Reacties voor: Win All Stars in maat 40, gesigneerd door 3FM dj’s (Serious Request)

iPhoneclub verloot de All Stars-schoenen, die we in de veiling van Serious Request hebben gewonnen. Om kans te maken op deze schoenen moet je het antwoord weten op de vraag: wanneer kwamen voor het eerst witte All Stars op de markt?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. jammer dat het maat 40 is:(

  2. Serious request is toch afgelopen

  3. Haha, inderdaad jammer van die maat 40, maar ik ken toevallig wel iemand die ze graag wil hebben. Toch maar eens een ‘waging pogen’ dan maar 😛

  4. heb ik geluk dat ik maat 40 heb =d

  5. Ik zou ze juist niet aandoen maar ze een mooi plekje geven.

  6. Bij de overstap van geohot naar het kraken van de playstation code kon ik me nog goed voorstellen dat het op iphoneclub kwam te staan. Maar wat heeft in godsnaam met iphones/apps/mac(geruchten e.d. te maken.

  7. Helaas, jammer, het is mijn maat ook al niet, was wel leuk geweest.

  8. Origineel geplaatst door Tim Wolf
    Bij de overstap van geohot naar het kraken van de playstation code kon ik me nog goed voorstellen dat het op iphoneclub kwam te staan. Maar wat heeft in godsnaam met iphones/apps/mac(geruchten e.d. te maken.

    Inderdaad Tim! Die leuke acties ook allemaal. Afschaffen… Al helemaal als ‘t iets met liefdadigheid te maken heeft…
    (einde sarcasmemodus)

    Kom op man. Niet interessant genoeg? Niet lezen. Dit is gewoon een leuke actie van iPhoneclub en ze hebben eerder al uitgelegd waarom ze dit doen.

  9. Ik hoop dat ik over een weekje op deze all stars kan rond loopen 😀

  10. @sNicker:
    Denk je dat ik daar niet aan gedacht had voor ik commentaar leverde? Waarschijnlijk niet omdat ik dat niet nog even erbij geschreven heb.

    Geweldig dat iphoneclub 1500 euro gaf. Maar waarom moet je dan nog door gaan posten over alles wat je kopen kan voor serious request. Ik vind het gewoon net wat te.

    En ik lees niet alleen posts die ik interessant vind, maar ook waar ik gewoon mijn commentaar wil geven. En dat mag. Net als jij met je sarcasme modus. Dus win win.

  11. Zie nu pas dat het maat 40 is. Jammer 3 maten te klein. Maar toch altijd leuk om wat te winnen.

  12. @Tim Wolf:
    we leven in een vrij land, dus commentaar mag. Alleen als ik jou comment lees ga je ervan uit dat dit gepost is om te laten zien wat je allemaal had kunnen kopen… Echter gaat het hier om een verloting van de door iPc gekochte artikelen, welke gekocht zijn met als belangrijkste achterliggende gedachte een goed doel te steunen. Natuurlijk kan dat op vele andere manieren, maar dit is ook nog eens leuk voor de lezer van iPc.

    Ik sta volledig achter deze actie, alleen jammer dat ik geen maat 40 heb 😉

  13. ik spaar all stars.. hoop op mooie witte voor bij mn collectie ^^ ze zouden er serieus mooi bij staan! <3

  14. Het is niet mijn maat, maar ik kan er altijd iemand anders blij mee maken. 🙂

  15. @Bart: helemaal mee eens!

    @Tim Wolf: ik vind tevens dt iphoneclub meer is dan alleen een nieuwswebsite. Het is ook een community en zoals ipc al eerder heeft uitgelegd: zo doen ze zelf ook een keer iets leuks en ludieks voor de vereniging.

    Vind het hartstikke mooi dat jullie dit doen ipc! Keep up the good work en ik vind die allstars zo ook wel een leuk idee. Niet iedereen zal er zomaar aan meedoen en zo krijgen mensen die maat 40 hebben of ze verzamelen ook een keer iets leuks extra. Heb er zelf vrij weinig aan maar zo’n actie heeft (vind ik) ook met gunnen te maken.

  16. Dus je kunt Converse All Stars winnen die door kinderarbeid in Indonesië in elkaar worden gezet, om veel te dure Noorse muskieten-netten te kopen, die gratis worden weggegeven in Afrika, waardoor de Afrikaanse netten-industrie failliet gaat. Het leek eerst nog wel een sympathiek initiatief, maar over Serious Request was dit keer niet goed nagedacht!

  17. De winnaar van de actie is Lucien Meye. Verdere reacties kun je hier kwijt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.