel nieuws te krijgen, top!

  2. Aangezien Windows Mobile niet op 1 maar op heel veel toestellen gebruikt wordt, is die 14,3 miljoen en 4 miljoen van Apple vergelijking natuurlijk appels met peren vergelijken. Apple doet het extreem goed met de iPhone en ik vind Mac OS X Mobile nog altijd superieur aan Microsoft’s besturingssysteem voor mobiele telefoons.

  3. Volgens mij was het Apple ook te doen om het aantal gebruikers dat ermee op internet zat. Niet zozeer hoeveel telefoons er werden verkocht met het gebruikserssysteem Windows of Apple. Volgens mij zitten er veel meer mensen op internet met een iPhone dan een Windows Mobile.

  4. @Luque veel meer zelfs:)
    Deze vergelijking is een beetje scheef. De iPhone doet het echt geweldig, en ik heb hem nu sinds vrijdag en ik ben er eg geweldig entausiast over. En als je anderen vraagt wat ze er nu van vinden: geweldig. Mensen die het geld hebben weten hoe goedkoop dit eigenlijk is. Ik had iemand een rondleiding gegeven, die wist niks van de iphone, en gevraagt hoeveel hij dacht dat dit zou kosten. Het antwoord was €1000, wat dus wel laat zien dat je wel waar krijgt voor je geld.
    Het enige nadeel is dat apple zo dom is om er een abbonoment aan te koppelen. Als apple het toestel voor 400€ zou verkopen, zou het een stuk beter verkopen. Zie: Apple iPhone, €100 + 30 p.m.. Dan herinner ik me de woorden van een intervieuw met steve: “I can’t see why anyone wouldn’t want this thing.”

  5. Inderdaad is deze vergelijking een beetje raar.. Ook omdat Windows Mobile overal ter wereld wordt verkocht.

  6. Apple heeft zeker wel meer mobieltjes verkocht dan 4 mil.

    Dit soort artikelen krijg je, met die steve ballmer aan de macht bij microsoft..

    Die Ballmer is zo dom als hij doet, neem dat maar van mij aan!
    Voor de mensen die niet weten wat ik bedoel.. :

    http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc

    http://www.youtube.com/watch?v=8To-6VIJZRE

    http://www.youtube.com/watch?v=C5oGaZIKYvo

  7. Ja, die Garmin telefoon is wel een leuk. Alleen volgens mij is het GPS device + telefoonfunctie. Wel interessant ding.

  8. Die Xperia van SE is echt wel een zaaalig machientje. Eindelijk eens een revolutie door een ECHT telefoonmerk. Geen dom multimediading van Apple, die volgens mij ook doen alsof ze de ene revolutie achter de andere brengen, maar hoe stoer ze hun producten ook voorstellen, mensen zijn niet meer zo naiëf zoals vroeger…
    Hoeveel dat ding van Sony Ericsson ook mag kosten: hier alvast een potentiële koper!
    Moet dat gewoon zien!! prachtige vormgeving, betere specificaties dan die iphone, waarschijnlijk weer een kick ass batterij! enzovoort hé. SE is stilletjes aan het stijgen naar mobieltjesbouwer nr 1 ter wereld 🙂
    cuuuuu

  9. @gasst

    zeker geen iphone gebruiker.. met die SE zit je weer met zo’n groot ding,uitschuiven voor een tobo.

    nee bedankt, geef mij maar een iphone! ziet er perfect uit, werkt als eeen zonnetje en je kan er echt alles op installen wat je wilt!

  10. Hoe lang heeft microsoft erover gadaan om van WM iets bruikbaars te maken?
    En dan nog.. het is niet al te stabiel..

    Apple is ook nog ver van perfect, maar hoe lang bestaat de iphone?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.