Reacties voor: Windows Mobile Marketplace: alleen maar een website?

Teleurstelling onder fans van Windows Mobile: de beloofde Marketplace lijkt op dit moment niet meer dan een mobiele website, waar je door software kunt bladeren.

Reacties: 10 reacties

  1. ziet er weer jong, hip en fris uit ..

  2. Webbased webstores die je aankopen “onthouden” en een UI die zich automtisch aanpast (zodat het wel een app store achtige look heeft) is eigenlijk veel slimmer dan het iTunes model waarbij de database continue moet worden aangepast en bijgehouden. Automatische updates kunnen dan wel degelijk.

    Het zegt mogelijk alleen iets over de techniek die gebruikt gaat worden, niets over de wat je wel en niet kan. In WM 6.5 zit waarschijnlijk wel een “app” die contact maakt met de store. Op deze manier kunnen ook oudere WM modellen de app-store benaderen.

    Maar goed alles is nog speculatie. Bovendien heeft ook iTunes url’s dus zo bijzonder of verrassend is het ook weer niet.

    Heb ik me weer betrapt om 5 minuten van mijn tijd te spenderen aan een non-topic 🙂

  3. Het begint er toch een beetje op te lijken dat Microsoft onder Steve Ballmer echt alleen maar kan imiteren. Wie heeft deze topman (los van zijn ongerept media-optreden) echt op een nieuw idee kunnen betrappen ?

  4. Sinds jaar en dag ga je voor Windows Mobile applicaties gewoon naar Handango. Al je licentiescodes etc. blijven daar keurig netjes bewaard en kun je later zo weer opvragen, inclusief de downloads voor eventueel eerder aangeschafte applicaties.

  5. @ Pardoel: ‘t is idd weer een kopie van apple

  6. We loveeee windows(mobile)

    Gnagnagna!

  7. “De indruk die bij Windows Mobile-fans”

    Zijn die er?

  8. Microsoft KAN niets anders dan copiëren, stelen of opkopen van goede stukjes software. As ze dan ook nog eens konden programmeren dan was het ook nog eens stabiel en vierus vrij.

    Alleen weten ze het altijd zo te verneuken dat het na implementatie niet werkt zoals het hoort. Nog voor het ene OS goed af gemaakt is kondigen ze al weer de opvolger aan.

    En ze durven dan ook nog gort droog te beweren dat het gebaseerd is op code uit het vorige OS (dat al niet goed in elkaar zat.) Nee dat schept vertrouwen… Ik vind het ook niet gek dat mensen zo huiverig zijn voor updates. Je weet nooit of dat wat nu werkt na de update nog wel ondersteud word.

    Ik snap niet dat mensen die troep van mickysoft blijven gebruiken.

    Er is zoveel beter te krijg.

    Het toevoegen van goede elementen van een ander mobiel os maakt windows mobile niet per definitie beter als het fundament al wankel staat.

  9. Tuurlijk wil jij beweren dat .NET niet een mooi produkt is van MSFT? Ja, ze hebben een man van Borland overgenomen die uiteindelijk .NET en C# gebaseerd heeft op Delphi. Maar verder blijft .NET toch een mooi produkt van MSFT. Verder jat Apple zelf ook genoeg en hebben ze hetzelfde probleem als IE in Windows.

    Verder heeft Apple zelf de multitouch functionaliteit zelf ook opgekocht… Zoals bij verschillende PRo applicaties ook om ze vervolgens te verkloten en de ondersteuning ervan te stoppen in favour voor een bagger applicatie (Motion bijv.)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.