Reacties voor: Wikkel je iPad in een iMaxi-hoes met beschermende vleugels

Sinds de aankondiging van de iPad zijn er in de VS al grappen gemaakt dat het teveel doet denken aan Maxipad, een bekend merk maandverband. De iMaxi-hoes is erdoor geïnspireerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Zullen we dan maar niet die rooie doen ?!?

  2. Origineel geplaatst door SuperJay
    Zullen we dan maar niet die rooie doen ?!?

    Hilarische opmerking.

    Ik vind het product zelf ook erg grappig.

  3. niet z’n mooi hoesje vindt ik

  4. Zie er al een smerige app voor gemaakt worden..

  5. wat een fokking luier

  6. Origineel geplaatst door dyontje12
    niet z’n mooi hoesje vindt ik

    Je snapt toch wel dat dit geen serieuze beschermhoes is hè?

  7. Het zal mee een worst zijn langzanerhand met welke hadhet verder ook. Wanneer komen die prijzen en leverdata nu eens?!

  8. Mag ook gadget zijn 🙂

  9. Met het karige nieuws en als dieptepunt dit artikel (en bijbehorende reacties) begin ik me toch af te vragen of deze website niet even on hold moet tot de iPad echt uit is. Ik vind het wel een prima initiatief overigens Gonny en de anderen en ga er natuurlijk vanuit dat het echte nieuws na de introductie binnenstroomt. Nu lijkt het toch even opgedroogd…

  10. @iPieter: Volgens mij zei ik dat eergisteren zelf nog in een artikel: dat er in feite weinig nieuws is. Af en toe iets grappigs moet kunnen, vind ik. Als er geen hard nieuws is over leverdata en prijzen, kan ik dat moeilijk maar uit m’n duim gaan zuigen.

    Kijk, ik had de ontwikkelingen rond de SDK ook over 5 artikelen kunnen uitsmeren, want dat vinden mensen wel ‘nuttig’. Maar dat vind ik zelf nou een typisch voorbeeld van hoe het niet moet.

  11. prima Gonny, had alleen de behoefte nu even te reageren, was niet negatief bedoeld.

    Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @iPieter: Volgens mij zei ik dat eergisteren zelf nog in een artikel: dat er in feite weinig nieuws is. Af en toe iets grappigs moet kunnen, vind ik. Als er geen hard nieuws is over leverdata en prijzen, kan ik dat moeilijk maar uit m’n duim gaan zuigen. Kijk, ik had de ontwikkelingen rond de SDK ook over 5 artikelen kunnen uitsmeren, want dat vinden mensen wel ‘nuttig’. Maar dat vind ik zelf nou een typisch voorbeeld van hoe het niet moet.

  12. Ik bezoek de iPhone club vanaf een van de eerste artikelen in 2007 met enige regelmaat. De laatste tijd weer wat meer en nu ook de iPad variant. Ik moet zeggen dat ik steeds vaker mensen kritisch lees zijn over de inhoud en opmerkingen als ‘met als dieptepunt…..’ lees. Jammer dat mensen soms op zo’n makkelijke manier hun kritiek uiten. Mijns inziens sla je iets wat je niet interesseert gewoon over en als je het zelf beter kunt maak je zelf een site! Niet dat ik Pieter nu direct aanspreek op zijn opmerking maar ik voel de behoefte dit nu te droppen…. ik vind dat iPhoneclub (een enorme early adapter) zijn naam goed gevestigd heeft en naast OMT 1 van de meest bezochte sites gok ik op Apple gebied in NL. Dus van mijn kant top werk en ga zo door!!! En Pieter, voor jou is dit artikel een dieptepunt, anderen vinden het wel leuk om te lezen 😉 Ieder zijn ding toch?

  13. @ iBerno: ik vind het juist een prima zaak dat mensen ook kritiek mogen uiten hier. En Gonny is ad rem genoeg om altijd wel weer een goed antwoord klaar te hebben, grrrrr…Iets over slaan wat me niet interesseert valt niet mee hoor als ik net als jij waarschijnlijk een paar keer per dag deze site voor nieuws check, met gemiddeld nu (nog) 2 artikelen per dag 😉 Als iPC lid sinds 2007 respecteer ik net als iedereen enorm het werk van Gonny en de rest, maar wil niet zeggen dat je altijd maar rozegeur en maneschijn moet verkondigen in reacties. Verder sluit ik me helemaal aan bij je laatste opmerking Berno.
    Inmiddels zijn we trouwens al wel een tijdje off-topic, ik geef dan nu ook maar het woord terug aan jou om serieus in te gaan op de iMaxi 😉

  14. Ik vind dat ipeter zijn kritiek mag uiten want zo wordt gonny & ipad club alleen maar beter. hij heeft gelijk dat er weinig wordt verteld op deze site. en gonny je kan zeggen dat er weinig info is maar ik zie bij je collega,s van gizmodo,9to5mac,macworld,engadget,geek.com,bgr

    genoeg info,

    dus als je best doet kun je wat extra info op deze site plaatsen.

  15. @thrilla: Het rijtje dat je noemt zijn precies de websites die ik volg (en nog een stuk of 30 andere). Geloof me, daar is de afgelopen dagen géén breaking news over de iPad geweest.

    Als ik me had voorgenomen om elke dag bijv. 3 nieuwtjes te publiceren, dan wordt het krampachtig zoeken. Maar ik heb ervoor gekozen om alleen wat te melden, als ik wat leuks/interessants heb gezien. Ik ga lezers niet vermoeien met non-nieuws omdat er persé iets op de site te lezen moet zijn. Het kan dus best voorkomen dat er een dagje niets is en de volgende dag opeens 5 stuks.

    Feedback is trouwens altijd welkom hoor en ik probeer er ook wel rekening mee te houden.

    On-topic: ik heb mooiere hoesjes gezien dan de iMaxi, ik sla deze over. Typisch iets waar je eenmaal om kunt lachen en na een paar dagen alweer een oude grap is. Ik vind de Senseo-pad grappiger.

    Graag vanaf nu wel verder on-topic. Voor verdere discussie wat nieuws is en wat niet kun je reageren via het contactformulier.

  16. Origineel geplaatst door SuperJay
    Zullen we dan maar niet die rooie doen ?!?

    Ik dacht eerst dat je een ironische opmerking maakte, maar dat ding is echt in rood te krijgen. Bizar.

    Ik wacht overigens ook met smart op nieuws dat over leverdata en toepassingen e.d. gaat.

  17. Maandverband. LOOK A LIKE !!
    nee dit wordt het niet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.